35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciemny!Witam
Renek kciukasy za wizyte.Chyba dobrze pameitam ,ze dzis masz??
U Was tez ciemniej niż w wadżajnie ?Toz to szok.Wstawanie ejst nie do zniesienia!
AAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!moremi, Reni, ComeToMeBaby, iwcia77, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość
-
Bry
My się zbieramy z młodym na badanie bioderek. Nie będę mu zmieniała pieluchy, bo się nie da bez kciukow. Te zaciśnięte za Reni
I cały czas za Gretke, Kometę i Biszkopta.
Mimbla, a u Ciebie jak tam? Caly czas keglam.
Reni, ComeToMeBaby, Jastra, Simba, iwcia77, BISCA, beates, gretka, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Od pon nie było u nas cieplej wody ani ogrzewania. Bo wymieniają kocioł
Dzisiaj na chwilę pojawiła się więc wstałam umyć łeb , pozmywac i nabrać w garnki wody,bo dzisiaj ma nie być wody w ogóle, nawet zimnej,bo wymieniają piony. Co za debil wymyślił to w zimie ,przed świętamiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 07:58
Sabina, iwcia77, BISCA, beates, Mimbla, gretka, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziń dybry
Załapałam się na zdjęcie Dorbie, no naprawdę super rodzina, widok za oknem, a Twój najstarszy syn przystoniak że ho ho ho. Musisz się przygotować na tabuny lasek
Reni, Kometa i wszystkie potrzebujące trzymam kciuki.
U mnie chyba po owulacji, śluzu zero w tym cyklu, a i testy ovu jakieś takie niewyraźne, a testować będę w okolicy sylwestra.ComeToMeBaby, ania.g, Reni, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Dzisiaj ja i Kometa
Bry
Renisławo, najpierw jedziemy ku tobie, a zatem tym bardziej wspierać cię będę, nie tylko duchowo, ale i osobiście
Pragnę jeszcze szanowne grono poinformować, że Gretka dziś się transferujei też wysyłam fluidy.
Simba, iwcia77, BISCA, gretka, moremi, megan8, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry, ze tak sobie pozwolę zazartowac. Bom nadal chora, kicham, smarkam i łeb mi chce rozwalić
Ale kciuki za nasze dziewczyny trzymam mocno. Reni i KometaGretka Ty tez
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 08:32
kapturnica, Reni, ComeToMeBaby, iwcia77, gretka, moremi, efcia, Magda*, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Po 15stej.
Więc kolejno odlicz: Gretka, Reni, Kometa.Sabina, ComeToMeBaby, Reni, iwcia77, BISCA, Mimbla, gretka, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Dzień dobry, ze tak sobie pozwolę zazartowac. Bom nadal chora, kicham, smarkam i łeb mi chce rozwalić
Ale kciuki za nasze dziewczyny trzymam mocno. Reni i KometaGretka Ty tez
Zdrowiej SabinaKtóry Ty masz dzień cyklu? Bo nie widzę wykresu.
efcia lubi tę wiadomość