35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:No cudna. Widzialam na zywo.
Malgos Ty w Artemidzie bedziesz robic ivf?01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Czesc,
Podgoniłam
Moremi, mi die zdaje ze to jeszcze połóg. U mnie tez brudzenie ale popołudniami potrafi polecieć więcej. Swoja droga mam juz dość trocheu mnie okres po pierwszym porodzie pojawił sie po 2 miesiącach a wtedy nie karmiłam piersią. Ciekawe jak teraz bedzie, nie tęsknie za nim. Przez ostatnie dwa lata to więcej czasu byłam w ciazy i troche odwykłam
Wacia, oby to nic poważnego, zdrowia dla juniora.
Kometa, podoba mi sie to twoje podjaraniejuz sie nie moge doczekać twojego testowania
ofkors wierze w 2 krechy
U mnie w miarę ok. Młody druga kąpiel bez wrzasków zaliczył to i ja mam mniej stresów. Myje go bez gąbek, jedynie pieluchy tetrowe sa na dnie. A ta składana wanienka to by sie u mnie sprawdziła.
To tyle
Kciukasy i Kegle zaciskammalgos741, pierwiastka, Magdala, moremi, efcia, anna maria, ComeToMeBaby, macduska, Bozia3, dorbie, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Hustawki to chyba klasyk. I dziedziczy sie go w genach...
Ja w wieku lat 10 przechodzilam za hustawka ( ach, te metalowe krzeselka ) i dostalam w brode tak, ze odlecialam na 2 m. Dziura w brodzie, masa krwi i o dziwo zero sladu.
Corka w wieku lat 8 zleciala z hustawki w szkole, po czym wstala i dostala wracajaca hustawka w glowe. Efekt: przepiekne pandzie oczy na nasze pierwsze norweskie swieta Bozego Narodzenia.
Znaczy ze Adas tez musi??moremi, iwcia77, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wacia, nie ma nic gorszego jak chore dzieci, dobrze że to nic groźnego
za to ja nigdy głowy między pręty nie wkładałam ani żadna huśtawka mnie nie zaatakowała ale za to wspinałam się na drzewa z których zdarzyło mi się zjechać z górki na pazurki gubiąc po drodze skórę jak wąż, odrosła i blizn brak, za to na udach mam blizny po gwoździach od wciskania się w kryjówki w starej szopie a w łydce mam dziurę po szpilce od krowiego łańcucha - nawet nie pytajciecaffe, efcia, ComeToMeBaby, macduska, Bozia3, Mimbla lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
odpoczywam, zrobiłam dziś chleb i barszcz czerwony i 120 pasztecików zawijanych na turecką modłę jak róże, ufff, jutro je zamrożę i na niespodziewanych gości będą w sam raz
a jutro zlewam nalewkę świąteczną, ciekawam jak wyszłaivf-ivf, moremi, malgos741, caffe, efcia, macduska, Bozia3, Mimbla, SolarPolar lubią tę wiadomość
pierwiastka wrote:odpoczywam, zrobiłam dziś chleb i barszcz czerwony i 120 pasztecików zawijanych na turecką modłę jak róże, ufff, jutro je zamrożę i na niespodziewanych gości będą w sam raz
a jutro zlewam nalewkę świąteczną, ciekawam jak wyszła
Fajniepierwiastka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:To nie błąd
Po prostu ucieszyłam się, że przeżyła
A paznokcie stracilam jeszcze na dwóch palcach. Teraz śladu po tych urazach nie mamSabina lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
pierwiastka wrote:odpoczywam, zrobiłam dziś chleb i barszcz czerwony i 120 pasztecików zawijanych na turecką modłę jak róże, ufff, jutro je zamrożę i na niespodziewanych gości będą w sam raz
a jutro zlewam nalewkę świąteczną, ciekawam jak wyszłapierwiastka, Sabina, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Czy ja muszę do wszystkich grup należeć?
Jak miałam niespełna dwa lata, to podbiegłam do huśtawki, na której akurat bujał się starszy chłopak. Skończyło się w podobny sposób jak u Ciebie
W wieku lat 6 znowu bujalam się z kolezanką na huśtawce w ksztalcie łódki. To taka stojaca na ziemi. Mój młodszy brat postanowił nas rozhustać i w rezultacie całym impetem huśtawka przycięła mi kciuka. Trzy razy. Nie zapomnę widoku krwi, zmiazdżonego palca, zmiany opatrunków, schodzacego paznokcia. Okropne.
Jezu. Musialo bolec jak penis.
Jak robilam krowki w podstawowce to wsadzilam caly paluch do tylko co zdjetej z ognia masy.
Auc.
Dwa dni chodzilam wszedzie ze sloikiem z zimna woda i z zanurzonym tam palcem..efcia, moremi, Bozia3, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
malgos741 wrote:Magdala a czemu pytasz?
Bo sie zadtanawiam i kombinuje. Bialystok czy Wimbledon. Tzn tez o ivf mi chodzi.
Tzn jak wszystko zagra to tez bedziemy probowac seksu na szkielku.efcia, moremi, Dziobak, malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/52a097cae732.jpg
i proces produkcji, robie dość często bo nie potrzeba wałkować ciasta
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/866ef982c36a.jpg
ivf-ivf, Dziobak, megan8, Magdala, efcia, caffe, moremi, ComeToMeBaby, macduska, iwcia77, BISCA, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość
pierwiastka wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/52a097cae732.jpg
i proces produkcji, robie dość często bo nie potrzeba wałkować ciasta
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/866ef982c36a.jpgiwcia77 lubi tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Fajnie
chyba się nie nadaję na sesje wspólnych wypieków o jakich tu piszecie, no chyba że napój bogów by mi nerwy zmiękczyłSabina, efcia, moremi, ComeToMeBaby, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter