35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Do pierwiastki masz najblizej
.Ja ma do paszczy albo simby
one tez dobrze gotuja ,ale zawsze chcialam do Bozi
połączymy to z porządnym prasowaniem...
pierwiastka, malgos741, anna maria, ComeToMeBaby, Sabina, efcia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
jak chcecie pracochłonne to prosze: ciastka kruche, niby zwyczajne a z konfiturą różaną wyjątkowe
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d26bbb01f354.jpg
i po upieczeniu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/84349d7556ab.jpgComeToMeBaby, megan8, Sabina, efcia, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Bozia3 wrote:pierwiastka....róże tureckie...czy jak im tam...super...wykorzystam i zrobię na pewno...ciekawe co mi wyjdzie....
60 sztuk na godzinę - to trochę długo...sklejasz jednego pieroga minutę?
taki żart...pierwsze robiłam ze dwa razy dłużej, teraz to już taśmowoBozia3, megan8, efcia, moremi, iwcia77, BISCA, Simba, Mega lubią tę wiadomość
To ja dziś zamiast piec zamówiłam tort dla żony mojego kumpla na urodziny i robimy z jeszcze jedną parą w piątek u mnie imprezę urodzinową suprajs dla niej
ps zamawiając tort skusiłam się na eklerka i ciatko o nazwie stefanka mniam mniamSabina, efcia, moremi, dorbie, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ComeToMeBaby wrote:Poszłam, zobaczyłam i mówię o historii obrazkowej dotyczącej samego procesu zawijania
malgos741, ComeToMeBaby, Sabina, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
A ja zauważyłam, że szczególnie sobie Pierwiastka upodobała zawijańce - różyczki, paszteciki, zaplatanki. A moje obserwacje rozpoczęło zdjęcie profilowe koleżanki, z różyczką z jabłka.
moremi, pierwiastka, megan8, BISCA, efcia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:A ja zauważyłam, że szczególnie sobie Pierwiastka upodobała zawijańce - różyczki, paszteciki, zaplatanki. A moje obserwacje rozpoczęło zdjęcie profilowe koleżanki, z różyczką z jabłka.
w sumie masz racjęnajefektowniej to wygląda
ale robiłam też ciastka-motylemoremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
ComeToMeBaby wrote:Poka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 23:13
megan8, ivf-ivf, ComeToMeBaby, Mimbla, moremi, caffe, iwcia77, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter