35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też miałam Menopur i też trzymałam w lodówce
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Reni wrote:Kometa miałam menopur i trzymałam w lodówce
po co się martwić czy w domu będzie ciepło czy zimno
jak się boisz, że będzie za zimne
to chwilę przed podaniem wyjmij z lodówki albo potrzymaj w dłoni, żeby się ogrzało
możesz też potrzymać miedzy udami
p.s. na uda za malutkie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 19:50
moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:no a mój mnie zaszedł od tyłu i zaatakował tak jakby sam siebie dziabał. dobry patent. bo jakby miał jakoś z przodu brać zamach czy przystawiać się z boku to faktycznie byłoby to chyba dość niewygodne i ograniczające w pewnym stopniu ruchy. ale zamachiwał się na mnie ze trzy razy zanim dziabnął
hyhyy a po wszystkim pytał czy nie bolało
ja się nie dziwię, że czułaś dyskomfort skoro
jaki kuźwa zamach?
właśnie lepiej przystawić igłę do skóry dobrze naciągniętej i wkłuć się jednym ruchem
mi mąż robił clexane przy złamaniach i jednak wolę robić sobie sama
ja najlepiej wiem czy mnie boli czy przestać, czy wkłuwam się w zrost itd
nie daj Boże wbić się w to samo miejsceboooli
Mimbla, efcia, moremi, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Uprzejmie domoszę, że Młody miał usg, wyszło w porządku i teraz czekamy na wyniki morfologii.
Lekarz dyżurny nazywa się Kalif Mwutu, czy jakoś tak. Młody się go wystraszył na wejście. Jakby nie było to czarnoskóry lekarz pediatra jest rzadkością. Komedia. Jakaś głupawka nas ogarnęła.
Dziękuję za wsparcie.na znany lekarz ma bardzo dobre opinie.
niech się Młody nie boi- będzie git.Mimbla, macduska, moremi, Sabina, malgos741, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja się nie dziwię, że czułaś dyskomfort skoro
jaki kuźwa zamach?
właśnie lepiej przystawić igłę do skóry dobrze naciągniętej i wkłuć się jednym ruchem
mi mąż robił clexane przy złamaniach i jednak wolę robić sobie sama
ja najlepiej wiem czy mnie boli czy przestać, czy wkłuwam się w zrost itd
nie daj Boże wbić się w to samo miejsceboooli
a tak sobie myślę, ze właśnie- jaki zamach, skoro trzymał fałd skóry między palcami to on się tak zamachiwał pewnie po to aby siebie w palce nie dziabnąć tylko wcelować w fałdaaaaahahahahaa ale byłoby. no- oko ma dobre. Jutro mu powiem żeby nie robił na mnie zamachów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 20:02
dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Dorbie- a u ciebie ciągle Meksyk z tym wożeniem?...
Mój mąz pracuje jakoś do poczatku stycznia, potem bierze urlop (ma z tego roku cały urlop), tacierzyński 2 tyg i, jak ja skończę 14 tyg macierzyńskiego, to on bierze dalej do roku w sumie. Także generalnie jest OK. To też dobrze zrobi mu na kolanko, bo teraz ciagle mu się zdarza pośliznąć na mokrej pwoierzchni, a jest 7 mcy po zabiegu, podobno wrażliwy okres, bo te wiązania mocujące więzadło krzyżowe się rozpuszczją w tym czasie. Także się doleczy przy okazjiefcia, moremi, Dziobak, Sabina, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Mwasha Kalifa- chociaż widzę różną pisownię a nie chce mi się szukać jego jako pracownika na stronie szpitala
na znany lekarz ma bardzo dobre opinie.
niech się Młody nie boi- będzie git.
Spoko, fajny gość. I jest gastroenterologiem.
efcia, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mimbla wrote:Do naciągniętej skóry, zwiniętej w formę fałdu. To pewnie Renia miała na myśli.
bo żeby naciągnąć skórę to odsuwam od siebie palce
a żeby zrobić fałdkę to te palce zsuwam ku sobie -
nick nieaktualny
-
Jastra wrote:Morcia i dziewczyny, które piekły piernik dojrzewający. Pilne!!!
Czy piecze się go w ustawieniu piekarnika "góra i dół" czy tylko dół?Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!