35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:normalnie zdycham z bolu okresowego
boli mnie zluszczajaca sie macica i do tego ledzwie..pochlonelam 1000 paracetamolu i zrobilam sie senna.ide sie polozyc...
bidoku, termofora se połóżkrycha.stara, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:aha, i ja często robie przepisy ze strony jadłonomii bo staram się ograniczać mięso
a przepis z linka na ten gulasz z bakłażana to nawet mój ślubny co to nie jada rodzynek czy oliwek każe mi gotować jak tylko widzi bakłażany jak jesteśmy na zakupach
http://www.jadlonomia.com/przepisy/caponata-2/
Pierwszy raz slysze o caponacie a juz chce ja jescpierwiastka, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Super - ukradam.
Pierwszy raz slysze o caponacie a juz chce ja jesc
a jak masz jakieś sprawdzone strony z orientalnymi przepisami to chętnie przygarnę do kolekcjiiwcia77 lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
krycha.stara wrote:Tak, ale nie tego z probowki, tylko tego z palca na razie
kuźwa krycha, zastanawiam się co Ty do mnie piszesz i nie kumam
czy to Ty nieczeźwa czy ja, wychodzi mi że ja, bo Ty się zarzekasz że nie, jejuśku ale ja w pracy jezdemkrycha.stara, malgos741, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:To kac pewnie.
Smok - dziecko krychy
Probowka- in vitro
Palec- palec Bozi
Tyle
a jo racja, no proste to przecież, nie wiem czy ten mój dzisiejszy brak dedukcji można zwalić na karb mojego blond łba? a może jedna ja nieczeźwa, kurnia dylemat mam, ale nic to zaraz 15.00 może siem nie zorientująkrycha.stara, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Dodam od siebie ze oprocz chaczapuri przepyszne sa chyciny - jak wpiszecie w google to nawet z transkrypcja lacinksa powinny sie pokazac - dla wielbicielek pierogow ruskich - to jest o niebo lepsze i mniej roboty - nie trzeba lepic pierogow.
Polarku mój gógl nie chce znaleźć, poprosze o dodatkową wskazówkepierwiastka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Dodam od siebie ze oprocz chaczapuri przepyszne sa chyciny - jak wpiszecie w google to nawet z transkrypcja lacinksa powinny sie pokazac - dla wielbicielek pierogow ruskich - to jest o niebo lepsze i mniej roboty - nie trzeba lepic pierogow.
efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
SolarPolar wrote:Ale dzisiaj co robisz ? Seks na szkiełku?
o nie nie, taka łatwa to nie będzie, nie na pierwszej randce
narazie pojszła się grażyną pouśmiechaćkrycha.stara, pierwiastka, SolarPolar, moremi, efcia, ComeToMeBaby, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość