35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
To cionza na bankSabina wrote:Mam pytanie - kto u mnie w chacie palił fajki? Cały czas czuję dym papierosowy, a nikt z domowników nie pali.... Idę sprawdzić piec centralny, bo to chyba jego sprawka
gretka, moremi, iwcia77, Sabina, efcia, ivf-ivf, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Mam pytanie - kto u mnie w chacie palił fajki? Cały czas czuję dym papierosowy, a nikt z domowników nie pali.... Idę sprawdzić piec centralny, bo to chyba jego sprawka
Poproś zarządcę nieruchomości o przegląd wentylacji. Może słabo ciągnie a pali ktoś nad Tobą...iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Witam wieczornie
Jak tam sie macie
bo ja wiem tylko jak tu. tu dość ociężale i boleśnie, jak w 1dc. pocieszam się, ze jutro będzie lepiej. no- chyba żeby miało być gorzej
a tam? u ciebie?Aasiula, moremi, iwcia77, efcia, malgos741, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość
-
Laski, co polecacie dla malucha na basen? W sensie na tyleczek? My na basen uzywamy Huggisa Little Swimmers, ale przestaje sobie wyobrazac ilosc zuzytych pieluch na wyjezdzie. Iwka cos mowila o gatkach do kapieli. Iwka,jestes tam??
iwcia77, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:gdzie tam? tam wszędzie?
bo ja wiem tylko jak tu. tu dość ociężale i boleśnie, jak w 1dc. pocieszam się, ze jutro będzie lepiej. no- chyba żeby miało być gorzej
a tam? u ciebie?
Czuje sie jak na owulacje
Jajnik napiernicza cycki tak bola ze dotknac nie moge
Koszmar, nudnosci jakies wrrrrr
Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:gdzie tam? tam wszędzie?
a tam? u ciebie?BISCA, efcia, malgos741, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:NIe gadaj, radość od Ciebie bije
teraz to już jestem zmęczona dniem i tak dogorywam jeszcze przy kompie. ciąży nade mną myśl o jutrzejszej próbie ogniowej z zastrzykiem, więc... no- z radością to nie ma wiele wspólnego. ale tak- ogólnie ze mną wszystko w porządku. tak mniej więcejSabina, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Laski, co polecacie dla malucha na basen? W sensie na tyleczek? My na basen uzywamy Huggisa Little Swimmers, ale przestaje sobie wyobrazac ilosc zuzytych pieluch na wyjezdzie. Iwka cos mowila o gatkach do kapieli. Iwka,jestes tam??
ja mialam 4 specjalne gatki do kapieli i prawie wcale nie uzywalam , wolalam huggisy
. jedne z tych znajdziesz na fb - reni znalazla w necie , one sa z pianki takiej jak maja nurkowie
- mi bylo tak niewygodnie je wkladac , ze po 2 razie poddalam sie.
anna maria, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny