35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
gretka wrote:bry
juz po
normalnie mnie wczoraj zaskoczyli telefonem ze tak szybko, wiec jeszcze musialam ogarnac sprawy wyjazdowe
do uzupelnienia z wczoraj: pobrali w pn 7 komorek, z czego 6 bylo dojrzalych, z tego 5 ladnie sie dzielilo i 2 sa juz u mnie
ALE ZAJEBIASZCZO!!!!ComeToMeBaby, gretka, beates, peppapig, sandra80, efcia, iwcia77, moremi, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:To sie do niego ladnie usmiechnij.
Ustami tez, nie tylko wargamihahahhhahaa
SIMBAAAAAAAAAAAAAAAA NO WIEEEEESZ COOOOOO?
miałaś rację z PLUIDAMI Sandra!!!!!
ComeToMeBaby, Simba, beates, sandra80, iwcia77, Reni, moremi, Mega lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
Simba wrote:WZIELAS DWIE????
ALE ZAJEBIASZCZO!!!!
poza tym u mnie w rodzinie sporo blizniat, tyle ze bez pomocy szkielkapierwiastka, Simba, beates, Sabina, sandra80, efcia, Mimbla, iwcia77, moremi, Dziobak lubią tę wiadomość
gretka -
gretka wrote:taki byl plan od poczatku- o ile bedzie wiecej niz 1
poza tym u mnie w rodzinie sporo blizniat, tyle ze bez pomocy szkielkabeates, Sabina, efcia, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość
-
a wiecie, kupiłam, a właściwie to mąż nam kupił
te szczotke soniczną co polecałyście taką od razu w dwupaku
po kilku dniach używania obydwa zauważamy super efekty a do tego ani jemu po szyciu dziąsła ani mnie przy wrażliwej śluzówce nie krwawią dziąsła po szczotkowaniu
tak więc tradycyjne szczotki odeszły do lamusa, dzienkujemy ci ovufriendSimba, beates, ivf-ivf, Sabina, Mimbla, efcia, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Polaaaar, jestes?
Tu bylo zdjecie twixow dla ciebieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 14:11
pierwiastka, beates, ivf-ivf, Sabina, Mimbla, kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, peppapig, efcia, Bozia3, iwcia77, krycha.stara, Reni, moremi, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
beates wrote:Jesteś pierwsza .
Wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek. Podaj proszę adres. Wyślę Ci w przyszłym tygodniu jak juź będe w Pl
hyhy ja w międzyczasie wysłałam zaproszenie do przyjaciółek no ale cóż, mówi się trudno i żyje się dalej.
Pewnie mi już i tak na razie nie bedzie potrzebny.BISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mimbla wrote:hyhy ja w międzyczasie wysłałam zaproszenie do przyjaciółek no ale cóż, mówi się trudno i żyje się dalej.
Pewnie mi już i tak na razie nie bedzie potrzebny.
Uuupssss.... zaproszenie zaakceptowałam , ale juz po fakcie. Przepraszam.
Ps. Ja wciąz trzymam za Twojego MaluchaBISCA, pierwiastka, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość