35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień (nie) dobry
czacha pęka a w gardle harcuje stado jeżozwierzy i adrenalina od rana podniesiona bo paniusia z rejestracji nie miała numerków do dochtorowej 10 minut po otwarciu swojego kramika, no to zamówiłam wizytę domową a do tego czasu tylko nos wyściubiać będę spod kołdry żeby siem nie udusić
Gretka, Reni, Kometa kciukam nieustająco i keglam i pluidy pozytywne ślę
i za inne poczebujące też
Sabina, siostro w niedoli, kuruj się
ten cykl spisuję na straty bo pewnie antybioty będą ale od nowego roku, czytaj cyklu, to już nie ma to tamto bimbania
miłego baby!ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77, Reni, Mimbla, gretka, moremi, efcia lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:Gretka, Reni, Kometa kciukam nieustająco i keglam i pluidy pozytywne ślę
i za inne poczebujące też
Ty tu pluidów nikomu nie wysyłaj może, boś choraComeToMeBaby, pierwiastka, iwcia77, gretka, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:no dopra, pozamykam okna szczelnie w takim razie
i na monitor jakiego kondoma załóż
a na poważnie zdrowiej dziewczę, a na antybiotykach najlepiej się zachodzipierwiastka, iwcia77, ComeToMeBaby, Mimbla, gretka, Elfik lubią tę wiadomość
-
Gretka ma dzis transfer?
O ja cie. To trzymam.
Za Reni i Komete rowniez.
Ciezko bedzie prowadzic auto, ale co tam.
Dobrego dnia.iwcia77, ComeToMeBaby, ania.g, Reni, sandra80, gretka, moremi, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
melduje sie na stanowisku
dziewczyny ! myslami jestem z wami!
Gretka, Reni , Kometa powodzenia na transferach i wizytach , oczekuje tylko dobrych wiesci,
,
Paszcza! Zakopane! Pieknie! nigdy nie bylam, magnesa tez nie mam
a do mnie przyszla @..zrobila sie bardzo punktualna po porodzie 17 listopad, 16 grudzien...no,no..ide se wykres zalozycComeToMeBaby, paszczakin, Reni, BISCA, gretka, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Laski, a ze mnie jest taka łajza, że przed wstrzyknięciem zastrzyku nie usunęłam powietrza ze strzykawki, uświadomiłam to sobie dopiero jak wróciłam na fotel. Powiedziałam mężowi, że jakby co to ma mnie ratować
żebym nie odjechała czasem dalej niż do celu podróży hyhyhy
sandra80, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Laski, a ze mnie jest taka łajza, że przed wstrzyknięciem zastrzyku nie usunęłam powietrza ze strzykawki, uświadomiłam to sobie dopiero jak wróciłam na fotel. Powiedziałam mężowi, że jakby co to ma mnie ratować
żebym nie odjechała czasem dalej niż do celu podróży hyhyhy
kapturnica, Mimbla, ComeToMeBaby, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:melduje sie na stanowisku
dziewczyny ! myslami jestem z wami!
Gretka, Reni , Kometa powodzenia na transferach i wizytach , oczekuje tylko dobrych wiesci,
,
Paszcza! Zakopane! Pieknie! nigdy nie bylam, magnesa tez nie mam
a do mnie przyszla @..zrobila sie bardzo punktualna po porodzie 17 listopad, 16 grudzien...no,no..ide se wykres zalozyc
Magnesa mówisz.. Zara się zacznie, od razu wezmę 5..BISCA, moremi, efcia, iwcia77, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Czerwonym dyliżansem do grzebtusia mknę
kapturnica, BISCA, ivf-ivf, paszczakin, Simba, sandra80, macduska, ComeToMeBaby, gretka, moremi, efcia, iwcia77, Dziobak, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Czerwonym dyliżansem do grzebtusia mknę
też się chyba muszę wybrać do grzebtusia obaczyc co mi tam w majtasach piszczyComeToMeBaby, Reni, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość