X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja wiem jak zawijać :-) podpowiedz Efci była najlepsza ;-)
    Chyba spróbuje :-)
    powiedz potem jak wyszły :)

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i takie bez zawijania http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5143bc70c01.jpg

więcej ciastek nie pamiętam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 23:19

megan8, moremi, caffe, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a706f7717eb8.jpg
    O, fajne! I te widzę jak ukształtować

pierwiastka, Mimbla lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • szeptu Koleżanka

Wysłany: 9 grudnia 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zamierzam tez pic kombuche od przyszłego tygodnia, podobno działa cuda z hormonami...warto spróbowac i wam tez polecam, radykalne oczyszczanie organizmu i zero prasowania

• Magdala Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    ooo
    Przeliczałaś koszty?

W pl taniej wiadomo, ale dojazdy lub urlop..
    Tu mam klinike pod nosem. Specjalizuja sie w ivf na cyklu naturalnym cokolwiek to znaczy, ale maja efekty. Trzy cykle w pakiecie 6 tysi. Maja dni otwate w soboty, ale jeszcze sie nie dogralismy zeby isc, bo moj pacuje. Na pewno to sprawdze.

malgos741, BISCA, efcia lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Oj, mylisz się, że nie pomoże. Przy ostrzejszym hamowaniu dzieciak siedzący przodem ma na bank uszkodzone kręgi szyjne, ten co siedzi tylem wpadnie tylko miękko w zagłówek fotelika.
    I nie ma to znaczenia, że wy jezdzicie ostrożnie, bo niestety debili na drogach nie brakuje.
    A dziecko nauczone jeździć tylem nie będzie narzekalo na złe widoki - ono nie ma innej perspektywy jazdy.
    Czytałaś mój post o zerowej śmiertelności na drogach w No? W tym roku nie zginęło zadne dziecko. Ale one siedzą tylem i kultura jazdy jest zupełnie inna.
    Dziobak, można, prawda? Ale Polaków kultura jazdy!
    I nigdy w życiu nie wypielabym dziecka z fotelika nawet jadąc po parkingu. Mój znajomy przestawial samochód na parkingu i nie zapiął pasów i miał wypadek - uraz głowy z rana i pęknięciem czaszki.

moremi, Dziobak, iwcia77, efcia, paszczakin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Czesc,
    Podgoniłam :)
    Moremi, mi die zdaje ze to jeszcze połóg. U mnie tez brudzenie ale popołudniami potrafi polecieć więcej. Swoja droga mam juz dość troche ;) u mnie okres po pierwszym porodzie pojawił sie po 2 miesiącach a wtedy nie karmiłam piersią. Ciekawe jak teraz bedzie, nie tęsknie za nim. Przez ostatnie dwa lata to więcej czasu byłam w ciazy i troche odwykłam ;)
    Wacia, oby to nic poważnego, zdrowia dla juniora.
    Kometa, podoba mi sie to twoje podjaranie :) juz sie nie moge doczekać twojego testowania ;) ofkors wierze w 2 krechy ;)
    U mnie w miarę ok. Młody druga kąpiel bez wrzasków zaliczył to i ja mam mniej stresów. Myje go bez gąbek, jedynie pieluchy tetrowe sa na dnie. A ta składana wanienka to by sie u mnie sprawdziła.
    To tyle :)
    Kciukasy i Kegle zaciskam ;)
    Natka, Franek ma 2 tyg? Urodził się w środę? Bo Adaś ma tydzień. Pamiętasz jak byłysmy w ciąży, to w ten sam dzień tygodnia konczylysmy tygodnie ciąży :-)

U nas na razie po 2giej kąpieli w domu w wanience. Młody dziś spokojny, wczoraj były krzyki :-)

Acha, pępek mu odpadł po kąpieli. Wczesnie, prawda?

Mimbla, moremi, Dziobak, ComeToMeBaby, Magdala, malgos741, macduska, megan8, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się spać nie chce, chociaż rozsądek podpowiada, żeby już odłożyć komórkę, bo do pracy jutro!
    Gdzie się mój rozsądek podział?? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...

moremi, Mimbla, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Acha, pępek mu odpadł po kąpieli. Wczesnie, prawda?
    Pytanie brzmi: wyrzuciłaś czy suszysz? :-P hahaha

moremi, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alem siem zasiedziała! zegnam się do jutra, póki jeszcze dziś mamy ;)

iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc czas do łóżka ;)

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w czwartek!
    Już jesteśmy w domu. Doktor orzekł, że nie trzeba hospitalizacji, usg w normie natomiast morfologia jak dla mnie kiepska. Za niski hematokryt, leukocyty powyżej normy... No nic, dobrze że byliśmy zawsze to krok do przodu.
    Jestem ciut spokojniejsza aczkolwiek dalej nie wiadomo skąd się bierze to krwawienie.

Padam na pysk. Dobrej nocy!

Dziobak, ComeToMeBaby, ivf-ivf, gretka, Mimbla, iwcia77, anna maria, moremi, pierwiastka, Sabina, BISCA, malgos741, Bozia3, efcia, paszczakin, ania.g, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka Wacia, nie macie diagnozy? Skierowania gdzieś? Eh... No wypocznij, stresujacy dzień miałaś.

macduska, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypadałoby iść spać :-)

• gretka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Witam w czwartek!
    Już jesteśmy w domu. Doktor orzekł, że nie trzeba hospitalizacji, usg w normie natomiast morfologia jak dla mnie kiepska. Za niski hematokryt, leukocyty powyżej normy... No nic, dobrze że byliśmy zawsze to krok do przodu.
    Jestem ciut spokojniejsza aczkolwiek dalej nie wiadomo skąd się bierze to krwawienie.

Padam na pysk. Dobrej nocy!
    Witam rowniez- to troche juz "z gorki" pewnie troche uspokojona juz?
    Ja kurcze spac nie moge, a jutro bladym switem do Katowic...Dobra podejscie nr 2 do spania- Dobranoc :-)
    I oby sie u Mlodego wyjsnilo jak najszybciej

macduska, Mimbla, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, malgos741, efcia, Mega lubią tę wiadomość

gretka
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Wypadałoby iść spać :-)
    Jak to było? Jak Ci wypada to se zaszyj :-P hyhyhy

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie poszły to i ja idę, co tu będę tak sama siedziała. Dobranoc Paniom.

I pozdrawiam nocną zmianę.

Mimbla, efcia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 00:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze mnie taka nocna zmiana jak z koziej d... trąba, bo wypełniam jakie durne formularze na kompie a Was ledwo nadganiam, choć się staram.

Reni, mam nadzieję że lepiej się czujesz. Fajne dostałaś prezenty :).

Gretka trzymam kciuki za jutro, będę Ci posyłać dobre fluidy, bo będziesz tuż tuż :))

Dobranocka

moremi, macduska, pierwiastka, Sabina, ComeToMeBaby, Reni, efcia, gretka lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 00:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Ale czadowa!!! Gdzie ja kupowalas?
    akurat mialam po kolezance w spadku i kupowac nie musialam. Marka nazywa sie foppapedretti- wanienka Karibu. w italii kosztuje w sklepie ok 40 euro, ale widzialam ze ktos na olx sprzedawal, wiec w polsce tez chyba jest.

Jastra, efcia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 01:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia- no cos juz wiecej wiecie, co dalej z ta wiedza? gdzie was skierowali?

Reni- gifty super i bardzo zobowiazujace ;D ja tu sie czaje jak czajnik z wyprawka dla ciebie , bo zapeszac nie chce a tu juz wychodza "przed orkiestre" ;D

Pierwiastka- ale masz cierpliwosc do tych dziel- toz to jak bizuteria takie pracochlonne ! szok! czapka z glowy ! boze jak ja wam zazdroszcze czasu i checi na takie zabawy..tzn ja checi mam duze ale czasu wcale :( do dzis obiecuje sobie zrobic muffinki z przepisu Waci i dalej jestem w lesie bo musze kupic foremki :-O. normalnie zaczynam miec kompleksy przy was , bo juz mi sie zdaje , ze nawet Dasti lepiej piecze ode mnie ! ;D

anna maria, moremi, macduska, pierwiastka, Sabina, BISCA, Mimbla, ComeToMeBaby, Reni, efcia lubią tę wiadomość

‹‹ 12589 12590 12591 12592 12593 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ