SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Po cc musiałabym poczekać min rok, za stara jestem, za duży stres.
    Chociaż już się ginka śmiała, kiedy przyjde do niej na monitoring.
    wiek to kwestia ducha :)
    moja niedoszła teściowa urodziła w wieku 47 lat
    28 lat później kiedy odwiedzałam ich w domu z racji randek z synkiem nadal była wulkanem energii o bystrym umyśle i gibkim ciele i też doktorowa ;)
    bardzo mi ją przypominasz z tą niespożytą energią więc nie wierze ani krzty w teksty że będziesz za stara na kolejne dziecko :P

anna maria, moremi, Dziobak, iwcia77, ania.g, malgos741, Bozia3, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, BISCA, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • moremi Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    bo ja myslalm , ze mam je tutaj i szukalam dzis jak pakowalam walizke a po tel do mamy okazalo sie , ze sa w gdansku..- gdybym wiedziala wczesniej to razem z lezaczkiem bym ci je dala :(
    Ja przytule z chęcią ;-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    ale kupiłam inne kolory :-) i jak masz na zbyciu, to ja chetnie :-)
    Za późno :-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, ja czekam do jutra.

Mysza, oć. Przytulę Cię mała :-)

iwcia77, anna maria lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry wieczor :)
    Jestem strasznie zabiegana , roboty w ch..
    Tesknie za wami :(

ComeToMeBaby, pierwiastka, Dziobak, iwcia77, Simba, moremi, anna maria, Mimbla, malgos741, Bozia3, nick nieaktualny, BISCA, efcia lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja przytule z chęcią ;-)
    Morek, ja mam tez kilka z HM. S sajz. Tylko, ze po nowym roku, chlop bedzie jechal do PL, to wysle paczke.

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Bry wieczor :)
    Jestem strasznie zabiegana , roboty w ch..
    Tesknie za wami :(
    Chciałam za tobą puścić list gończy

Aasiula, iwcia77, moremi, malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    drogi mikołaju, w tym roku proszę o tłusty portfel i chude ciało tylko błagam nie pomyl jak w ubiegłym roku ;D

Aasiula, iwcia77, moremi, anna maria, Mimbla, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, kapturnica, BISCA, nick nieaktualny, SolarPolar, efcia, beates lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Chciałam za tobą puścić list gończy
    Mam taki zapierdziel ze czasem nie wiem jak sie nazywam ...
    Chce juz swieta :)
    Chce odpoczac juz
    A tu za chwile w domu zapierdziel z gotowaniem :/

moremi, iwcia77, malgos741, Bozia3, nick nieaktualny, BISCA, efcia lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    wiek to kwestia ducha :)
    moja niedoszła teściowa urodziła w wieku 47 lat
    28 lat później kiedy odwiedzałam ich w domu z racji randek z synkiem nadal była wulkanem energii o bystrym umyśle i gibkim ciele i też doktorowa ;)
    bardzo mi ją przypominasz z tą niespożytą energią więc nie wierze ani krzty w teksty że będziesz za stara na kolejne dziecko :P

Kurde, fajnie, ale nie dla mnie. Ja bym nie chciała jako prawie 60 latka na zebrania do podstawowki biegać i tłumaczyć, ze jestem matką, a nie babcią :-) i tak wiem, są 60 latki co wyglądają jak 40 latki ;-)

moremi, iwcia77, Aasiula, nick nieaktualny, pierwiastka, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Morek, ja mam tez kilka z HM. S sajz. Tylko, ze po nowym roku, chlop bedzie jechal do PL, to wysle paczke.
    o no to super , bo juz chcialam dzielic :D

i Morkowi wyslac ta w paski - Wiadomo :D

http://www2.hm.com/it_it/productpage.0257388011.html

moremi, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A Ty chyba jeszcze karmisz?

iwcia77, Dziobak lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula - jak reka?

moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A Ty chyba jeszcze karmisz?
    Tak, ale nie nosze juz tych koszulek, nosze zwykle. Juz nie karmie na zewnatrz, tylko rano i wieczorem, wiec nosze zwykle koszulki. Moze 1 wezme na wyjazd, dzast in kejs, ale reszta lezy. A ty jeszcze chwile pokarmisz, co?

iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wujek mojego m zostal poraz kolejny ojcem jak mial 65 lat :-) ,jak kupowal swojemu 3 letniemu synkowi buty to pani w sklepie powiedziala ale dziadek o ciebie dba buty Ci kupuje ,wujek wkurwiony i obrazony ,no ale co zrobic :-)
    ivf-ivf wrote:
    Kurde, fajnie, ale nie dla mnie. Ja bym nie chciała jako prawie 60 latka na zebrania do podstawowki biegać i tłumaczyć, ze jestem matką, a nie babcią :-) i tak wiem, są 60 latki co wyglądają jak 40 latki ;-)

iwcia77, ivf-ivf, moremi, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, pierwiastka, nick nieaktualny, Simba, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Wujek mojego m zostal poraz kolejny ojcem jak mial 65 lat :-) ,jak kupowal swojemu 3 letniemu synkowi buty to pani w sklepie powiedziala ale dziadek o ciebie dba buty Ci kupuje ,wujek wkurwiony i obrazony ,no ale co zrobic :-)

Aniu, no właśnie :-) mój dziadek jak mnie w wózku woził, to mówili, ze ma ładną córkę :-) ale został dziadkiem w wieku 45 lat :-)

anna maria, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, pierwiastka, nick nieaktualny, Simba, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna przepraszam za polubienie posta.przykro mi

Dziobak bardzo podziwiam jaka wykonujesz pracę.musisz być bardzo cierpliwa i silna.
    wzrostu mam 175 około..Coz, obym kiedyś dobrnela do etapu rozkminiania ciazowych ciuchów na wymiar;).
    byle do niedzieli, na razie.Bardzo podoba mi się nazwa HappyMum;)...

Swoja droga, w ciąży docelowo chciałabym utrzymać rozmiar 38, bo ja mam drobne kości i z każdym nadprogramowym kg czuję się bardzo źle.

moremi, Dziobak, Bozia3, iwcia77, gretka, pierwiastka, kapturnica, BISCA, efcia, beates lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zostalm babcia w wieku 39 lat :-)
    ivf-ivf wrote:
    Aniu, no właśnie :-) mój dziadek jak mnie w wózku woził, to mówili, ze ma ładną córkę :-) ale został dziadkiem w wieku 45 lat :-)

moremi, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77, nick nieaktualny, pierwiastka, nick nieaktualny, Mega, Simba, BISCA, efcia, beates lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Ja zostalm babcia w wieku 39 lat :-)

Też fajnie :-)

anna maria lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Hela juz jest ciocia :-)
    ivf-ivf wrote:
    Też fajnie :-)

ivf-ivf, Aasiula, caffe, iwcia77, Simba, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 12695 12696 12697 12698 12699 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ