35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:I takich kierowców jak Iwcia się boję.
Jadę, uważam i nagle nadjedzie ktoś komu się ziemia wysypała albo wylała cola itp
wali we mnie albo w kogoś z mojej rodziny
Ile ja mam takich przypadków nieuważnych kierowców kiedy jadę skuterem. Masakra.
Klakson jest moim przyjacielem
mnie wkurza jak moj m reguluje sobie fotel kierowcy jak juz ruszy- jak by nie mogl przed!!! nic nie pomaga ani prosby, ani krzyki....efcia, iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
gretka -
Jadę, uważam i nagle nadjedzie ktoś komu się ziemia wysypała albo wylała cola itp
Ile ja mam takich przypadków nieuważnych kierowców kiedy jadę skuterem. Masakra.
Klakson jest moim przyjacielemefcia lubi tę wiadomość
-
Klakson jest moim przyjacielemale niestety zdarzylo sie i to bylo jak jeszcze nie bylam doswiadczonym kierowca
kapturnica, Simba, efcia, Reni, paszczakin, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Kapelusz fajny, ale wkładka do kapelusza lepsza
jak to robisz, ze on tak ładnie pozuje do zdjęć?
super glue, paralizator, grozby.. takie tam...iwcia77, ComeToMeBaby, gretka, moremi, Mimbla, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ale czego się boisz - skoro dziecko siedzi? przecież nie zostawiasz go w łazience nawet na chwilę samego - i jeśli jesteś tuż obok - to nawet, gdyby się pochylił czy poślizgnął - to przecież zapanujesz chyba nad tym?
chybaz naciskiem na chyba
a "banie sie" to bylo tu teraz w kontekscie wkreconych mi bakterii zyjacych w gabceyyy..zart..?
Bozia3, moremi, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Ania g- odebralam z apteki tego magika do suchych piet i czytam sklad:
kwas salicylowy 20% !!!, izoparafina, parafina FU ? , utwardzony olej kokosowy , wosk pszczeli .
hm- jak zrobie se pedikira to dam znac wiecej
http://www.eucare.it/prodotto/vasesal-20/Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 15:45
-
iwcia77 wrote:ja kapalam ivo w wanience , podpieralam mu glowe i trzymalam na rece trzymajac go pod pacha- tak:
Iwcia, Twoj Ivo to z buzi tak niewiele sie zmienil od urodzenia.. Widac, ze ten sam chlopczyk. U mnie ze zdjec to nie poznasz, ze to samo dziecko..
moremi, iwcia77, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:o! o! o! to też patent dla mnie
ona nowa kosztuje 39 euro u nas, ale kiedys widzialam, ze ktos na olx sprzedawal w gdansku uzywana , wiec dotarla juz do polskiComeToMeBaby, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Iwcia, Twoj Ivo to z buzi tak niewiele sie zmienil od urodzenia.. Widac, ze ten sam chlopczyk. U mnie ze zdjec to nie poznasz, ze to samo dziecko..
- spuchniety po porodzie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f6a834516a7.jpgania.g, efcia, BISCA, kapturnica, pierwiastka, malgos741, caffe, Mega, megan8, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny