X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Nawet nie chodzi o to. Ale jakos sobie nie wyobrazam, ze jade na wakacje z walizka pelna pieluch!! Bo dziecie zuzyje 5 dziennie do plywania + 3 zwykle, to przez 7 dni daje nam 46 kartonow pieluch ;)
    wloszki susza huggisy na sloncu :)- sama widzialam..no jakas oszczednosc to jest poki kupy niie zrobi :D ;D, czy na teneryfie nie ma sklepow? tam tez pewnie kupisz huggisy do plywania :)dla porownania u mnie 20 huggisow do plywania kosztuje 10 euro. a w norge?

Dziobak, Alis lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla- oczekuje wiec mimblatka na swieta :) kciuki zaciskam <3

Mimbla, malgos741, Mega, pierwiastka, BISCA, satori, paszczakin lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Nie wiem, gdzie lecicie, ale twój kraj do najtańszych nie należy, więc chyba nie powinno być tak źle. Poza tym w każdej większej wsi jest zazwyczaj jakiś supermarket, jeśli tylko będzie wieś przy hotelu. Wzięłabym może te do pływania, a zwykłe powinno się dać praktycznie wszędzie kupić.
    Lecimy na Teneryfe, a pieluchy w No sa wlasnie dosc tanie, bo sa dotowane. Nie wiem jak w Hiszpanii i nie wiem jak na wyspie.
    W No Huggiesy swimmersy kosztuja 12 zet ( 12 sztuk w paczce ), Pampersy zwykle ( rozmiar 4 i 5) 86 sztuk ok. 40 zet, co czwarta paczka jest gratis. Wolalabym nie kupowac za wiele na miejscu, ale jechac z pieluchami za granice?

iwcia77, Alis, moremi lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupuje w De Huggiesy za nie Cale 6 euro ,ale widze ze u Italiancow drogo :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 23:04

iwcia77, Dziobak, moremi lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzibak wez dwie paczki z soba przeciez one nie zakmuja duzo miejsca ,widze ze Cie dopadla sraczka przed wyjazdowa ;-)

iwcia77, Dziobak, BISCA, efcia, Bozia3, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja Hela sie dzisiaj uwiezila miedzy rura od ogrzewania a sciana ,glowe tam wsadzila .Dobrze ze moj byl w domu i z calej sily pociagna rure a ja Helke :-) ale i tak ma skore zdarta na czoleiguza ,a ryczala w nieboglosy ,mam nadzieje ze tam juz nie wejdzie :-)

Dziobak, Mimbla, szeptu, moremi, pierwiastka, BISCA, satori, paszczakin, efcia, caffe, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Ja kupuje w De Huggiesy za nie Cale 6 euro ,ale widze ze u Italiancow drogo :-)
    bo u nas zawsze wszystko najdrozsze :( jak ja widze te same produkty w dm za pol ceny to mnie jasny szlaG ( Moreslawo ! czy widzisz?) trafia !

anna maria, malgos741, moremi, BISCA, satori, efcia, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzi i nie grzmi ;-)
    iwcia77 wrote:
    bo u nas zawsze wszystko najdrozsze :( jak ja widze te same produkty w dm za pol ceny to mnie jasny szlaG ( Moreslawo ! czy widzisz?) trafia !

iwcia77 lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dzibak wez dwie paczki z soba przeciez one nie zakmuja duzo miejsca ,widze ze Cie dopadla sraczka przed wyjazdowa ;-)
    Bez kitu, dopadla mnie. Bo ja tak sie jaram tym wyjazdem, jalbysmy jechali z duzym dzieckiem. Teraz czytam sobie jakies blogi o podrozowaniu z maluchem i uswiadamiam sobie, ze ja bede trzymac Adasia w samolocie na swoich kolanach ponad 5,5 godz. Do Gdanska w 1 strone bylo ciezko ( w 2 spal ) a lecielismy tylko godzine i 20 min... O reszcie atrakcji nie wspomne. A jak jesc nie bedzie w hotelu, bo zupki pomidorowej nie bedzie? A jak woda w basenie bedzie miala duzo chloru, a on alergik?
    Sraczka na zakrecie...

anna maria, Mimbla, moremi, ivf-ivf, Aasiula, BISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziobak - a jak ci sie huggisy skoncza to worek nylonowy adasia przewiazesz najwyzej ;D

anna maria, Dziobak, efcia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Bez kitu, dopadla mnie. Bo ja tak sie jaram tym wyjazdem, jalbysmy jechali z duzym dzieckiem. Teraz czytam sobie jakies blogi o podrozowaniu z maluchem i uswiadamiam sobie, ze ja bede trzymac Adasia w samolocie na swoich kolanach ponad 5,5 godz. Do Gdanska w 1 strone bylo ciezko ( w 2 spal ) a lecielismy tylko godzine i 20 min... O reszcie atrakcji nie wspomne. A jak jesc nie bedzie w hotelu, bo zupki pomidorowej nie bedzie? A jak woda w basenie bedzie miala duzo chloru, a on alergik?
    Sraczka na zakrecie...
    o w morde! to rzeczywiscie wez sie zorientuj co masz obok hotelu??? jak masz apteke to sloiczki dostaniesz..i huggisy tez ;D

a w samolocie to przeciez chodzic wolno ...

jeny ja tez teraz lece z mlodym - wenecja- berlin , berlin - gdansk

problem mam w berlinie bo jak mi spacerowki nie wydadza to jestem udupiona. mam 5 h czekania na nastepny samolot i bez spacerowki slabo to widze :(

• anna maria Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Sraczka na zakrecie...
    nie dziwie Ci sie ,moj syn jak lecial z Poznania do DE (1,5 h) z malym (byl w tedy w wieku Adama) to tak Kopal w siedzenie babie przed nimi ze ta caly czas uwage im zwracala :-) moj Michal powiedzial to bylo ostatni raz jak leciale z dzieciakiem :-)

Dziobak, moremi, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda ze mieszkam daleko od Berlina bo bym Ci naprzeciw wyszla z jakos sportka :-)
    iwcia77 wrote:
    o w morde! to rzeczywiscie wez sie zorientuj co masz obok hotelu??? jak masz apteke to sloiczki dostaniesz..i huggisy tez ;D

a w samolocie to przeciez chodzic wolno ...

jeny ja tez teraz lece z mlodym - wenecja- berlin , berlin - gdansk

problem mam w berlinie bo jak mi spacerowki nie wydadza to jestem udupiona. mam 5 h czekania na nastepny samolot i bez spacerowki slabo to widze :(

iwcia77, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Puscisz do na podloge i bedzie ganial. A jak sie zmeczy, to padnie na twoich kolanach i bedzie spal. ;)

iwcia77, anna maria, moremi, BISCA, efcia, megan8 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Szkoda ze mieszkam daleko od Berlina bo bym Ci naprzeciw wyszla z jakos sportka :-)
    moglabys se wycieczke zrobic do berlina- na pewno Helka lotniska nie widziala ;D

anna maria, efcia, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie mozesz sie w Dortmudzie przesiasc :-) to bym byla na 100

iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Puscisz do na podloge i bedzie ganial. A jak sie zmeczy, to padnie na twoich kolanach i bedzie spal. ;)
    wez mnie nie dobijaj - ide pisac maila do tych co mi bilet sprzedali - czy w berlinie mi dadza wozek? czy dopiero w gdansku? :-O

• anna maria Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc ,bety mnie wzywaja :-) ,,,

iwcia77 lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    A nie mozesz sie w Dortmudzie przesiasc :-) to bym byla na 100
    jak bede w Kolonii to dam ci cynk :) tylko ty bedziesz musiala sie bujnac . bo mi ciotka merca nie pozyczy ;D

pierwiastka, efcia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra- wystosowalam maila i moge isc spac :) dobranoc baby

moremi, efcia lubią tę wiadomość

‹‹ 12571 12572 12573 12574 12575 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ