X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Rzutka Przyjaciółka

Wysłany: 16 września 2013, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie kiedys bolaly..za młodu..a teraz to jak progestron biore to cos czuje.

inessa, Lucky lubią tę wiadomość

ovufriend.pl
  • caffe Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to na zdrowie o.O

out.php?i=613881_images.jpg

Reni, inessa, Mango, promyk, Lucky, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiesz jak mnie dzisiaj nawala podbrzusze i czuję jajniki tak pulsująco max potem wycisza się i w kółko -i oczywiście zwalę to na clo!

Na owulkę zawsze mam bóle podbrzusza raz większe raz mniejsze.
    Cafe przynajmniej wiesz na czym stoisz ...

caffe wrote:
    Współczuję Wam dziewczyny. Mnie może ze 3 razy w życiu bolały i powodowały dyskomfort, ale nie aż nie wiadomo jaki.

caffe, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    A wiesz jak mnie dzisiaj nawala podbrzusze i czuję jajniki tak pulsująco max potem wycisza się i w kółko -i oczywiście zwalę to na clo!

Na owulkę zawsze mam bóle podbrzusza raz większe raz mniejsze.
    Cafe przynajmniej wiesz na czym stoisz ...
    Wiem na czym stoję i najgorsze jest to, ze nic nie moge z tym zrobić.

inessa, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Owulacja może być do 4 dni po pierwszym skoku temperatury.
    a ja myslalam, ze skok temperatury oznacza- ze owulacja JUZ nastapila....
    to ja juz nic nie rozumiem..... o.O
    Boziu, pamietasz- ostatnio nawet o tym rozmawialysmy?

Dorka71, Lucky, Iwone, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, Wydaje mi sie, ze jestes bardzo zestresowana, przemeczona i nastawiona negatywnie i moze przeklada sie to na wyniki i na to ze organizm nie wspolpracuje. Mozliwe to tylko w tym cyklu tak na bakier, sama mowilas ze poprzedni byl zupelnie inny. Wiec jest duza szansa, ze w nastepnym sie wszystko unormuje.

caffe, Lucky, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzutka witaj

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, grzebalam w necie szukajac opinii anglojezycznych na temat Evie ale niestety nic nie znalazlam. Tylko opis metody i pytania dziewczyn, ale jak narazie zadnych odpowiedzi.

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Caffe, Wydaje mi sie, ze jestes bardzo zestresowana, przemeczona i nastawiona negatywnie i moze przeklada sie to na wyniki i na to ze organizm nie wspolpracuje. Mozliwe to tylko w tym cyklu tak na bakier, sama mowilas ze poprzedni byl zupelnie inny. Wiec jest duza szansa, ze w nastepnym sie wszystko unormuje.
    Pewnie jestem zestresowana kilkoma rzeczami i jakoś z jednej strony jest nadzieja na zmiany na lepsze, z drugiej strony tej nadziei nie widzę. A ponieważ ja jestem osobą niecierpliwą, to wszystko chciałabym na już. Nie lubię też nie mieć na coś wpływu, a teraz na te cykle to nie mam tego wpływu i czuję się bezsilna. Nie ma nic gorszego dla mnie.
    Mój każdy cykl jest inny. Ten jest 3 z monitoringiem i w żadnym nie było owulacji.
    Nie siedzę całymi dniami i nie rozkminiam mojego organizmu, ale po każdej wizycie z kiepskimi informacjami wpadam w lekki dołek. Jutro mi przejdzie. Do następnego razu ;)

Lucky, Iwone, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    no Promyku to już na jesień fryzurka gotowa - ps lubię takie odcienie i trochę jaśniejsze :)
    Kochana jesien nadeszla a ja ubostwiam kolory brazu,rdzy - wszelkie ich odlamy :-) :-) :-)

Bursztyn, caffe, Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • caffe Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż mi się kazał uśmiechać, no to proszę :P

out.php?i=613961_b354295322-usmiech-prosze-.jpg

Bursztyn, Lucky, samira, inessa, anek42, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Kochana jesien nadeszla a ja ubostwiam kolory brazu,rdzy - wszelkie ich odlamy :-) :-) :-)
    Bo to bardzo ciepłe kolory :)

promyk, Lucky, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, a Ty gdzie?

Lucky, inessa lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Pewnie jestem zestresowana kilkoma rzeczami i jakoś z jednej strony jest nadzieja na zmiany na lepsze, z drugiej strony tej nadziei nie widzę. A ponieważ ja jestem osobą niecierpliwą, to wszystko chciałabym na już. Nie lubię też nie mieć na coś wpływu, a teraz na te cykle to nie mam tego wpływu i czuję się bezsilna. Nie ma nic gorszego dla mnie.
    Mój każdy cykl jest inny. Ten jest 3 z monitoringiem i w żadnym nie było owulacji.
    Nie siedzę całymi dniami i nie rozkminiam mojego organizmu, ale po każdej wizycie z kiepskimi informacjami wpadam w lekki dołek. Jutro mi przejdzie. Do następnego razu ;)
    Rozumiem Cie, tez taka jestem. Najgorsze dla mnie jest kiedy nie mam nad czyms kontroli, ale z drugiej strony nad wszystkim nie mozemy i nie bedziemy miec ( w samolocie denerwuje mnie to najbardziej ;) ). Przydalaby Ci sie jakas technika relaksacyjna skuteczna dla Ciebie.

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyk, jak palec?

Lucky, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • promyk Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Bo to bardzo ciepłe kolory :)
    Noooo star moj podpis - promyk - bo zawsze jest jakis promyk nadzieji i to cudne swiatelko w tunelu :-) :-) :-)

caffe, Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • caffe Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Rozumiem Cie, tez taka jestem. Najgorsze dla mnie jest kiedy nie mam nad czyms kontroli, ale z drugiej strony nad wszystkim nie mozemy i nie bedziemy miec ( w samolocie denerwuje mnie to najbardziej ;) ). Przydalaby Ci sie jakas technika relaksacyjna skuteczna dla Ciebie.
    Zawsze lubiłam chodzić do mojej obecnej pracy, a teraz z każdym dniem przestaje mi się chcieć. Z róznych powodów sytuacja staje się bardziej napięta, coraz więcej rzeczy zaczyna mnie wkurzać i wszystko mi się jakoś w jednym czasie skumulowało. Nie pozostaje to bez echa w odniesieniu do samopoczucia zapewne.

Głową muru się nie przebije, podobno, ale ja będę próbowała :P Coś wymyślę :) Najwyżej dupą rozbiję, jeśli głową nie wyjdzie :P

Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Noooo star moj podpis - promyk - bo zawsze jest jakis promyk nadzieji i to cudne swiatelko w tunelu :-) :-) :-)
    Promyk nadziei, promyk szczęścia :) fajnie :) tego się trzymaj :)

promyk, Bursztyn, Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Promyk, jak palec?
    Kochana odpukac - narazie nie tym palcem - ide powoli ku lepszemu. Orlen zamknelam, teraz czekam na zejscie opuchlizny po grzebaniu chirurga,no i uparcie cwicze zastale stawy. Mam nadzieje ze juz zamknelam kranik, i przy okazji wywalczylam w pracy zakup rekawiczek. Powinni magazynierkom je zapewnic a on olali temat.

caffe, Bursztyn, Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Zawsze lubiłam chodzić do mojej obecnej pracy, a teraz z każdym dniem przestaje mi się chcieć. Z róznych powodów sytuacja staje się bardziej napięta, coraz więcej rzeczy zaczyna mnie wkurzać i wszystko mi się jakoś w jednym czasie skumulowało. Nie pozostaje to bez echa w odniesieniu do samopoczucia zapewne.

Głową muru się nie przebije, podobno, ale ja będę próbowała :P Coś wymyślę :) Najwyżej dupą rozbiję, jeśli głową nie wyjdzie :P
    mozna i dupa ale miesnie musza byc rozluznione zebys sobie i dupie krzywdy nie zrobila, dlatego nadal upieram sie przy relaksacji :)

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 1262 1263 1264 1265 1266 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ