X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No na przemian własnie :P
    no to takie przechodzenie z jednego extremum drugie moze byc rzeczywiscie meczace. Przydalaby sie 100 ginu bez tonicu dla zbilansowania ;)

caffe, Bozia3, Lucky, inessa, Mango lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    dzisiaj jakaś taka jestem podkurwiono-obojętna...
    bo się denerwujesz monitoringiem...:) Będzie dobrze, po clo pewnie jakieś jajko CI rośnie..:)

caffe, Lucky, szczęśliwa 2, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no to takie przechodzenie z jednego extremum drugie moze byc rzeczywiscie meczace. Przydalaby sie 100 ginu bez tonicu dla zbilansowania ;)
    W pracy jestem :/ gdybym była w domu, to bym sobie strzeliła coś na rozluźnienie :P i pojechała z pijanymi jajkami na monitoring :P

Reni, Bozia3, Lucky, Bursztyn, szczęśliwa 2, grosza, inessa, polarmiś, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    bo się denerwujesz monitoringiem...:) Będzie dobrze, po clo pewnie jakieś jajko CI rośnie..:)
    Może do wielkanocy urośnie :P

Bursztyn, Lucky, Bozia3, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    W pracy jestem :/ gdybym była w domu, to bym sobie strzeliła coś na rozluźnienie :P i pojechała z pijanymi jajkami na monitoring :P
    eee tam, od razu pijane! Na lekkim rauszu ;)

Lucky, szczęśliwa 2, Bozia3, caffe, inessa, Mango lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pijane jajka na monitoringu mogą być trudne do odnalezienia, bo co jak będą się poruszać slalomem???

też czekam ze sporą niecierpliwością na wyniki waszych konsultacji

ja jakoś dziwnie spokojnie przechodzę obecny cykl, chyba dlatego że wbiłam sobie do głowy że w październiku zachodzę w ciąże :D

no i obżeram się owocami i warzywami, w związku z czym chodzę już jak w piątym miesiącu, taka wzdęta, więc łatwiej mi się wczuć
    aaaa i objawów mam mniej tych urojonych, bo większość mogę zrzucić na obżarstwo, śliwki, zmęczenie pracą itd
    widzę, że dużo gorzej znosiłam FL gdy miałam sporo wolnego czasu
    niestety na kurs go nie starczy, ale to też fajny odwracacz uwagi :D

szczęśliwa 2, Bozia3, Bursztyn, Reni, caffe, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrzuciłabys proszę przy okazji ten przepis piernikowy do działu przepisy....dziś w pracy oznajmiłam, że będę od października już piec na święta.:) okazało się, że koleżanka zna patent..i robi go z powidłami i masą cytrynową- to może być czad..taki cytrynowy piernik..:)

Bursztyn, szczęśliwa 2, caffe, samira, inessa, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Lucky Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Lucky - konsultować trzeba z lekarzem brak odczuwania ruchów ciągu dnia? Matko - pierwszy raz słyszę...w życiu czegoś takiego nie konsultowałam...przecież to dziecko nie rusza się ciągle - czasami nie czułam nic kilka dni, a czasami co godzinę...przecież to nie robot?

ja mówię o ostatnim miesiącu, gdy dziecko ma naprawdę ciasno i czujemy je każdego dnia, nie mówię że non stop
    gdy nie czułam ruchów przez ok7-8 godzin ( a miałam non stop kopiący egzemplarz, więc różnicę zauważyć nie było trudno, bardzo sie denerwowałam, pojechałam na IP i okazało się że młoda oplątana pępowiną tak, że nie ma jak się ruszyc,i dobrze że pojechałam - robili cięcie na cito

Bursztyn, szczęśliwa 2, caffe, Iwone, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny proszę Was wytłumaczcie mi jak to jest 12 wrzesnia czułam typowy ból owulacyjny, a od wczoraj tj od 15 mam taki piekny rozciągliwy śluz i dziś tez rozciągliwy. Jak to jest z tą owulacją kiedy ona nastapiła wtedy gdy był ból czy teraz gdy jest taki śluz. i kiedy najlepiej się kochac?

Ja jestem jakaś zielona w tym i nie mogę sobie uświadomić które dni byłyby najlepsze.

Lucky, samira, inessa, Mango lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, dostalas mejla mojego?

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o co chodzi z tymi piernikami? dlaczego tak wcześnie je pieczecie?
    muszą leżeć czy jak?
    Bozia3 wrote:
    caffe wrzuciłabys proszę przy okazji ten przepis piernikowy do działu przepisy....dziś w pracy oznajmiłam, że będę od października już piec na święta.:) okazało się, że koleżanka zna patent..i robi go z powidłami i masą cytrynową- to może być czad..taki cytrynowy piernik..:)

szczęśliwa 2, caffe, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bólem brzucha bym się nie sugerowała jak jest śluz to działaj
    gdzieś czytałam że ból owulacyjny może być przed w trakcie lub po i nie koniecznie po tej samej stronie gdzie pęknie pęcherzyk :-/
    więc jak jest śluz jest robota
    slash wrote:
    Dziewczyny proszę Was wytłumaczcie mi jak to jest 12 wrzesnia czułam typowy ból owulacyjny, a od wczoraj tj od 15 mam taki piekny rozciągliwy śluz i dziś tez rozciągliwy. Jak to jest z tą owulacją kiedy ona nastapiła wtedy gdy był ból czy teraz gdy jest taki śluz. i kiedy najlepiej się kochac?

Ja jestem jakaś zielona w tym i nie mogę sobie uświadomić które dni byłyby najlepsze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2013, 13:40

szczęśliwa 2, Bursztyn, caffe, Lucky, Iwone, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    bólem brzucha bym się nie sugerowała jak jest śluz to działaj
    gdzieś czytałam że ból owulacyjny może być przed w trakcie lub po i nie koniecznie po tej samej stronie gdzie pęknie pęcherzyk :-/
    więc jak jest śluz jest robota
    Reni wie co mówi :-)
    jest śluz trzeba pracować nad zielonym :-)

caffe, Lucky, inessa, Mango lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dostałam z linkami - filmik troszkę mi przybliżył temat, natomiast sam angielski opis Evie - to jest identyczny u nich na stronie...:)Nie mogę też znaleść opinii ludzi prywatnych - czy ktoś miał takie doświadczenie i by sie wypowiedział....

inessa lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• slash Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Reni - niestety nie mam M obok - wyjechał do pracy ten cykl bez serduszek. Pytam tak orientacyjnie. Chciałam się dowiedziec o zasadę jak to jest z tym uwalnianiem się jajeczka, kiedy serduszkować itd ile dn od bolu czy coś takiego. Pewnie zadaje bzdurnie pytanie. Ale tak na przyszlosć chciałam się podpytac.

Lucky, samira, inessa, Mango lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    ja mówię o ostatnim miesiącu, gdy dziecko ma naprawdę ciasno i czujemy je każdego dnia, nie mówię że non stop
    gdy nie czułam ruchów przez ok7-8 godzin ( a miałam non stop kopiący egzemplarz, więc różnicę zauważyć nie było trudno, bardzo sie denerwowałam, pojechałam na IP i okazało się że młoda oplątana pępowiną tak, że nie ma jak się ruszyc,i dobrze że pojechałam - robili cięcie na cito
    Lucky no tak to ma sens bliżej końca to lepiej bardziej sie obserwować i może częściej do gina

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:29

Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • grosza Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga i Caffe czekamy na relację :)

caffe, Lucky, inessa lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:30

caffe, Lucky, Iwone, inessa, Mango lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no dlatego właśnie poprosiłam caffe, żeby wrzuciła do przepisów - bo tu za kilka dni będzie nie do odszukania....

caffe, Lucky, inessa, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• grosza Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo my lubimy się lenić ... czasami
    kombinujemy , kombinujemy aż przekombinujemy i będą :)

szczęśliwa 2 wrote:
    Hej
    dziewczyny kiedy wreszcie wykombinujecie te kropki ??
    cos się lenicie
    winka, grzybobrania, kalosze w koronki , Mucki w koszykach a kropek zero :-)

caffe, Lucky, szczęśliwa 2, inessa, Mango lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
‹‹ 1258 1259 1260 1261 1262 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ