35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Kurcze Wacia trzymam wszystko co sie da zeby bylo ok z synem.Moremi wydaje mi sie ze to za szybko na okres tym bardziej ze polog sie jeszcze u ciebie nie skończył i krwawienia z przerwami mają prawo pojawiać sie nawet co kilka dni.ja tak miałam plus bol jajnikow jakby miala dostac okres a na usg była minimalna grubość endo.Moze warto sprawdzic chociaż większość lekarzy powie ci ze to nadal polog jest.
Mimbla, kapturnica, dorbie, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mimbla wrote:hej dziewczyny,
Kometa, gratki za otwarcie sezonu szprycowania.Do dezynfekcji możesz się zaopatrzyć w Octenisept, jeśli chcesz. Bardzo wygodny, bo w spray'u.
Co do Menopuru to ja go nie znam, nie wiem jak przechowywać roztwór - ale zdaje mi się że na wątku inv, koleżanka Ma_pi w niedzielę zaczęła go używać. Podpytaj może.
A ja sobie leżę, dziś 1 dpt, kupuję prezenty przez net dla rodziny. Cieszę się chwilą.
ComeToMeBaby, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Kometa, gratki za otwarcie sezonu szprycowania.Do dezynfekcji możesz się zaopatrzyć w Octenisept, jeśli chcesz. Bardzo wygodny, bo w spray'u.
Co do Menopuru to ja go nie znam, nie wiem jak przechowywać roztwór - ale zdaje mi się że na wątku inv, koleżanka Ma_pi w niedzielę zaczęła go używać. Podpytaj może.
A ja sobie leżę, dziś 1 dpt, kupuję prezenty przez net dla rodziny. Cieszę się chwilą.
octenisept posiadam- ale tu są już przygotowane jednorazowe waciki nasączone płynem do dezynfekcji.
już pytałam, wiem już jak przechowywaćdzięki
a ty sobie leż, odpoczywaj, relaksuj sięzakupy świąteczne to wszak bardzo przyjemne zajęcie. ja jestem jeszcze przed. nawet specjalnie nie mam pomysłów- to jest najgorsze.
-
moremi wrote:To jak połóg, to nie ma co jeszcze sprawdzać. Poczekam do zakończenia i pójdę na normalną wizytę. Przecież nie zamierzam się seksić przed upływem 6 tygodni.
moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Menopur przechowujemy w lodówce! Ja go brałam przed IUI
Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:wersja oficjalna jest taka że w lodówce do momentu rozmieszania. po rozmieszaniu nie musi być już w lodówce, jednak ani nie należy zamrażać i trzymać w temp poniżej 25 stopni. Ponieważ temperatura w moim mieszkaniu wynosi rano 24, popołudniu 25 a teraz widzę 26 na termometrze (gotowałam) to jednak zdecydowałam o lodówce.
Mimbla, ComeToMeBaby, Dziobak, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Kometa, o "moim" Puregonie też słyszałam że po załadowaniu kartridża, można całego pena trzymać poza lodówką - ale mimo wszystko, trzymałam w lodówce.
Tak jest najlepiej.
A sama nie chcesz tych zastrzyków wbijać? To jest banalnie proste, wcale nie boli i byłabyś samowystarczalna. Może spróbuj. Tylko pierwszy raz jest przeżyciem, potem już działasz jak automat.
malgos741, ComeToMeBaby, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Ale masz goraco. U nas na górze 18-19, na dole 20 stopni teraz
-
Mimbla wrote:A sama nie chcesz tych zastrzyków wbijać? To jest banalnie proste, wcale nie boli i byłabyś samowystarczalna. Może spróbuj. Tylko pierwszy raz jest przeżyciem, potem już działasz jak automat
.
poza tym- on do Nowego Roku ma wolne- może mnie dziabać. Jak mu nie będzie szło to przejmę inicjatywę. Nawet chciałam dziś podejść sama do tego zastrzyku ale kurdę nie zdążyłam, to była szybka akcja hahaha wziął mnie z zaskoczeniano i dobrze.
p.s. niech też się na coś przyda i poczuje, że ma swój wkład w ten proces
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 19:32
malgos741, moremi, pierwiastka, Mimbla, Dziobak, Sabina, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:nie wiem, nie wiem... tak dobrze mężowi poszło, że nie chcę tego spierd...ć
poza tym- on do Nowego Roku ma wolne- może mnie dziabać. Jak mu nie będzie szło to przejmę inicjatywę. Nawet chciałam dziś podejść sama do tego zastrzyku ale kurdę nie zdążyłam, to była szybka akcja hahaha wziął mnie z zaskoczeniano i dobrze.
p.s. niech też się na coś przyda i poczuje, że ma swój wkład w ten procesComeToMeBaby lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:mój wymiękł ... musiałam sama
hyhyy a po wszystkim pytał czy nie bolało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 19:45
malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUprzejmie domoszę, że Młody miał usg, wyszło w porządku i teraz czekamy na wyniki morfologii.
Lekarz dyżurny nazywa się Kalif Mwutu, czy jakoś tak. Młody się go wystraszył na wejście. Jakby nie było to czarnoskóry lekarz pediatra jest rzadkością. Komedia. Jakaś głupawka nas ogarnęła.
Dziękuję za wsparcie.ComeToMeBaby, malgos741, gretka, efcia, moremi, Dziobak, Magdala, ania.g, Sabina, gosia7122, caffe, Mega, Bozia3, paszczakin, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Kometa miałam menopur i trzymałam w lodówce
po co się martwić czy w domu będzie ciepło czy zimno
jak się boisz, że będzie za zimne
to chwilę przed podaniem wyjmij z lodówki albo potrzymaj w dłoni, żeby się ogrzało
możesz też potrzymać miedzy udamiComeToMeBaby, efcia, moremi, Sabina, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny