35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:A u mnie dziś na obiad kacapoły. Takie cudo
Chyba jeszcze tylko u nas się to jadą
babcia robiła wersję z serem na słodko albo na ostro z cebulką podsmażaną albo ze skwarkami, czyli resztkami mięsa czy wędliny podduszonego z cebulką
i dla mnie czasami z samych surowych ziemniaków gotowała taką zupę z kluskami bez nadzienia, uwielbiałam jako dzieckoSabina lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Ello,
Dziś widzę Dzień z Ginekologiem! Oby był skuteczny!
Iwka, doszły majciochy kąpielowe. Dzięki bardzo. Na Adasia są idealne, jak to, że na Iva były za małe?? Adas widocznie linie trzyma i siks paka ma na brzuchu.
Co tu jeszcze... Jutro ostatni dzień do pracy i wolne do 4 stycznia. Także ten..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 17:07
moremi, BISCA, efcia, Mimbla, iwcia77, dorbie, beates, Reni, malgos741, Simba, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pierwiastka wrote:aha, i ja często robie przepisy ze strony jadłonomii bo staram się ograniczać mięso
a przepis z linka na ten gulasz z bakłażana to nawet mój ślubny co to nie jada rodzynek czy oliwek każe mi gotować jak tylko widzi bakłażany jak jesteśmy na zakupach
http://www.jadlonomia.com/przepisy/caponata-2/
Znam. Potwierdzam. Gulasz z baklazana miodzio.
I tyle. Juz mnie nie ma.
Drugie dziecko zjechalo z walizami. To mam komplet.BISCA, Mimbla, Sabina, moremi, iwcia77, pierwiastka, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Reni, nie ma wyjscie, to czekamy, ale az sie we mnie gotuje, ze tyle juz czekasz i jeszcze 2 miechy. Mam ochote puscic piekna wiazanke, ale ... A, co tam
zasrany system bandy zacofancow i zlodziei.
Sorry Bozia
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 17 grudnia 2015, 21:29
efcia, kapturnica, Mimbla, anna maria, ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77, pierwiastka, peppapig, gretka, beates, Dziobak, paszczakin, malgos741, Elfik, Simba, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
Witam wieczornie.
U mnie choróbsko Marysia ma zapalenie gardła i antybiotyk ,lekarka stwierdziła że za mało waży i dała na badania.Martwię się tą wagą ale co mam robić ,młoda je normalnie ma apetyt mam ją tuczyć czy jak?
Ja też jestem chora od 2 tygodni mam katar ,bolą mnie zatoki a o urlopie czy chorobowym można pomarzyć jest u nas tyle ludzi ( dziś 70) a ja sama że wszystkim a co druga osoba ma pretensje ze za długo czeka i tak do końca roku codziennie po 30 ,40 osób nie mam już ochoty na nić jak wracam do domu a kiedy coś zrobić na święta?
Pozdrawiam i kciukam za potrzebujące.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 18:37
ivf-ivf, anna maria, Dziobak, megan8, Simba lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Witam wieczornie.
U mnie chorubsko Marysia ma zapalenie gardła i antybiotyk ,lekarka stwierdziła że za mało waży i dała na badania.Martwię się tą wagą ale co mam robić ,młoda je normalnie ma apetyt mam ją tuczuć czy jak?
Ja też jestem chora od 2 tygodni mam katar ,bolą mnie zatoki a o urlopie czy chorobowym można pomarzyć jest u nas tyle ludzi ( dziś 70) a ja sama że wszystkim a co druga osoba ma pretensje ze za długo czeka i tak do końca roku codziennie po 30 ,40 osób nie mam już ochoty na nić jak wracam do domu a kiedy coś zrobić na święta?
Pozdrawiam i kciukam za potrzebujące.
Jakaś epidemia z tym gardlem... Zdrowia życzę.gosia7122 lubi tę wiadomość
-
U nas krystmes na całego. Chłop kupił Adasiowi tor dla samochodow, taki na prąd, sterowany 2 padami. Adaś się mało nie posikal z wrażenia, jak auta szybko jeżdża, błyskowa światłami i wypadają z toru. Bawi się oczywiście chłop i córka, bo zabawka jest raczej dla dzieci 5+. Ciekawe co mu kupi za rok. Może drona?
Sabina, moremi, ivf-ivf, iwcia77, peppapig, sandra80, BISCA, malgos741, Elfik, Simba, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ello,
Dziś widzę Dzień z Ginekologiem! Oby był skuteczny!
Iwka, doszły majciochy kąpielowe. Dzięki bardzo. Na Adasia są idealne, jak to, że na Iva były za małe?? Adas widocznie linie trzyma i siks paka ma na brzuchu.
Co tu jeszcze... Jutro ostatni dzień do pracy i wolne do 4 stycznia. Także ten..
czy Adas ma takie golonki ?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3810a2771fe3.jpg
ja nie dalam rady mu przecisnac tych gaci przez te golonki wlasnieDziobak, ivf-ivf, kapturnica, anna maria, pierwiastka, moremi, dorbie, peppapig, gosia7122, Reni, Sabina, ania.g, BISCA, paszczakin, megan8, Mimbla, malgos741, Elfik, SolarPolar, Simba, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
jestem
Gretka- lez i pachnij teraz
Reni- w walentynki bedzie randka ? no fajnie chyba ..czy nie?wez tylko jakas swieczke coby romantycznie bylo
Kometa- no jedziem z tym koksem
same dobre wiesciidem potrzymac kegle- wicza
za was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 19:09
ivf-ivf, ComeToMeBaby, moremi, gretka, Reni, Sabina, Simba, krycha.stara lubią tę wiadomość