35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:ale jak do skóry naciągniętej, jak było napisane, że fałd skóry złapać i wbić w ten fałd. hmm?
a tak sobie myślę, ze właśnie- jaki zamach, skoro trzymał fałd skóry między palcami to on się tak zamachiwał pewnie po to aby siebie w palce nie dziabnąć tylko wcelować w fałdaaaaahahahahaa ale byłoby. no- oko ma dobre. Jutro mu powiem żeby nie robił na mnie zamachów
no w sensie, że jak złapiesz fałdę i ją do góry pocięgniesz to się naciąga na maksa i wtedy wchodzi jak w masłoComeToMeBaby, dorbie, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no w sensie, że jak złapiesz fałdę i ją do góry pocięgniesz to się naciąga na maksa i wtedy wchodzi jak w masło
nie myślałam, że będę takie rzeczy rozkminiać. no to dobra- będziem testować. jeszcze trochę zastrzyków mam do zrobienia
-
Moremi dostałam przesyłkę!
Wariatko
bardzo, bardzo dziękuję. Przyznam się, że się popłakałam i mojemu mężowi też się łza zakręciła.
Piękne, cudne.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/013c52704595.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e425b1c14b2a.jpg
i ten smok do kompletu
ivf-ivf, Magdala, ComeToMeBaby, moremi, gosia7122, malgos741, SolarPolar, efcia, Dziobak, caffe, megan8, Mega, anna maria, Bozia3, dorbie, Mimbla, iwcia77, BISCA, paszczakin, Magda*, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:Moremi dostałam przesyłkę!
Wariatko
bardzo, bardzo dziękuję. Przyznam się, że się popłakałam i mojemu mężowi też się łza zakręciła.
Piękne, cudne.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/013c52704595.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e425b1c14b2a.jpg
i ten smok do kompletuComeToMeBaby, Reni, SolarPolar, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Mi powiedzieli w aptece ze menopuru nie trzeba przechowywac w lodowce. Tylko ovitrelle koniecznie i nawet byl znaczek sniegowy na opakowaniu.
Kometa, przyzwyczaisz sie. Niektore robia zastrzyki do porodu prawie takze wiesz. Codziennosc.
Wacia, szkoda mi Twojego syna. Jak dzieci choruja to juz jest najgorzej.
Ktos pytal o slonce. U mnie dzis bylo. Jak baleja (powiedzenie z mojego domu)
Acha. Ja nigdy glowy nigdzie nie wsadzilam. Naleze do grupy uderzonych przez wracajaca hustawke.Spadlam z hustawki, podnosilam glowe i bang. Mam blizne i wlosy mi w tym miejscu nie rosna. Wiecej katastrof nie pamietam. Chociaz mam blizne na kolanie. Rozciecie jakby. Nie mam pojecia skad sie tam wziela.
Milo, wieczornie witam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 21:00
ComeToMeBaby, efcia, moremi, anna maria, macduska, Bozia3, Mimbla, iwcia77, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Reni, cieszę się bardzo, ze się spodobało
Teraz nie macie odwrotu - musisz byc w ciążyivf-ivf, ComeToMeBaby, gretka, Natka_79, Reni, malgos741, Sabina, Magdala, efcia, Dziobak, caffe, Mega, macduska, Bozia3, dorbie, Mimbla, iwcia77, SolarPolar, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magdala wrote:Acha. Ja nigdy glowy nigdzie nie wsadzilam. Naleze do grupy uderzonych przez wracajaca hustawke.
Spadlam z hustawki, podnosilam glowe i bang. Mam blizne i wlosy mi w tym miejscu nie rosna. Wiecej katastrof nie pamietam. Chociaz mam blizne na kolanie. Rozciecie jakby. Nie mam pojecia skad sie tam wziela.
Milo, wieczornie witam.
Jak miałam niespełna dwa lata, to podbiegłam do huśtawki, na której akurat bujał się starszy chłopak. Skończyło się w podobny sposób jak u Ciebie
W wieku lat 6 znowu bujalam się z kolezanką na huśtawce w ksztalcie łódki. To taka stojaca na ziemi. Mój młodszy brat postanowił nas rozhustać i w rezultacie całym impetem huśtawka przycięła mi kciuka. Trzy razy. Nie zapomnę widoku krwi, zmiazdżonego palca, zmiany opatrunków, schodzacego paznokcia. Okropne.Sabina, Magdala, efcia, Dziobak, Bozia3, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Czy ja muszę do wszystkich grup należeć?
Jak miałam niespełna dwa lata, to podbiegłam do huśtawki, na której akurat bujał się starszy chłopak. Skończyło się w podobny sposób jak u Ciebie
W wieku lat 6 znowu bujalam się z kolezanką na huśtawce w ksztalcie łódki. To taka stojaca na ziemi. Mój młodszy brat postanowił nas rozhustać i w rezultacie całym impetem huśtawka przycięła mi kciuka. Trzy razy. Nie zapomnę widoku krwi, zmiazdżonego palca, zmiany opatrunków, schodzacego paznokcia. Okropne.
Polubilam.
A wspolczuc trzeba.
Sabcia, czego w blad wprowadzasz??Sabina lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.