35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej jestem nowa ale staraczka od dawna...kilka prob in vitro, dwa poronienia i to w tym roku..jedno na poczatku roku drugie prawie 4 miesiace temu. Ne poddaje sie ale czasem brak mi sil... Skonczylam niedawno 36 wiosen. Kibicuje wszystkim staraczkom spelnienia ich najwiekszego marzenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2013, 14:32
Lucky, caffe, Olena, grosza, samira, Dorka71, Bozia3, inessa, polarmiś, Anna39, Mango, Iwone, angela, anek42, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
witaj Rzutka
to już weteranka jesteś w staraniach
Przyda Nam się Twoja wiedza i doświadczenie
współczuję tyle przeszłaśWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2013, 14:28
Bozia3, inessa, Mango, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a najlepiej wtedy kiedy masz na to ochotę
bo często o tym zapominamy
Bosze ja się wczoraj złapałam na tym, że było mi wszystko jedno czy będzemymój mąż wrócił stęskniony coś tam działa a ja mogłabym książkę czytać bo mi się nie chciało .. aż mi go szkoda było..
gdzieś tam w mózgownicy jest myśl, że skoro po owu to po co! MASAKRA JAKAŚ
I nie obwiniaj się, ze nie mogłaś itd. bo czasami to naturalne i facet powinien to zrozumiec, ze po prostu nie masz ochoty.Bozia3, inessa lubią tę wiadomość
-
Rzutka wrote:Hej jestem nowa ale staraczka od dawna...kilka prob in vitro, dwa poronienia i to w tym toku..jedno na poczatku roku drugie prawie 4 miesiace temu. Ne poddaje sie ale czasem brak mi sil... Skonczylam niedawno 36 wiosen. Kibicuje wszystkim staraczkom spelnienia ich najwiekszego marzenia.
witamy w naszym gronie i mocno wspieramyBozia3, inessa lubią tę wiadomość
-
Bosze ja się wczoraj złapałam na tym, że było mi wszystko jedno czy będzemymój mąż wrócił stęskniony coś tam działa a ja mogłabym książkę czytać bo mi się nie chciało .. aż mi go szkoda było..
caffe, Reni, Olena, Bozia3, inessa, Iwone lubią tę wiadomość
-
nie to, że nie mogłam .. nie czułam takiej potrzeby .. okropna jestem
do owu ja go molestuję a potem trzymam go na baczność haha
ale to też przez to, że cycki mi płoną.. no tak mnie bolą, że do @ ma zakaz dotykania ich.. po schodach nie mogę chodzić trzymam je
tak mnie skubane bolącaffe wrote:hahaha, samo życie, tzn. taka natura naszego organizmu, tak przypuszczam.
I nie obwiniaj się, ze nie mogłaś itd. bo czasami to naturalne i facet powinien to zrozumiec, ze po prostu nie masz ochoty.caffe, Bozia3, inessa, gosia7122, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie to, że nie mogłam .. nie czułam takiej potrzeby .. okropna jestem
ale to też przez to, że cycki mi płoną.. no tak mnie bolą, że do @ ma zakaz dotykania ich.. po schodach nie mogę chodzić trzymam je
tak mnie skubane bolą
Teraz dobrze wiecie, ze okres jest specyficzny bo się staracie o dziecko i nie zawsze wszystko odbywa się tak naturalnie i obydwoje powinniście to brac pod uwagę. A będzie dobrzeReni, inessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Na razie odpoczywam od tempki choc przyznam ze to moj maly nalog i nie jest latwo sie go pozbyc..od poczatku cyklu nie robilam miarow ale w niedziele ujj skusilam sie ehh
Jesli chodzi o doswiadczenia to oczywiscie jesli bede znala odpowiedz to chetnie pomoge.
Ne narzekam na to co mnie spotkalo troche zal ze wciaz sami. .jasna sprawa.. Puki sa szanse staramy sie nadal, obecnie odpoczywam po leczeniu...na jakis czas sprobujemy ponownie a w tzw miedzyczasie liczymy na naturalny cud
Mieszkam za granica,caffe, inessa, Bozia3, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Czesc Rzutka..czesc dziewczyny.
Jesli chodzi o bol podbrzusza w trakcie owulacji ja mam odczuwalny zawsze ,co miesiac . Najpierw boli a potem zmienia sie konsystencja sluzu. Jestem po wizycie w pzu- teraz oczekiwanie do 30 dni. Zachaczylam tez o fryzjera - troszke podcielam wlosy i oczywiscie dalam kolor- kasztanowo-mahoniowy. Fajnie wyszlo i dobrze sie w nim czuje. Zawsze jakas nowosc i odmianainessa, Bozia3, gosia7122, Bursztyn, Mango, Iwone, anek42, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
Reni wrote:nie to, że nie mogłam .. nie czułam takiej potrzeby .. okropna jestem
tak mnie skubane bolą
Rzutka witaj...inessa, caffe, Reni, Bursztyn, Iwone lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:On się trochę nagina to i Ty się trochę nagnij czasami
Teraz dobrze wiecie, ze okres jest specyficzny bo się staracie o dziecko i nie zawsze wszystko odbywa się tak naturalnie i obydwoje powinniście to brac pod uwagę. A będzie dobrzeinessa, caffe, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość
-
Ja widzisz tez gdzies tam mam w podsiwadomosci ze jak nadchodzą te dni to i tak się serduszkowanie włącza. Cięzkie to staram się nie myslec ale do konca się nie da. Ale juz nie mam takiego parcia jak jeszcze z miesiąc , czy dwa do tył€ - wtedy to była masakra. Teraz raczej staram się patrzeć nie patrzec na te dniale jednak troszke ... patrzę
inessa, samira, Bozia3, Mango, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny