35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitajcie
od rana lektura na kilka stron ale już nadrobiłam,
Wy tu o kulinariach fryzurach, proszę, bardzo fajnie, człowiek chociaż oderwie się od codzienności.....
a tak odnośnie włosów, wiecie, że ja jeszcze nigdy swoich nie farbowałam
na 13.30 jadę na monitoring, ciekawe co tam w trawie piszczy
Miłego dnia DziewczynkiIwone, grosza, Mango, Lucky, samira, Bursztyn, gosia7122, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:witajcie
Wy tu o kulinariach fryzurach, proszę, bardzo fajnie, człowiek chociaż oderwie się od codzienności.....
Miłego dnia DziewczynkiTen cykl już się stymulujesz do inseminacji?
bliska77, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, bo to mnie zaciekawiło..
dzisiejsza porada dnia
Przykładowo problem z zajściem w ciążę może leżeć po stronie niemożności zagnieżdżenia zapłodnionej komórki w macicy, a nie w samym zapłodnieniu, wówczas same wspomagane techniki rozrodu nie rozwiążą waszego problemu
i tu pytanie czy wiecie w jaki sposób można wspomóc zagnieżdzenie? Czy jest na to jakaś metoda? Czy lekarz jest w stanie coś zrobić? Czy oprócz invitro chociaż nie wiem czy ono tez pomoże ?
Mango, bliska77, inessa, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Dziewczyny, bo to mnie zaciekawiło..
dzisiejsza porada dnia
Przykładowo problem z zajściem w ciążę może leżeć po stronie niemożności zagnieżdżenia zapłodnionej komórki w macicy, a nie w samym zapłodnieniu, wówczas same wspomagane techniki rozrodu nie rozwiążą waszego problemu
i tu pytanie czy wiecie w jaki sposób można wspomóc zagnieżdzenie? Czy jest na to jakaś metoda? Czy lekarz jest w stanie coś zrobić? Czy oprócz invitro chociaż nie wiem czy ono tez pomoże ?bliska77, inessa, Lucky, Bursztyn, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:witajcie
Miłego dnia DziewczynkiOlena, bliska77, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
Z tego co wiem to mięśniaki też przeszkadzająReni wrote:Dziewczyny, bo to mnie zaciekawiło..
dzisiejsza porada dnia
i tu pytanie czy wiecie w jaki sposób można wspomóc zagnieżdzenie? Czy jest na to jakaś metoda? Czy lekarz jest w stanie coś zrobić? Czy oprócz invitro chociaż nie wiem czy ono tez pomoże ?bliska77, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
witam piękne panie!
gonitwa od rana, ale miło tu wpaść i się powspierać
Szczęśliwa, wiem, że na samym początku te ruchy mogą być odczuwalne nieregularnie! potem oczekuje się że są codziennie, a na końcu dłuższe przerwy w ciągu dnia należy konsultować z lekarzem, wiadomo że dziecko czasem też śpi
ale teraz jest Ono jeszcze małe i może tam kopać ale nóżki nie sięgają ścianek macicy więc nie czujesz, spokojnie!
trzymam kciuki za Cafe i Agę, dajcie znać co słychać w kurniku
poczytam co tam powypisywałyście wczoraj i dzisiaj
pozdrawiam i życzę miłego tygodniainessa, szczęśliwa 2, bliska77, caffe, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:a prosze te dziewczyny które wiedzą lub pamietają ze swojej ciązy jak już się poczuje te ruchy pierwsze to czy one muszą byc codziennie bo u mnie było czwartek piatek sobota a wczoraj coś cienko i dziś tez nic
to nie wiem czy to normale ???
a gina mam w następny poniedzialek
zycze powodzenia na monitoringach
fajnych jaj z wspaniałym materiałem genetycznymi czekam na nasłonecznioną armię...
Szczesliwa - jasne, że nie codziennie będziesz czuć ruchy....Ja czułam tak raz-dwa w tygodniu....i w ogóle sobie tym nie zawracałam głowy - wszystko będzie dobrze.inessa, szczęśliwa 2, bliska77, caffe, Bursztyn, Reni, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane w nowym dniu i tygodniu
Aga i Caffe udanego monitorigu
Sczęśliwa niestety ja nie pomoge
Mówicie tu o zagnieżdżeniu no ja mam ten problem ale teraz przez moje choroy, wcześniej dochodziły mieśniaki ( tu już nie uwiarza lekarzom,ze jak sie usunie miesniak to trzeba czekać rok albo trzeba przy dużych mięśniakach usunąć całą macice,sa teraz metody zabiegów super, ja miałam dwa mieśniaki które połączyły sie w duży jeden zajmował mi on prawie całą macice do tego był polip, usunieto mi to na początku maja hosteroskopowo, mogłam sie starać w nowym cyklu, wiem tu można poczekać z trzy miesiace ale nie rok). Na dobre zagnieżdżenie dostałam Acard raz dziennie (można brać Aspiryne zamiast acardu)Ale tak jak dziewczyny mówią najpierw trzebz najpierw wyeliminować inne przeszkody. zwłaszzcza polipy które częśto są niewidoczne na USG niestetylepsze jest HSG lub histeroskopia ale dla badań czy w środku wszystko w porządku.
Powodzenia Wam i czekam na zielonosci
Ja niestety po burzliwej nocy, albo mam grype jelitową albo niestety odezwały sie moje jelita nie poszłąm dziś na badanie jutro już musze iść !!!!
bliska77, samira, caffe, Bursztyn, szczęśliwa 2, Lucky, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:witam piękne panie!
gonitwa od rana, ale miło tu wpaść i się powspierać
Szczęśliwa, wiem, że na samym początku te ruchy mogą być odczuwalne nieregularnie! potem oczekuje się że są codziennie, a na końcu dłuższe przerwy w ciągu dnia należy konsultować z lekarzem, wiadomo że dziecko czasem też śpi
ale teraz jest Ono jeszcze małe i może tam kopać ale nóżki nie sięgają ścianek macicy więc nie czujesz, spokojnie!
trzymam kciuki za Cafe i Agę, dajcie znać co słychać w kurniku
poczytam co tam powypisywałyście wczoraj i dzisiaj
pozdrawiam i życzę miłego tygodniabliska77, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja mam koszyki i mucki bo mój kogut szaleje na morzu w Chorwacji.
i czekam na nasłonecznioną armię...
Szczesliwa - jasne, że nie codziennie będziesz czuć ruchy....Ja czułam tak raz-dwa w tygodniu....i w ogóle sobie tym nie zawracałam głowy - wszystko będzie dobrze.
wiem , wiem, że u Ciebie tylko Mucek i koszyk- i to zawsze pełny
- czekasz na M jak wróci z nad morskiej wyprawy
bliska77, inessa, caffe lubią tę wiadomość