35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:A moja Hela sie dzisiaj uwiezila miedzy rura od ogrzewania a sciana ,glowe tam wsadzila .Dobrze ze moj byl w domu i z calej sily pociagna rure a ja Helke
ale i tak ma skore zdarta na czoleiguza ,a ryczala w nieboglosy ,mam nadzieje ze tam juz nie wejdzie
Moja mama pracowała w przedszkolu. Pewnego dnia wałęsałam się po korytarzach i trafiłam na schody do piwnicy. Jakim cudem byłam sama i nikt mnie nie zauważył, to nie mam pojęcia. Miałam około 2-3 lat.
Tak mnie fascynowało to co na dole, a jednocześnie bałam się tam iść, że wsadziłam głowę między pręty balustrady. Skutek podobny jak u Heli.
Całe szczęście, że jedna z kucharek dała radę odgiąć trochę te pręty, a matka mnie wyciągnęła.
Mimbla i Kometa, trzymam za Was kciuki. I za jutrzejsze sikanie Bozi.
Reszty nie pamiętam.
A nie, jeszcze za Alis i za Reni.
To dobranoc.pierwiastka, Sabina, BISCA, anna maria, satori, paszczakin, efcia, ComeToMeBaby, Bozia3, Reni, caffe, iwcia77, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bry
Co się dzieje, że zamykam i otwieram forum?
Mowcie do mnie "woźny"
Idziemy na badanie krwi. To znaczy ja idę, a młody jedziepierwiastka, Aasiula, Sabina, BISCA, anna maria, satori, efcia, ComeToMeBaby, Bozia3, Simba, beates, iwcia77, Dziobak, ania.g, Mimbla, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Bry baby!
dzień "wolny" co oznacza że roboty jeszcze więcej niż zwykle ale przynajmniej kawę można wypić w spokoju -więc wasze zdrowie kawą od rana, cheers! zwłaszcza za te nowe ciąże
mnie się kolejny raz śniło że się hajtamale tym razem WSZYSCY łącznie z chuopami mieli na sobie małą czarną
po ślubie, przy pierwszym tańcu patrze na mojego i pytam go 'to ile ty faktycznie masz lat' na co on że 50!
opowiedziałam rano maużowi a ten bez słowa wyjaśnienia poszedł mi kawę zrobić
miłego dnia dziewczyny!
kciuki i kegle zaciśnięte!satori, Sabina, moremi, paszczakin, efcia, malgos741, gretka, ComeToMeBaby, BISCA, beates, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
caffe wrote:Ja nie mam fotelika z isofixem. Natomiast podpowiadam żeby zwrócić uwagę na długość pasów przypinających dzieci. Bo są foteliki, które mają je bardzo krótkie i to, że fotelik jest do 18 kg, to jednak pasy są niedopasowane.
A co do wagi dzieci, to już w okol. roku jej przyrost nie jest duży, bo gdyby tak było to 3-letnie dzieci ważyłyby po 40 kg, a tak przecież nie jest.
Czyli najlepiej mierzyc.. Zaatakuje polskie sklepy z lista Z ADAC'a
dzieki!moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:gdzie tam? tam wszędzie?
bo ja wiem tylko jak tu. tu dość ociężale i boleśnie, jak w 1dc. pocieszam się, ze jutro będzie lepiej. no- chyba żeby miało być gorzej
a tam? u ciebie?
kometa, bedzie gorzej
ja na koniec stymulacji bylam bardziej wydeta niz w 3 m-cu ciazySabina, moremi, efcia, malgos741, gretka, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:kochana , bo robi sie tak : Huggisy zakladasz tylko do kapieli a potem zmieniasz na normalne pieluchy, wtedy masz oszczednosc
ja mialam 4 specjalne gatki do kapieli i prawie wcale nie uzywalam , wolalam huggisy
. jedne z tych znajdziesz na fb - reni znalazla w necie , one sa z pianki takiej jak maja nurkowie
- mi bylo tak niewygodnie je wkladac , ze po 2 razie poddalam sie.
ale cze, cze Iwcia- to znaczy co, potem huggisa suszysz i raz jeszcze?efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Pierwiastka, no to miałaś sen
Ja ostatnio niezdecydowana czego chcę. Niby rano głodna, ale mdłości i sama nie wiem co bym zjadła. Jeszcze wzdęcia, wiec zjem trochę i czuję się jak bombka choinkowa. I tak cały dzieńOby do końca trymestru, może przejdzie...
Może herbatę sobie zrobię...
Dobra pomarudziłam trochę, to czas się wziąć za jakąś robotę w tej pracy;)
Miłego dziewczyny i kciuki za testujące/oczekujące/stresujące się!
Sabina, pierwiastka, efcia, malgos741, Bozia3, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Jak się martwisz, to oprócz przeglądów - zainwestuj w tzw czujkę dymu, gazu i CO. Nie są to drogie urządzenia.
ja mam je wszystkie! u nas zreszta chyba trzeba, do ubezpieczenia.
jedno co dodam od siebie to to, ze trzeba doczytac, ktory czujnik sie gdzie wiesza, bo jedne na suficie, a inne na wysokosci pasa na scianie sie wiesza..
Mimbla lubi tę wiadomość
-
satori wrote:Witam mgliście!
Mimbla cieszę siętrzymam dalej
Za wszystkie potrzebujące kciuki zaciskam &&
Jak czytam o Waszych snach to mi się Incepcja przypomina. Macie jakieś talizmany, żeby sprawdzić czy to sen czy jawa?Zawsze po tym filmie nie lubię jak mi się coś śni.
i kiedyś miewałam sny w odcinkach to była dopiero jazdasatori, efcia, ComeToMeBaby, ania.g lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
iwcia77 wrote:wloszki susza huggisy na sloncu
- sama widzialam..no jakas oszczednosc to jest poki kupy niie zrobi
, czy na teneryfie nie ma sklepow? tam tez pewnie kupisz huggisy do plywania :)dla porownania u mnie 20 huggisow do plywania kosztuje 10 euro. a w norge?
o ja.. zaznacze moze teraz, ze moj post o suszeniu huggisa byl zartem..Sabina, efcia, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:A moja Hela sie dzisiaj uwiezila miedzy rura od ogrzewania a sciana ,glowe tam wsadzila .Dobrze ze moj byl w domu i z calej sily pociagna rure a ja Helke
ale i tak ma skore zdarta na czoleiguza ,a ryczala w nieboglosy ,mam nadzieje ze tam juz nie wejdzie
bosz, anna maria.. Helka to jest taki maly gagatek, nie? Na zdjeciach wyglada na mega rozrabiare, plus mam jeszcze w pamieci Twoja historie o jej skoku z lozkamoremi, efcia, BISCA, ania.g lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Bez kitu, dopadla mnie. Bo ja tak sie jaram tym wyjazdem, jalbysmy jechali z duzym dzieckiem. Teraz czytam sobie jakies blogi o podrozowaniu z maluchem i uswiadamiam sobie, ze ja bede trzymac Adasia w samolocie na swoich kolanach ponad 5,5 godz. Do Gdanska w 1 strone bylo ciezko ( w 2 spal ) a lecielismy tylko godzine i 20 min... O reszcie atrakcji nie wspomne. A jak jesc nie bedzie w hotelu, bo zupki pomidorowej nie bedzie? A jak woda w basenie bedzie miala duzo chloru, a on alergik?
Sraczka na zakrecie...
nie ma wyjscia dziobak, goruj pomidorowe, w sloiki,opakuj ja w huggisy i do walizkiefcia, Bozia3, ComeToMeBaby, Simba, BISCA, iwcia77, Dziobak, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Noooo Sabinka... Spadła na łeb, na szyję
weź no się. Ja poczekam
Co do snów, to miałam jakiś porąbany, że sikalam w majtki, a pozniej byłam w teatrze pod chmurką z jakimiś ludźmi. W tych zasikanych majtkach byłam
Jak się obudziłam, to okazało się, że się krwią zalałam. Dobija mnie ten połóg.
Poradziłam sobie sama z jazdą do laboratorium. Ignacy nawet nie płakałwszystkie babcie pod drzwiami były pod wrażeniem
pierwiastka, satori, Sabina, kapturnica, efcia, malgos741, Bozia3, ComeToMeBaby, Simba, BISCA, iwcia77, Magdala, ania.g, Mimbla, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!