35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Nawet nie chodzi o to. Ale jakos sobie nie wyobrazam, ze jade na wakacje z walizka pelna pieluch!! Bo dziecie zuzyje 5 dziennie do plywania + 3 zwykle, to przez 7 dni daje nam 46 kartonow pieluch
- sama widzialam..no jakas oszczednosc to jest poki kupy niie zrobi
, czy na teneryfie nie ma sklepow? tam tez pewnie kupisz huggisy do plywania :)dla porownania u mnie 20 huggisow do plywania kosztuje 10 euro. a w norge?
Dziobak, Alis lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Nie wiem, gdzie lecicie, ale twój kraj do najtańszych nie należy, więc chyba nie powinno być tak źle. Poza tym w każdej większej wsi jest zazwyczaj jakiś supermarket, jeśli tylko będzie wieś przy hotelu. Wzięłabym może te do pływania, a zwykłe powinno się dać praktycznie wszędzie kupić.
W No Huggiesy swimmersy kosztuja 12 zet ( 12 sztuk w paczce ), Pampersy zwykle ( rozmiar 4 i 5) 86 sztuk ok. 40 zet, co czwarta paczka jest gratis. Wolalabym nie kupowac za wiele na miejscu, ale jechac z pieluchami za granice?iwcia77, Alis, moremi lubią tę wiadomość
-
A moja Hela sie dzisiaj uwiezila miedzy rura od ogrzewania a sciana ,glowe tam wsadzila .Dobrze ze moj byl w domu i z calej sily pociagna rure a ja Helke
ale i tak ma skore zdarta na czoleiguza ,a ryczala w nieboglosy ,mam nadzieje ze tam juz nie wejdzie
Dziobak, Mimbla, szeptu, moremi, pierwiastka, BISCA, satori, paszczakin, efcia, caffe, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Ja kupuje w De Huggiesy za nie Cale 6 euro ,ale widze ze u Italiancow drogo
jak ja widze te same produkty w dm za pol ceny to mnie jasny szlaG ( Moreslawo ! czy widzisz?) trafia !
anna maria, malgos741, moremi, BISCA, satori, efcia, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dzibak wez dwie paczki z soba przeciez one nie zakmuja duzo miejsca ,widze ze Cie dopadla sraczka przed wyjazdowa
Sraczka na zakrecie...anna maria, Mimbla, moremi, ivf-ivf, Aasiula, BISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Bez kitu, dopadla mnie. Bo ja tak sie jaram tym wyjazdem, jalbysmy jechali z duzym dzieckiem. Teraz czytam sobie jakies blogi o podrozowaniu z maluchem i uswiadamiam sobie, ze ja bede trzymac Adasia w samolocie na swoich kolanach ponad 5,5 godz. Do Gdanska w 1 strone bylo ciezko ( w 2 spal ) a lecielismy tylko godzine i 20 min... O reszcie atrakcji nie wspomne. A jak jesc nie bedzie w hotelu, bo zupki pomidorowej nie bedzie? A jak woda w basenie bedzie miala duzo chloru, a on alergik?
Sraczka na zakrecie...
a w samolocie to przeciez chodzic wolno ...
jeny ja tez teraz lece z mlodym - wenecja- berlin , berlin - gdansk
problem mam w berlinie bo jak mi spacerowki nie wydadza to jestem udupiona. mam 5 h czekania na nastepny samolot i bez spacerowki slabo to widzeanna maria, Dziobak, efcia lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Bez kitu, dopadla mnie. Bo ja tak sie jaram tym wyjazdem, jalbysmy jechali z duzym dzieckiem. Teraz czytam sobie jakies blogi o podrozowaniu z maluchem i uswiadamiam sobie, ze ja bede trzymac Adasia w samolocie na swoich kolanach ponad 5,5 godz. Do Gdanska w 1 strone bylo ciezko ( w 2 spal ) a lecielismy tylko godzine i 20 min... O reszcie atrakcji nie wspomne. A jak jesc nie bedzie w hotelu, bo zupki pomidorowej nie bedzie? A jak woda w basenie bedzie miala duzo chloru, a on alergik?
Sraczka na zakrecie...moj Michal powiedzial to bylo ostatni raz jak leciale z dzieciakiem
Dziobak, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Szkoda ze mieszkam daleko od Berlina bo bym Ci naprzeciw wyszla z jakos sportkaiwcia77 wrote:o w morde! to rzeczywiscie wez sie zorientuj co masz obok hotelu??? jak masz apteke to sloiczki dostaniesz..i huggisy tez
a w samolocie to przeciez chodzic wolno ...
jeny ja tez teraz lece z mlodym - wenecja- berlin , berlin - gdansk
problem mam w berlinie bo jak mi spacerowki nie wydadza to jestem udupiona. mam 5 h czekania na nastepny samolot i bez spacerowki slabo to widzeiwcia77, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:problem mam w berlinie bo jak mi spacerowki nie wydadza to jestem udupiona. mam 5 h czekania na nastepny samolot i bez spacerowki slabo to widze
iwcia77, anna maria, moremi, BISCA, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Puscisz do na podloge i bedzie ganial. A jak sie zmeczy, to padnie na twoich kolanach i bedzie spal.
anna maria, Dziobak, efcia lubią tę wiadomość