35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybeates wrote:Dzisiaj wagaruje. Nie poszłam do pracy. Boli mnie brzuch z prawej strony. Nie jest on ciągły. Trwa tylko moment i przechodzi. Po jakimś czasie znowu wraca. Co to moze być ?
Może więzadła macicy się rozciągają. Oprócz tego nie masz żadnych innych objawów?anna maria, beates, Mimbla, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Kolejny zachęcający dzień do działań...tylko gdzie się mój power podział
Kończę drugą kawe....a oczy mówią , że jeszcze mało...
Kapta Ty masz nie daleko chyba do mnie...pakuj małego i przysyłaj na zieloną szkołę... przypomnę sobie co w pieluchach piszczy
Akwarium nie mam ale ale jakiś wygaszacz z kosmosem czy rybkami się zorganizujemalgos741, pierwiastka, anna maria, kapturnica, moremi, macduska, Mimbla, ComeToMeBaby, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
pierwiastka wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/52a097cae732.jpg
i proces produkcji, robie dość często bo nie potrzeba wałkować ciasta
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/866ef982c36a.jpg
jaaa, biore! jeszcze nie doczytalam wczorajszego dnia, ale jak dziewczyny nie poprosily o przepis, to ja poprosze!Sabina, Jastra, pierwiastka, moremi, Mimbla, macduska, ComeToMeBaby, Bozia3, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Do pierwiastki masz najblizej
.Ja ma do paszczy albo simby
one tez dobrze gotuja ,ale zawsze chcialam do Bozi
Anna maria, na swieta to do Simby, bo u nas bylabys nieco samotna, my w GD
Ale juz na sylwka to bedzie pelna chata- dla Helki 3 partnerow do tanca, co prawda tylko jeden chodzi, drugi raczkuje, a trzeci ino pelza, ale jakos to bedzie!
Jastra, Sabina, Simba, malgos741, moremi, Mimbla, Bozia3, ComeToMeBaby, iwcia77, caffe, efcia, gretka lubią tę wiadomość
-
ja zapraszam ale po świętach, w święta odwiedzamy obie mamusie więc chatę zamykam na cztery spusty i gupio by było jak byście tylko klamkę pocałowały
malgos741, Bozia3, iwcia77, efcia, ania.g lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
moremi wrote:Tak, karmie piersią.
Połóg miałam normalny. Już było lekkie brudzenie, a wczoraj zaczęły mi się bóle miesiączkowe i od rana normalna @Sabina, moremi, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Moremi dostałam przesyłkę!
Wariatko
bardzo, bardzo dziękuję. Przyznam się, że się popłakałam i mojemu mężowi też się łza zakręciła.
Piękne, cudne.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/013c52704595.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e425b1c14b2a.jpg
i ten smok do kompletupierwiastka, Sabina, BISCA, moremi, Bozia3, ComeToMeBaby, iwcia77, Reni, caffe, efcia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Co tu taka cisza dzisiaj ? Wszystkie te pierniki pieką ?
nawet pół języka..
Sabina, ComeToMeBaby, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Simba wrote:A gdzie drugi dla drugiego twixa?
Sabina, BISCA, Bozia3, ComeToMeBaby, iwcia77, Reni, Simba, efcia, ania.g, pierwiastka, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Jastra wrote:Dzień dobry wszystkim,
Kaptuś, Kochana, nie jesteś żadną wujową matką. Jak mówiła Anna, każda z nas miała kryzys, kiedy stwierdzała, że jest już tak zmęczona, niedospana, niedokąpana, niedorelaksowana, niezaspokojona towarzysko, nie ma ani chwili tylko dla siebie, nie wiedząca dlaczego dziecko nie śpi (bo przecież są dzieci które z opowiadań innym matek śpią jak anioły a w dzień się tylko uśmiechają). I słysząc te wszystkie achy i ochy wynikające z macierzyństwa, zastanawiamy się czy z nami jest wszystko ok. TO NORMALNE I WIĘKSZOŚĆ Z NAS TAK MIAŁO
A ze mnie jest wujowa kucharka! Wczoraj piekłam piernik, 75 minut, jak w przepisie. Zostało koło 15 minut pieczenia, kiedy Igor zasnął, a ja sobie pod kocykiem "oglądałam" coś w TV. Taaaaa
Obudziłam się ponad godzinę później!Brawo ja!
Otwieram piekarnik - dymek, piernik spalony, w domu smród.
I tyle z moich świątecznych planów piernikowych...
Jastra, jestes gorsza niż Iwciakapturnica, Sabina, iwcia77, efcia, Jastra lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzieki dziewczyny za wsparcie
Mam chyba od wczoraj gorsza kondyche i fizyczna i intelektualną.Niestety świadomość ,że muszę liczyc tylko na siebie dobija i sie mi troche ulewa co jakiś czas.Popłakałam sobie troche i nie mając wyjścia pcham ten wózek dalej.
Powiem tylko tyle, że fajnie jest mieszkac samemu ale dziewczyny te co mieszkają z rodzicami itp macie zawsze wsparcie najbliższych na miejscu.Mimo kłótni i docinek z ich strony wiecie ,że Wam moga w każdej chwili pomóc bo sa za ściana...Mi tego brakuje, nawet bardzo.W dodatku za oknem szaro , buro i ponuromalgos741, Sabina, Bozia3, ComeToMeBaby, iwcia77, Alis, efcia, ania.g, beates, Mega lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:A i mysle ze napewno wiekszosc matek ma takie kryzysowe jazdy z dzieciakami tylko poprostu sie nie przyznaja ,tak mysle i juz .
iwcia77, Alis, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:I tak myślę, że Kapta jest bardzo dzielna. Ja bym się załamała pierwszego dnia sama.
Jastra, jestes gorsza niż Iwciamnie mój szanowny małżonek definitywnie opuścił w mikołaja, kiedy dziecko miało 4 miesiące - bo tygodniach wyprowadzek i wprowadzek ...zostałam samiuteńka z dzieckiem na 10 kolejnych lat...
od tego się nie wariuje - po prostu jest bardzo ciężko....
ivf-ivf, moremi, Magda*, ComeToMeBaby, macduska, iwcia77, Simba, caffe, efcia, Jastra, paszczakin, Magdala, gretka, Dziobak, Mimbla, beates, pierwiastka, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dzieki dziewczyny za wsparcie
Mam chyba od wczoraj gorsza kondyche i fizyczna i intelektualną.Niestety świadomość ,że muszę liczyc tylko na siebie dobija i sie mi troche ulewa co jakiś czas.Popłakałam sobie troche i nie mając wyjścia pcham ten wózek dalej.
Powiem tylko tyle, że fajnie jest mieszkac samemu ale dziewczyny te co mieszkają z rodzicami itp macie zawsze wsparcie najbliższych na miejscu.Mimo kłótni i docinek z ich strony wiecie ,że Wam moga w każdej chwili pomóc bo sa za ściana...Mi tego brakuje, nawet bardzo.W dodatku za oknem szaro , buro i ponurokapturnica, iwcia77, efcia, paszczakin lubią tę wiadomość