35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucky - konsultować trzeba z lekarzem brak odczuwania ruchów ciągu dnia? Matko - pierwszy raz słyszę...w życiu czegoś takiego nie konsultowałam...przecież to dziecko nie rusza się ciągle - czasami nie czułam nic kilka dni, a czasami co godzinę...przecież to nie robot?
bliska77, inessa, samira, szczęśliwa 2, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Lucky - konsultować trzeba z lekarzem brak odczuwania ruchów ciągu dnia? Matko - pierwszy raz słyszę...w życiu czegoś takiego nie konsultowałam...przecież to dziecko nie rusza się ciągle - czasami nie czułam nic kilka dni, a czasami co godzinę...przecież to nie robot?
inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa ja podobnie jak Bozia nie myślałam w tym okresie że codziennie muszę czuć ruchy później to i owszem)
Bozia3 wrote:ja mam koszyki i mucki bo mój kogut szaleje na morzu w Chorwacji.i czekam na nasłonecznioną armię...
Szczesliwa - jasne, że nie codziennie będziesz czuć ruchy....Ja czułam tak raz-dwa w tygodniu....i w ogóle sobie tym nie zawracałam głowy - wszystko będzie dobrze.bliska77, szczęśliwa 2, inessa, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny