35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no wlasnie czytam o tym.. czy to prawda, ze montowanie na isofix'a jest tylko do 18kg?
Adas 18 to pewnie za rok jak nic bedzie mial
Bozia, Ania, Caffe, czy kto tam ma jeszczce dlugich chlopakow- ile oni waza?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no wlasnie czytam o tym.. czy to prawda, ze montowanie na isofix'a jest tylko do 18kg?
Bozia, Ania, Caffe, czy kto tam ma jeszczce dlugich chlopakow- ile oni waza?moremi lubi tę wiadomość
-
Czesc,
Ooo, udało mi sie was nadrobić, normalnie cud
Trzymam kciuki za potrzebujące!
U nas powoli do przodu. Tylko troche mało czasu na sen. Starszy obrażony na mnie, tylko tata sie liczy. Troche mi z tym dziwnie. KP meczy mnie strasznie, to nie moja bajka. Mam dość i wkrótce zamierzam zamknąć ten rozdział. Tylko te komentarze u pediatry, teściowa tez pewnie dorzuci swoje 5gr...
Zmykam, mam nadzieje ze na krótkoiwcia77, pierwiastka, macduska, ania.g, kapturnica, gretka, Mimbla, malgos741, Reni, moremi, Mega, BISCA, efcia, Alis, satori, Simba lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Czesc,
Ooo, udało mi sie was nadrobić, normalnie cud
Trzymam kciuki za potrzebujące!
U nas powoli do przodu. Tylko troche mało czasu na sen. Starszy obrażony na mnie, tylko tata sie liczy. Troche mi z tym dziwnie. KP meczy mnie strasznie, to nie moja bajka. Mam dość i wkrótce zamierzam zamknąć ten rozdział. Tylko te komentarze u pediatry, teściowa tez pewnie dorzuci swoje 5gr...
Zmykam, mam nadzieje ze na krótkoiwcia77, moremi, BISCA, efcia, satori, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
paszczakin wrote:no wlasnie czytam o tym.. czy to prawda, ze montowanie na isofix'a jest tylko do 18kg?
Bozia, Ania, Caffe, czy kto tam ma jeszczce dlugich chlopakow- ile oni waza?
A co do wagi dzieci, to już w okol. roku jej przyrost nie jest duży, bo gdyby tak było to 3-letnie dzieci ważyłyby po 40 kg, a tak przecież nie jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 19:36
iwcia77, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Mimbla super to ty już w dwupaku
trzymam dalej...
Ja po robocie... dziś mam czas odetchnąć w domu...Sabina, Mimbla, iwcia77, moremi, efcia, satori lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bozia, Ania, Caffe, czy kto tam ma jeszczce dlugich chlopakow- ile oni waza?efcia, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Właśbie zjadam trzecią kromkę chleba razowego z dżemem truskawkowym i nie mam dość. Myślicie, że jestem w ciąży i że będzie dziewczynka
?
Sabina, malgos741, iwcia77, Mimbla, Dziobak, moremi, efcia, Mega, macduska, satori, paszczakin, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Właśbie zjadam trzecią kromkę chleba razowego z dżemem truskawkowym i nie mam dość. Myślicie, że jestem w ciąży i że będzie dziewczynka
?
mysza1975, malgos741, iwcia77, Mimbla, BISCA, efcia, Mega, macduska, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimbla to teraz ile? 11 dni? To trzymam kciuki za piękny Gwiazdkowy prezent
Ze zapytam w stylu Reńki, masz już mdłości? a czujesz juz ruchy/Mimbla, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, efcia, malgos741, Mega, macduska, pierwiastka, satori, Simba, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Mimbla to teraz ile? 11 dni? To trzymam kciuki za piękny Gwiazdkowy prezent
Ze zapytam w stylu Reńki, masz już mdłości? a czujesz juz ruchy/
Tia, czuję ruchy. Robaczkowe takie. Jelit. I trochę mnie wzdyma.
iwcia77, Sabina, efcia, malgos741, Mega, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość