35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
beates wrote:Uuupssss.... zaproszenie zaakceptowałam , ale juz po fakcie. Przepraszam.
Ps. Ja wciąz trzymam za Twojego Malucha
Spąko, ja wiem że mam dużo bliżej do Czech niż Pierwiastka więc w razie czego, męża mogę tam posłać żeby receptę wykupił. I sobie piwo przy okazji.
Nota bene, ostatnio dowiedziałam się że tam recepta (także polska of korz) jest ważna 2 tygodnie!pierwiastka, efcia, iwcia77, moremi, Sabina, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ivf-ivf wrote:Mam rosół i naleśniki i nie zawacham się ich użyć
pogoda mnie dobija, chcą mróz i śnieg
Mimbla, iwcia77, ivf-ivf, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Dzień dobry bardzo Szanownemu Kurwidołkowi podstarzałych frustratek
( tak to szło w orginale?)
Simba twixy cudnei jakie już duże, boszsz zaraz roczek skończą
Gretka trzymam kciuki za kolejne forumowe twixy
Reni , Kometa za Was też kciuki
u mnie w pracy zapierdziel, a już myslałam ze bede mogła oddać sie przyjemnościom świątecznych przygotowań , ale jeszcze chwila, jeszcze momencik
Mimbla, iwcia77, ivf-ivf, Simba, BISCA, gretka lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Simba fajne maluchy, a jakie niepodobne do siebie, to bliźniaki rili?
Reni, krycha.stara, moremi, ivf-ivf, sandra80, Jastra, iwcia77, efcia, Bozia3, kapturnica, BISCA, paszczakin, beates lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:u mnie zupa marchewkowa z imbirem i chaczapuri - takie drożdżowe bułki z serem w środku (mozzarella i feta) ale takim rosołem bym nie pogardziła, może te jeżozwierze by przestały tak harcować
Musisz się tak ciągle przechwalać?wszyscy juz tu wiedzą, że potrafisz gotować
no ten mój rosół to tak na ciąg dalszy chorób u mnie w domu...
krycha.stara, pierwiastka, Simba, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:O czym Ty do mnie rozmawiasz? Przeciez identyczni sa - mnie samej jest ich ciezko rozroznic
Włacha! Obaj mają siusiaki i na razie to Simba tylko widzi jak przewijaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 13:44
pierwiastka, Simba, iwcia77, efcia, Sabina, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Simba, ale jakim cudem jeden jest bialy, a drugi czarny?
krycha.stara, sandra80, ivf-ivf, pierwiastka, Reni, iwcia77, efcia, moremi, Sabina, Bozia3, kapturnica, BISCA, paszczakin, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Musisz się tak ciągle przechwalać?
wszyscy juz tu wiedzą, że potrafisz gotować
no ten mój rosół to tak na ciąg dalszy chorób u mnie w domu...
stara, sfrustrowana, chora to siem dowartościować kciałam
w takim razie jeszcze se rosoła ugotuję, a co!Simba, krycha.stara, sandra80, ivf-ivf, iwcia77, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
krycha.stara wrote:Jerzy, to przestaje byc zabawne. Im dluzej nie pije, tym bardziej zamieniam sie w faceta. Zara, zara, a moze ja JESTEM facetem?!
To by w zasadzie wyjasnialo brak ciazy...
krycha.stara, pierwiastka, sandra80, ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, SolarPolar, Sabina, Bozia3, kapturnica, BISCA, beates, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Jerzy, to przestaje byc zabawne. Im dluzej nie pije, tym bardziej zamieniam sie w faceta. Zara, zara, a moze ja JESTEM facetem?!
To by w zasadzie wyjasnialo brak ciazy...
O ładne imię ten Jerzykrycha.stara, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:zaraz przechwalać
stara, sfrustrowana, chora to siem dowartościować kciałam
w takim razie jeszcze se rosoła ugotuję, a co!
A skad te orientalne ciagoty kuchenne? Ja uwielbiam taka kuchnie.
A najbardziej to chyba libanskapierwiastka, moremi, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:O czym Ty do mnie rozmawiasz? Przeciez identyczni sa - mnie samej jest ich ciezko rozroznic
Co ślepemu po oczach? No masz rację kobieto, jak tak się im bliżej przyjrzę to nie wiem który to którykrycha.stara, Simba, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość