35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bozia u Reni to napewno ta wysoka prolaktyna
Bozia3 wrote:Ja to już kiedyś myślałam o tych Twoich cyckach...i to nie jest chyba normalne tak do końca....może coś masz właśnie z hormonami nie tak w drugiej fazie...bo czemu Cię tak mocno bolą?
Rzutka witaj...Bozia3, inessa, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorka71 wrote:cały garaż i kotłownia już są w przecierach
jeśli masz suszarkę do grzybów- spróbuj suszone pomidory zrobić - potem do oliwy i sprzedawać za grubą kasę...inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky wrote:Slash, co do bólu, to podobno niemiarodajny wskaźnik, chyba że się zna swój organizm, ja np miałam potwierdzone wielokrotnie że mój ból owu oznacza uwalnianie pęcherzyka, może nie w tej samej sekundzie (chociaż kto wie) ale zaraz przed lub po, bo tak wychodziło na usg
fachowcy radzą posiłkować się sluzem (tak jak pisze Renia) oraz skokiem temp. Owulacja może być do 4 dni po pierwszym skoku temperatury.
Obserwacje z tego cyklu na pewno się przydadzątrzymam kciuki za październik, będzie nasz!
pierniczki uwielbiam, ale ja nie nadaję się na takie, które trzeba robić wcześniej i dać im leżakować, na bank próbowałabym je najpóźniej na drugi dzień a potem wymieniała uzębienie
ja robię takie, które wyjadam gorące parząc palce i językpotem w wigilię robię nowe i już
inessa, Bozia3, caffe, Bursztyn, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:Dziewczyny ja wiem że wam się fajnie tu gaduli, ale proszę poświęćcie mi jedną minutkę i odpowiedzcie na moje pytanko jeśli możecie.
inessa, Bozia3, Rzutka, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziekuje za cieple przyjecie
wybaczcie jesli nie odpowiem wszystkim ale nie sadzilaze tyle nas tu
ale ciesze sie bo w grupie razniej.
Co do pobolewania to po poronieniu dwa cykle faktycznie czulam jajniki w okolicy jajeczkowania a potem juz nie, ten cykl jest inny i wyglada na to ze i dluzszy bedzie bo owulka cale szczescie bedzie dopiero teraz(tak na moje oko) sluz no i test owu dodatni. Ostatnie 2 cykle mialam bardzo krotkie i poszlam do lekarza bo jeden mial 23 a ostatni 22! Wystraszylam sie..widac nie potrzebniie... Ostatnio skok byl 11-12 dc a teraz mam 15 dc i owullka dopiero za pasem. Moze i faza lutealna bedzie przynajmmniej 12 dniowa..bo zazwyczaj jest 11 dniowa tylko. Ten lekarz u ktorego bylam powiedzial ze na wyregulowanie powinnam brac progesteron 16-25 dc. a jesli owulacje u mnie nastapi np 17 dc to co wtedy? Wczesniej nie mialam takiej kuracji wiec tu moja wiedza jest dosc kiepska..progesteron dostawalam tylko po transferze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2013, 16:44
Bozia3, polarmiś, inessa, caffe, Iwone lubią tę wiadomość
-
Jestem
Ogólnie to wielka dooopa.
Torbiel na prawym jajniku (tym dotychczas pracującym) z poprzedniego cyklu albo pękła albo się wchłonęła, bo jej po prostu nie ma. Stąd też ten obfity @. Nowych pęcherzyków też tam nie ma. Lewy jajnik przeciąga się dopiero po śnie, bo się wysilił i wyprodukował pęcherzyk 11mm. Jest zbyt mały.
Endometrium zabójcze... 4,1mm
Ogólnie to powiedział, ze w poprzednim cyklu musiało nastąpić jakieś wahnięcie hormonalne i być może w tym cyklu wszystko zacznie się równoważyć. I powiedział, że same leki nic nie zdziałają jeśli nie ma współpracy z organizmem.
Za tydzień mam dzwonić żeby się umówić na usg(bo był chory i nie umówiliśmy się tak na 100%). Mam zabrać dwa zastrzyki czyli pregnyl 10.000j w razie czego.Bozia3, gosia7122, Bursztyn, Mango, Lucky, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:caffe - pęcherzyk chyba normalny - powinien urosnąć - endo masz małe - ale chyba nie jest najgorzej?
Nie nastawiam się na cud, po prostu ten cykl bedzie znowu jałowy. Jeśli taki będzie, to nie wiem co w następnym mi zaproponuje. Może jeszcze clo, a może juz badanie czy nie mam zrostów.Bozia3, inessa, Bursztyn, Mango, Lucky lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie to, że nie mogłam .. nie czułam takiej potrzeby .. okropna jestem
do owu ja go molestuję a potem trzymam go na baczność haha
ale to też przez to, że cycki mi płoną.. no tak mnie bolą, że do @ ma zakaz dotykania ich.. po schodach nie mogę chodzić trzymam je
tak mnie skubane bolącaffe, inessa, Reni, Mango, Iwone lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Reni mam tak samo,najgorsze są dla mnie noce tak mnie bolą że w staniku śpię,serduszek też unikam w drugiej fazie przez ten bolący biust właśnie.
inessa, Lucky, gosia7122 lubią tę wiadomość