35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Sprytne, nie widzialam jeszcze takich pasztecikow. Jak sie je zawija, jakos na krzyz? W sensie, ze po skosie?
farsz jakikolwiek byle dość zwięzły, super jest feta z mozzarellą jak do chaczapuriefcia, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
megan8 wrote:Pierwiastka wpisz przepis w cudnych przepisach.
chyba się wbiję do któreś z was na święta"
efcia wrote:Pierwiastka prezetacja super, poprosze o przepis, narobilas mi smaka
nie ma sprawy, już szukamefcia, moremi, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
To chyba bardzo pracochlonne jest? I nie mogę sobie wyobrazic jak to zwijasz. Poprosze łopatologicznie.
I przepis na farsze tez do przepisów. Mi nie wystarczy "jakikolwiek".Sabina, pierwiastka, efcia, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:To chyba bardzo pracochlonne jest? I nie mogę sobie wyobrazic jak to zwijasz. Poprosze łopatologicznie.
I przepis na farsze tez do przepisów. Mi nie wystarczy "jakikolwiek".Bo mnie też się podoba
Wiecie, można by wziąć Pierwistke i nasza Wacię i Bozie i niezłą restaurant otworzyć
W każdym razie mniej więcej wiadomo, kto będzie robił wałówkę na zlot Wiedźmpierwiastka, efcia, megan8, ComeToMeBaby, Bozia3, macduska, moremi, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:To chyba bardzo pracochlonne jest? I nie mogę sobie wyobrazic jak to zwijasz. Poprosze łopatologicznie.
I przepis na farsze tez do przepisów. Mi nie wystarczy "jakikolwiek".
Morcia przyjrzyj sie zdjeciu w trakcie tworzenia, okragly placek ponacinany i skladasz na przemian, tzn ja tak to sobie przetłumaczyłampierwiastka, moremi lubią tę wiadomość
-
Do pierwiastki masz najblizej
.Ja ma do paszczy albo simby
one tez dobrze gotuja ,ale zawsze chcialam do Bozi
megan8 wrote:Pierwiastka wpisz przepis w cudnych przepisach.
chyba się wbiję do któreś z was na święta"
Sabina, megan8, efcia, pierwiastka, Bozia3, iwcia77, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNapisze Wam tylko, że Wacia z Waciątkiem i Waciakiem jadą do domu. Nic wiecej nie wiem.
efcia, pierwiastka, malgos741, Dziobak, ivf-ivf, ComeToMeBaby, anna maria, Bozia3, macduska, moremi, iwcia77, BISCA, paszczakin, Simba, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
przepis już jest, farsze też są ale mogę dołożyć kolejne jak będą potrzebne
zawijamy przeciwległe płatki oblepiając farsz na środku, rogi ostatniego płatka kierujemy pod spód, orientacyjnie 60 sztuk to ok godzina zawijaniaefcia, megan8, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
Magdala wrote:Bo sie zadtanawiam i kombinuje. Bialystok czy Wimbledon. Tzn tez o ivf mi chodzi.
Tzn jak wszystko zagra to tez bedziemy probowac seksu na szkielku.
Przeliczałaś koszty?01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
pierwiastka wrote:przepis już jest, farsze też są ale mogę dołożyć kolejne jak będą potrzebne
zawijamy przeciwległe płatki oblepiając farsz na środku, rogi ostatniego płatka kierujemy pod spód, orientacyjnie 60 sztuk to ok godzina zawijanianic nie kapuję
iwcia77 lubi tę wiadomość