35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:Reni- gifty super i bardzo zobowiazujace
ja tu sie czaje jak czajnik z wyprawka dla ciebie , bo zapeszac nie chce a tu juz wychodza "przed orkiestre"
BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bry
Junior spał 6 godzin, a ja penisowa matka też spałam. Przez sen udało mu się obsrać swoje plecy, a teraz od dwóch godzin nie śpi. Najedzony uśmiecha się do mojego cycka. Typowy facetanna maria, macduska, pierwiastka, Sabina, BISCA, ivf-ivf, malgos741, Simba, ComeToMeBaby, Bozia3, iwcia77, efcia, ania.g, gretka, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Nie wiem już sama.Ale mam dość wszystkiego.
Żałuje czasem ,że zdecydowałam sie miec drugie dziecko .I nie , nie przesadzam.
Po prostu mam go czasem po kołnierzyk, jestem zmęczona nim .Czuje się jak chomik w kole.Każdy dzień to dla mnie walka. I jakby nie starszy syn to...ech...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 07:22
Elfik lubi tę wiadomość
-
Kapitanie pamietam poczatki Twojej ciazy jak plamilas i w szpitalu wyladowalas ,a teraz Junior obsrewa sobie plecy
Uwielbiam
moremi wrote:Bry
Junior spał 6 godzin, a ja penisowa matka też spałam. Przez sen udało mu się obsrać swoje plecy, a teraz od dwóch godzin nie śpi. Najedzony uśmiecha się do mojego cycka. Typowy facetSabina, BISCA, malgos741, Simba, moremi, Bozia3, iwcia77, efcia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Kapta ja to zaden ekspert nie jestem ,ale moze to dlatego ze nie masz przy sobie meza ? Ja tez mialam nie raz dosc Helki i zalowalam ,ryczalam ,odgrazalmam sie .A potem jak na nia patrzylam kiedy spi to milosc byla tak wielka jak stad do konca swiata i spowrotem .Mam nadzieje i zycze Ci zeby ten kryzys mina.kapturnica wrote:Nie wiem już sama.Ale mam dość wszystkiego.
Żałuje czasem ,że zdecydowałam sie miec drugie dziecko .I nie , nie przesadzam.
Po prostu mam go czasem po kołnierzyk, jestem zmęczona nim .Czuje się jak chomik w kole.Każdy dzień to dla mnie walka. I jakby nie starszy syn to...ech...kapturnica, Sabina, BISCA, malgos741, Mimbla, moremi, ComeToMeBaby, Bozia3, iwcia77, caffe, efcia, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Wacia- no cos juz wiecej wiecie, co dalej z ta wiedza? gdzie was skierowali?
Mam skierowanie do gastroenterologa. Co prawda juz drugie bo jedno dostałam od chirurga ale ten doktor co badał Damiana jest gastrologiem. Powiedział gdzie przyjmuje i pewnie do niego pojedziemy.
I narazie tyle.
Sabina, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, Mimbla, iwcia77, efcia, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
Kapcia moj m jest na miejscu ale tak jakby go nie bylo ,albo w klinice siedzi ,albo politycznie sie udziela i gdzies jezdzi i tez wlasciwie sama z rozrabiara jestemkapturnica wrote:Dzieki Aniu.
Mysle ,ze to ,ze mojego nie ma jest chyba najwiekszym problemem.Sabina, Bozia3, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapta smutne rzeczy piszesz, musi Ci być ciężko. Z tego co pamiętam to też się czułam podobnie. Jak odmóżdżony robot z programem do przewijania i karmienia. Składajacy się głównie z rąk i cycków.
To jest ta niefajna strona macierzyństwa.
Szukaj pomocy u mamy może? Albo niech maż zjedzie szybciej? Tulam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 07:46
kapturnica, Sabina, BISCA, anna maria, malgos741, Mimbla, moremi, ComeToMeBaby, Bozia3, iwcia77, efcia, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim,
Kaptuś, Kochana, nie jesteś żadną wujową matką. Jak mówiła Anna, każda z nas miała kryzys, kiedy stwierdzała, że jest już tak zmęczona, niedospana, niedokąpana, niedorelaksowana, niezaspokojona towarzysko, nie ma ani chwili tylko dla siebie, nie wiedząca dlaczego dziecko nie śpi (bo przecież są dzieci które z opowiadań innym matek śpią jak anioły a w dzień się tylko uśmiechają). I słysząc te wszystkie achy i ochy wynikające z macierzyństwa, zastanawiamy się czy z nami jest wszystko ok. TO NORMALNE I WIĘKSZOŚĆ Z NAS TAK MIAŁO
A ze mnie jest wujowa kucharka! Wczoraj piekłam piernik, 75 minut, jak w przepisie. Zostało koło 15 minut pieczenia, kiedy Igor zasnął, a ja sobie pod kocykiem "oglądałam" coś w TV. Taaaaa
Obudziłam się ponad godzinę później!Brawo ja!
Otwieram piekarnik - dymek, piernik spalony, w domu smród.
I tyle z moich świątecznych planów piernikowych...kapturnica, Sabina, beates, macduska, BISCA, anna maria, malgos741, moremi, Mimbla, ComeToMeBaby, Bozia3, iwcia77, efcia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
dzień dobry z rana
Wacia, cieszę się że to nie jakieś poważne sprawy
Kapta, wspieramsama jeszcze się nie dorobiłam potomka ale kołnierzyk mam ukrochmalony to aż się zastanawiam jak to będzie
Iwcia, ja w kuchni uwielbiam! a już jak mam stresa to ni9c lepiej nie działa niż pichcenie a jak połączę z jakimiś eksperymentami to ekstazawróć, przecież u mnie zawsze eksperymenty są, tylko nie zawsze tak spektakularnie wyglądają
ehhh, żeby mnie siem chciało tak jak mnie się nie chce...kapturnica, Sabina, macduska, anna maria, malgos741, Mimbla, Bozia3, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Dzień dobry ! Witam i ja !
Wacia zdrówka dla Młodego !
Kapta domyślam się ze nie jest Ci łatwo. Ale jeszcze troche i mąz przyjedzie. Będzie dobrze . Trzymaj sie !
pierwiastka, anna maria, Sabina, kapturnica, moremi, macduska, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ pozdrowieniem
Wacia
Kaptur Tobie pomogloby porządne prasowaniedo swiat już blisko, zaraz mąż przyjedzie... wytrzymasz....
malgos741, kapturnica, pierwiastka, beates, BISCA, moremi, Mimbla, macduska, ComeToMeBaby, Bozia3, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Wacia zdrówka dla syna.
Kapta będzie dobrze... zaraz święta twój przyjedzie, może mama ci cosik pomoże... zobacz jaki on śliczny
pierwiastka, kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017