35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:wydaje ci sie - on bardzo sie zmienil
- spuchniety po porodzie
iwcia77, efcia, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Czy któraś z Was miała podczas połogu okres? Bo to już nie jest krwawienie połogowe. Jestem przekonana, że to regularna @ ze wszystkimi dolegliwościami.
Jaja jakieś.efcia, Dziobak lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:na wyjazd, zamiast wydawać tyle euro - to wystarczy zabrać maleńki basenik dmuchany...
To wlasnie chodzi o ten patent. Maly dmuchany basenik, ktory miecsi sie do zlewu a po spuszczeniu powietrza miesci sie w niewielkiej kosmetyczceiwcia77, efcia, Mimbla, pierwiastka, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Czy któraś z Was miała podczas połogu okres? Bo to już nie jest krwawienie połogowe. Jestem przekonana, że to regularna @ ze wszystkimi dolegliwościami.
Jaja jakieś. -
Dzień dobry
Dziecko bez pasów u matki na kolanach??? W razie nawet małego zderzenia wylatuje przez przednią szybę i żadna siła go nie utrzyma.
Jeśli chodzi o kąpiele małego dziecka to my zawsze w wanience. Podkładam jedną rękę pod plecy a drugą myję. Paweł Zawitkowski pokazuje jak to prawidłowo robić w jednym ze swoich krótkich filmów(do znalezienia na YouTube)
Dziś mój mąż z okazji że ma imienino urodziny wziął sobie wolne a ja zabrałam go do kina na film "Most szpiegów". Film ciekawy i oparty na prawdziwej historii.moremi, iwcia77, efcia, Sabina, Sabina, BISCA, Dziobak, dorbie, Mimbla, gretka, Mega, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
iwcia77 wrote:wiesz co? dziwne jakies..trzeba zapytac te co mialy cc chyba..a karmisz piersia?
Połóg miałam normalny. Już było lekkie brudzenie, a wczoraj zaczęły mi się bóle miesiączkowe i od rana normalna @-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Tak, karmie piersią.
Połóg miałam normalny. Już było lekkie brudzenie, a wczoraj zaczęły mi się bóle miesiączkowe i od rana normalna @ -
Ja miałam okres po 4 tygodniach od porodu....ale wtedy nie karmiłam piersią...odciągałam tylko resztki mleka, którego prawie w ogóle nie miałam. U mojej kuzynki w momencie kiedy w nocy wydłużały sie przerwy miedzy karmieniami, był spadek prolaktyny i też dostała okres.
Jeśli jesteś nie pewna i pojawiają się skrzepy idz do lekarza....czasem warto 10 razy zapytać niż się głowić czy wszystko jest okiwcia77 lubi tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór