35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny. Paluch mniej boli - udolnie go mocze w cieplej wodzie z szarym mydlem...zaczyna juz przypominac wygladem to co bylo przedtem. Tylko bede miala troche pracy nad stawami poniewaz byly unieruchomione od 3.09. Nie mowie juz o sasiednich palcach. Trzeci nie zgina sie w ostatnim stawie( pod opuszkiem), ten chory - saw pod opuszkiem i srodkowy, no i piaty ma to samo co trzeci. Znow bedzie pranie reczne,pierogi,golabki i inne prace reczne. Jutro ide zlozyc wniosek do pzu. I przy okazji wykorzystam wolny dzien i skocze do fryzjera. Mam juz troszke dosc mojego koloru - jestem zielonooka szatynka i w kwietniu zrobilam sobie sloneczne przeswity - po staremu delikatne pasemka. Zaszaleje z kolorem - moze mi cos doradzi fryzjerka, bo ciagle czekolada na glowie trzeba cos urozmaicic. Oczywiscie nie jestem na tyle odwazna zeby dac sobie czerwone,rozowe,niebieskie czy zielone klaki. Moze wy macie jakis pomysl?
caffe, Bursztyn, inessa, megan8, Iwone, bliska77, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
promyk wrote:Czesc dziewczyny. Paluch mniej boli - udolnie go mocze w cieplej wodzie z szarym mydlem...zaczyna juz przypominac wygladem to co bylo przedtem. Tylko bede miala troche pracy nad stawami poniewaz byly unieruchomione od 3.09. Nie mowie juz o sasiednich palcach. Trzeci nie zgina sie w ostatnim stawie( pod opuszkiem), ten chory - saw pod opuszkiem i srodkowy, no i piaty ma to samo co trzeci. Znow bedzie pranie reczne,pierogi,golabki i inne prace reczne. Jutro ide zlozyc wniosek do pzu. I przy okazji wykorzystam wolny dzien i skocze do fryzjera. Mam juz troszke dosc mojego koloru - jestem zielonooka szatynka i w kwietniu zrobilam sobie sloneczne przeswity - po staremu delikatne pasemka. Zaszaleje z kolorem - moze mi cos doradzi fryzjerka, bo ciagle czekolada na glowie trzeba cos urozmaicic. Oczywiscie nie jestem na tyle odwazna zeby dac sobie czerwone,rozowe,niebieskie czy zielone klaki. Moze wy macie jakis pomysl?
Ja miałam juz wiele kolorów na głowie. Teraz w rudych źle bym się czuła, a kiedyś miałam takie ogniste. Blond też miałam, teraz mam prawie naturalne. Ale grunt, to dobre samopoczucieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2013, 20:07
Bursztyn, inessa, promyk, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Wiecie co...może troszkę oderwiemy się od tematu dzieci i nam to dobrze zrobi...zajmiemy się grzybami, gotowaniem, kotami, piciem, fotami...i bach....niespodziewanie i zielone kropy się pojawią...
inessa, grosza, Bozia3, bliska77, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya właśnie dziewczyny zapomniałam wam powiedziec ,byłam we czwartek u fryzjera ,obciełam na krótko, mam zupełnie nową fryzurę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2013, 20:38
inessa, grosza, megan8, anek42, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Samira i sie nie pochwaliłaś zdjeciem
Ja mam chyba jakas jelitówke mam problem z jelitami, lekko mnie mdli i boli mnie głowachyba coś w powietrzu wisi.
a w tym tygodniu moze we czwartek wybierzemy się z rodzicami na grzybki ,moze pobyt w lesie mi pomozejuz mam dość tych choróbsk wrrr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2013, 20:45
inessa, Bozia3, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfajny artykuł cos dla nas ,poczytajcie
http://mamdziecko.interia.pl/ciaza/planowanie-ciazy/news-gdy-bocian-nie-nadlatuje-jak-sie-wzajemnie-wspierac,nId,1023652Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2013, 21:10
inessa, Bozia3, Iwone, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki, zlomotalam sie czerwonym winem izraelskim, koszernym
poprawilam lodami o smaku Baileys, udaje sie wiec na spoczynek majac swiadomoc ze jutro na moim obliczu pojawi sie inwazja "obcych" po takim spozyciu...ale od pazdziernika przejde na zdrowa diete. I tym optymistycznym akcentem zycze Wam dobrej nocy
anek42, polarmiś, Reni, bliska77, Mango, Olena, inessa, samira, megan8 lubią tę wiadomość