35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:CECLOR
na zapalenie gardła. Temperatura wysoka była bo prawie 39 stopni, moje dzieci zawsze przy gardlowych sprawach wysoko goraczkują.
Dobrze tolerujecie ten antybiotyk? Moja mi po nim zsypaloivf-ivf lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no ja sie tez zabieram , ale zawsze wlasnie ten defekt wiecej kosztuje niz inne
sama nie wiem na co mam zbierac na thermomixa czy na zmarchy
iwcia77, efcia, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Mysza widzę, że starania pełną parą? Ciche dni się skończyły?
Mój M dał się w końcu przekonać, więc kuję żelazo póki gorące i staram się, żeby ciche dni nie wypadły w te dni.BISCA, macduska, iwcia77, moremi, Mega, peppapig, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Mimbla nieźle ustawiłas dziewczyny na wątku IVF, że nawet bzykać się kropkują
od kiedy to brzydkie słowo?
Ja nie musiałam kropkowac, one tak same z siebie...:)czasem ktoś wspomni o potrzebie empatii i kulturze osobistej, nawet słowa " regulamin" nie trzeba wspominać...moremi, efcia, macduska, iwcia77, Bozia3, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Informacja: zakupiłam w rossmannie kostkę reklamowaną przez Kaptę. Myślałam, że jest większa, ale jest bardzo ładna. Wydaje fajne, delikatne dźwięki, "metki" szeleszczą, cud miód i orzeszki. Sama bym taką dla swojego przyszłego dziecka kupiła
i ja kupiłam reklamowana zabawkę przez Kapte kostka projektor, bedzie pod choinke dla mojego 4 miesiecznego siostrzeńca
Kapta powinni ci płacić za testowanie i reklame
kapturnica, iwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:osocze??? co to?
jakas nowosc, bo ja juz wypadlam z nowinek kosmetycznych a widze , ze nauka poszla do przodu
iwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:i ja kupiłam reklamowana zabawkę przez Kapte kostka projektor, bedzie pod choinke dla mojego 4 miesiecznego siostrzeńca
Kapta powinni ci płacić za testowanie i reklameComeToMeBaby, efcia, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość