35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Kometa, doczytalam , ze zaczynasz. Powodzenia
Nom, dziś mam dzień na przyswojenie teorii jak wstrzykiwać menopur.satori, gretka, moremi, efcia, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Mimbla, kciuki za udany transfer
W południe trzymam kciuki, kegle i zaciskam zęby. I jakby co powieki też zacisnę, a co!peppapig, pierwiastka, Aasiula, moremi, efcia, BISCA, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj całe forum za Mimble! Ten troll z Wami (i z nami tez) zostaje!
ComeToMeBaby, satori, anna maria, pierwiastka, Sabina, macduska, gretka, Aasiula, ania.g, malgos741, Bozia3, moremi, Reni, mysza1975, efcia, BISCA, Dziobak, Mimbla, gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Dzisiaj całe forum za Mimble! Ten troll z Wami (i z nami tez) zostaje!
swoją drogą dość oryginalnie tu się dzieci nazywa
satori, peppapig, Sabina, macduska, Aasiula, moremi, efcia, BISCA, Mimbla, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Już?! Szybka jesteś hyhyhy
Nom, dziś mam dzień na przyswojenie teorii jak wstrzykiwać menopur.
a i spoko dokupisz igly- wczoraj nabylam- komplet strzykawka+igla do rozcienczania+ igla do wstrzykniecia cale 60gr!
a dzien dobryComeToMeBaby, macduska, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Grecia, otworzyłam to pudło.
Ja tam mam ampułkę z proszkiem + dwie ampułki (strzykawki) z rozpuszczalnikiem + 1 dużą igłę.
Do tego mam 18 strzykawek z założonymi już fabrycznie igłami.
Tylko czemu aż dwa opakowania mi zapisał, skoro tego jest na 36 zastrzyków?? To tyle trzeba się dziabać?! Uff... -
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Grecia, otworzyłam to pudło.
Ja tam mam ampułkę z proszkiem + dwie ampułki (strzykawki) z rozpuszczalnikiem + 1 dużą igłę.
Do tego mam 18 strzykawek z założonymi już fabrycznie igłami.
Tylko czemu aż dwa opakowania mi zapisał, skoro tego jest na 36 zastrzyków?? To tyle trzeba się dziabać?! Uff...
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
gretka