35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Napisz lepiej jak sie robi chaczapuri.
A skad te orientalne ciagoty kuchenne? Ja uwielbiam taka kuchnie.
A najbardziej to chyba libanska
mąż z początku sceptycznie podchodził a teraz sam się domaga takich orientówivf-ivf, Simba, iwcia77, efcia, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:zaraz przechwalać
stara, sfrustrowana, chora to siem dowartościować kciałam
w takim razie jeszcze se rosoła ugotuję, a co!
I tylko z tych powyżej przytoczonych powodów Ci wybaczamkrycha.stara, pierwiastka, efcia lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:w poprzedniej robocie była laska co ciągle coś takiego gotowała i co chwila przynosiła poczęstować a że ja lubie smaczne rzeczy to wydębiłam przepisy albo sama na necie wyszukałam jak nie chciała dać
mąż z początku sceptycznie podchodził a teraz sam się domaga takich orientówpierwiastka lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Jeeeny nooooo jeszcze 2 pary
wproś się przed nich, powiedz że w ciąży jesteś, albo honorowym dawcą krwi, albo... na kombatanta nie wyglądasz, co?krycha.stara, pierwiastka, Jastra, Simba, efcia, moremi, Reni, BISCA lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Krycha, idz, zrob cos, a nie siedzisz przy tym kompie bez opamietania
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/751e93555b04.jpg
kce taki dla mojego męża na prezent, czy jest na sali święty mikołaj?iwcia77, pierwiastka, efcia, moremi, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:No to ten. Drogie bravo. Dzis po ponad 33 latach okazalo sie, ze jestem facetem. Nie wiem, co robic. Zamierzalam wejsc do kuchni i ugotowac mezowi obiad, ale w zaistnialej sytuacji ogarnia mnie panika. No bo jesli on jest kobieta?
Albo, co gorzej, jednak facetem? Czy to oznacza, ze jestem gejem?
Zrozpaczona krystyna
Droga czytelniczko (czytelniku?)
jedno jest pewne bez względu na to co Ci finalnie w majtkach świszcze w tej sytuacji nie powinnaś (powinieneś?)... robić obiadu.krycha.stara, Simba, iwcia77, efcia, moremi, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Napisz lepiej jak sie robi chaczapuri.
A skad te orientalne ciagoty kuchenne? Ja uwielbiam taka kuchnie.
A najbardziej to chyba libanska
a przepis z linka na ten gulasz z bakłażana to nawet mój ślubny co to nie jada rodzynek czy oliwek każe mi gotować jak tylko widzi bakłażany jak jesteśmy na zakupach
http://www.jadlonomia.com/przepisy/caponata-2/Simba, Mimbla, BISCA lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter