35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo mam chwilę I załapałam się na fotografie Simba super
.. spadam bo juz przyszła klientka. Mla
Simba lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
SolarPolar wrote:Zdjecia Boskie! Piotrus sie nie zmienil - piekny, Henio - zupelnie innym bo po raz pierwszy widze jego oczy, wczesniej poliki mu je zakrywaly - sliczny jak brat. Jadlabym !!!!
A Piotrus pozostal PiotrusiemSolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:odrazu lepiej
od patrzenia sie głodna zrobiłamSolarPolar wrote:хычины - skopiuj .
znalazłam!!!
trafia na listę do zrobienia bo za słabo się czuje dziś żeby zaraz się zabierać za pichcenieefcia lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
2 połowa lutego
ivf-ivf, efcia, pierwiastka, moremi, SolarPolar, Mimbla, ComeToMeBaby, Bozia3, kapturnica, Sabina, anna maria, BISCA, gosia7122, iwcia77, gretka, beates, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:odrazu lepiej
od patrzenia sie głodna zrobiłam
P.S Polarku jakbyś te "chyciny" napisała przez "h" to by mój Gógl znalazł
czyli co ołówek ?moremi, efcia, Bozia3, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Właśnie czytam, ze 11 grudnia wpłynął do sejmu nowy projekt ustawy ivf, zgłosił go Marek Jurek.
Ach, na pewno będzie to doskonały projekt, pan Jurek sam wiele dzieci spłodził naturalnie, jest przeciwny mrożeniu zarodków i tak dalej...
Jak dobrze że nie mam telewizora i nie muszę tego słuchaćSabina, dorbie, moremi, iwcia77, Elfik, Simba lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Ach, na pewno będzie to doskonały projekt, pan Jurek sam wiele dzieci spłodził naturalnie, jest przeciwny mrożeniu zarodków i tak dalej...
Jak dobrze że nie mam telewizora i nie muszę tego słuchać
Szczegółów nie znam, wiem, że on jest skrajna konserwa.Sabina, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Bry, nie nadrabiałam, zrobię to w wolnej chwili, mam nadzieję że u Reni git
Ładne jajca, największe po 20-22mm, endometrium 9mm, ostatnio pobrana krew wykazała wysoki estradiol, ale dość wysoki progesteron, bo 1,2. Jeśli urośnie powyżej 1,5 to transfer będzie odlozony.
Dostałam na dziś ovitrelle, w piątek rano punkcja (przyspieszył żeby progesteron nie zdążył urosnac za bardzo). No - zobaczymy.pierwiastka, efcia, kapturnica, Sabina, moremi, anna maria, BISCA, ivf-ivf, gosia7122, iwcia77, gretka, ania.g, Dziobak, megan8, Mimbla, malgos741, Elfik, Simba, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Super - ukradam.
Pierwszy raz slysze o caponacie a juz chce ja jesc
Chyba jeszcze tylko u nas się to jadaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 17:20
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość