X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 01:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    A moja Hela sie dzisiaj uwiezila miedzy rura od ogrzewania a sciana ,glowe tam wsadzila .Dobrze ze moj byl w domu i z calej sily pociagna rure a ja Helke :-) ale i tak ma skore zdarta na czoleiguza ,a ryczala w nieboglosy ,mam nadzieje ze tam juz nie wejdzie :-)
    Zapamięta to pewnie do końca życia.
    Moja mama pracowała w przedszkolu. Pewnego dnia wałęsałam się po korytarzach i trafiłam na schody do piwnicy. Jakim cudem byłam sama i nikt mnie nie zauważył, to nie mam pojęcia. Miałam około 2-3 lat.
    Tak mnie fascynowało to co na dole, a jednocześnie bałam się tam iść, że wsadziłam głowę między pręty balustrady. Skutek podobny jak u Heli.
    Całe szczęście, że jedna z kucharek dała radę odgiąć trochę te pręty, a matka mnie wyciągnęła.

Mimbla i Kometa, trzymam za Was kciuki. I za jutrzejsze sikanie Bozi.
    Reszty nie pamiętam.
    A nie, jeszcze za Alis i za Reni.

To dobranoc.

pierwiastka, Sabina, BISCA, anna maria, satori, paszczakin, efcia, ComeToMeBaby, Bozia3, Reni, caffe, iwcia77, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Co się dzieje, że zamykam i otwieram forum?
    Mowcie do mnie "woźny" ;-)

Idziemy na badanie krwi. To znaczy ja idę, a młody jedzie ;-)

pierwiastka, Aasiula, Sabina, BISCA, anna maria, satori, efcia, ComeToMeBaby, Bozia3, Simba, beates, iwcia77, Dziobak, ania.g, Mimbla, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim i dobranoc.U nas ciemno jak w dupie u murzyna.Mlody zamknął oczy i spi to pewnie ija sie jeszcze położę.Miłego dnia.

Sabina, anna maria, moremi, efcia, iwcia77, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hohoho :D
    Moje Młoda tez odmawia wstawania rano bo to jeszcze nie dzień , ale nie ma przeproś ;)

Ps. Moja temperatura już spada, tak że wiecie ;) jak mówiłam ;)

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Gnat do roboty, bede was podczytywac :)
    Milego dnia baby !! :)

anna maria, moremi, satori, efcia, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry szaro jakos :-( ,milego dnia

efcia lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry baby!

dzień "wolny" co oznacza że roboty jeszcze więcej niż zwykle ale przynajmniej kawę można wypić w spokoju -więc wasze zdrowie kawą od rana, cheers! zwłaszcza za te nowe ciąże ;D

mnie się kolejny raz śniło że się hajtam o.O ale tym razem WSZYSCY łącznie z chuopami mieli na sobie małą czarną o.O po ślubie, przy pierwszym tańcu patrze na mojego i pytam go 'to ile ty faktycznie masz lat' na co on że 50! zdziwko.gif opowiedziałam rano maużowi a ten bez słowa wyjaśnienia poszedł mi kawę zrobić

miłego dnia dziewczyny!

kciuki i kegle zaciśnięte!

satori, Sabina, moremi, paszczakin, efcia, malgos741, gretka, ComeToMeBaby, BISCA, beates, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja nie mam fotelika z isofixem. Natomiast podpowiadam żeby zwrócić uwagę na długość pasów przypinających dzieci. Bo są foteliki, które mają je bardzo krótkie i to, że fotelik jest do 18 kg, to jednak pasy są niedopasowane.

A co do wagi dzieci, to już w okol. roku jej przyrost nie jest duży, bo gdyby tak było to 3-letnie dzieci ważyłyby po 40 kg, a tak przecież nie jest.

Czyli najlepiej mierzyc.. Zaatakuje polskie sklepy z lista Z ADAC'a

dzieki!

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    gdzie tam? tam wszędzie?
    bo ja wiem tylko jak tu. tu dość ociężale i boleśnie, jak w 1dc. pocieszam się, ze jutro będzie lepiej. no- chyba żeby miało być gorzej :P

a tam? u ciebie?

kometa, bedzie gorzej ;)
    ja na koniec stymulacji bylam bardziej wydeta niz w 3 m-cu ciazy ;)

Sabina, moremi, efcia, malgos741, gretka, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • satori Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:26

pierwiastka, moremi, efcia, Bozia3, ComeToMeBaby, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    kochana , bo robi sie tak : Huggisy zakladasz tylko do kapieli a potem zmieniasz na normalne pieluchy, wtedy masz oszczednosc :) ja mialam 4 specjalne gatki do kapieli i prawie wcale nie uzywalam , wolalam huggisy :). jedne z tych znajdziesz na fb - reni znalazla w necie , one sa z pianki takiej jak maja nurkowie :) - mi bylo tak niewygodnie je wkladac , ze po 2 razie poddalam sie.

ale cze, cze Iwcia- to znaczy co, potem huggisa suszysz i raz jeszcze? ;) ;)

efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Pierwiastka, no to miałaś sen :)
    Ja ostatnio niezdecydowana czego chcę. Niby rano głodna, ale mdłości i sama nie wiem co bym zjadła. Jeszcze wzdęcia, wiec zjem trochę i czuję się jak bombka choinkowa. I tak cały dzień :/ Oby do końca trymestru, może przejdzie...
    Może herbatę sobie zrobię...

Dobra pomarudziłam trochę, to czas się wziąć za jakąś robotę w tej pracy;)
    Miłego dziewczyny i kciuki za testujące/oczekujące/stresujące się!

Sabina, pierwiastka, efcia, malgos741, Bozia3, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Jak się martwisz, to oprócz przeglądów - zainwestuj w tzw czujkę dymu, gazu i CO. Nie są to drogie urządzenia.

ja mam je wszystkie! u nas zreszta chyba trzeba, do ubezpieczenia.
    jedno co dodam od siebie to to, ze trzeba doczytac, ktory czujnik sie gdzie wiesza, bo jedne na suficie, a inne na wysokosci pasa na scianie sie wiesza..

Mimbla lubi tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    satori wrote:
    Witam mgliście!

Mimbla cieszę się <3 trzymam dalej :)
    Za wszystkie potrzebujące kciuki zaciskam &&

Jak czytam o Waszych snach to mi się Incepcja przypomina. Macie jakieś talizmany, żeby sprawdzić czy to sen czy jawa? ;) Zawsze po tym filmie nie lubię jak mi się coś śni.
    a ja lubie ;)
    i kiedyś miewałam sny w odcinkach to była dopiero jazda :D

satori, efcia, ComeToMeBaby, ania.g lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • satori Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

pierwiastka, moremi, paszczakin, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, beates, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    wloszki susza huggisy na sloncu :)- sama widzialam..no jakas oszczednosc to jest poki kupy niie zrobi :D ;D, czy na teneryfie nie ma sklepow? tam tez pewnie kupisz huggisy do plywania :)dla porownania u mnie 20 huggisow do plywania kosztuje 10 euro. a w norge?

o ja.. zaznacze moze teraz, ze moj post o suszeniu huggisa byl zartem.. ;)

Sabina, efcia, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    A moja Hela sie dzisiaj uwiezila miedzy rura od ogrzewania a sciana ,glowe tam wsadzila .Dobrze ze moj byl w domu i z calej sily pociagna rure a ja Helke :-) ale i tak ma skore zdarta na czoleiguza ,a ryczala w nieboglosy ,mam nadzieje ze tam juz nie wejdzie :-)

bosz, anna maria.. Helka to jest taki maly gagatek, nie? Na zdjeciach wyglada na mega rozrabiare, plus mam jeszcze w pamieci Twoja historie o jej skoku z lozka ;)

moremi, efcia, BISCA, ania.g lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • satori Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

pierwiastka, moremi, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, Magdala, Mimbla lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Bez kitu, dopadla mnie. Bo ja tak sie jaram tym wyjazdem, jalbysmy jechali z duzym dzieckiem. Teraz czytam sobie jakies blogi o podrozowaniu z maluchem i uswiadamiam sobie, ze ja bede trzymac Adasia w samolocie na swoich kolanach ponad 5,5 godz. Do Gdanska w 1 strone bylo ciezko ( w 2 spal ) a lecielismy tylko godzine i 20 min... O reszcie atrakcji nie wspomne. A jak jesc nie bedzie w hotelu, bo zupki pomidorowej nie bedzie? A jak woda w basenie bedzie miala duzo chloru, a on alergik?
    Sraczka na zakrecie...

nie ma wyjscia dziobak, goruj pomidorowe, w sloiki,opakuj ja w huggisy i do walizki ;)

efcia, Bozia3, ComeToMeBaby, Simba, BISCA, iwcia77, Dziobak, Mimbla lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noooo Sabinka... Spadła na łeb, na szyję :-D weź no się. Ja poczekam :-)

Co do snów, to miałam jakiś porąbany, że sikalam w majtki, a pozniej byłam w teatrze pod chmurką z jakimiś ludźmi. W tych zasikanych majtkach byłam O.o

Jak się obudziłam, to okazało się, że się krwią zalałam. Dobija mnie ten połóg.

Poradziłam sobie sama z jazdą do laboratorium. Ignacy nawet nie płakał :-) wszystkie babcie pod drzwiami były pod wrażeniem ;-)

pierwiastka, satori, Sabina, kapturnica, efcia, malgos741, Bozia3, ComeToMeBaby, Simba, BISCA, iwcia77, Magdala, ania.g, Mimbla, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 12572 12573 12574 12575 12576 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ