35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:Po cc musiałabym poczekać min rok, za stara jestem, za duży stres.
Chociaż już się ginka śmiała, kiedy przyjde do niej na monitoring.
moja niedoszła teściowa urodziła w wieku 47 lat
28 lat później kiedy odwiedzałam ich w domu z racji randek z synkiem nadal była wulkanem energii o bystrym umyśle i gibkim ciele i też doktorowa
bardzo mi ją przypominasz z tą niespożytą energią więc nie wierze ani krzty w teksty że będziesz za stara na kolejne dzieckoanna maria, moremi, Dziobak, iwcia77, ania.g, malgos741, Bozia3, dorbie, gretka, Sabina, BISCA, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
iwcia77 wrote:bo ja myslalm , ze mam je tutaj i szukalam dzis jak pakowalam walizke a po tel do mamy okazalo sie , ze sa w gdansku..- gdybym wiedziala wczesniej to razem z lezaczkiem bym ci je dala
iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
drogi mikołaju, w tym roku proszę o tłusty portfel i chude ciało tylko błagam nie pomyl jak w ubiegłym roku
Aasiula, iwcia77, moremi, anna maria, Mimbla, malgos741, dorbie, Sabina, Mega, kapturnica, BISCA, krycha.stara, SolarPolar, efcia, beates lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
ComeToMeBaby wrote:Chciałam za tobą puścić list gończy
Chce juz swieta
Chce odpoczac juz
A tu za chwile w domu zapierdziel z gotowaniemmoremi, iwcia77, malgos741, Bozia3, Sabina, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:wiek to kwestia ducha
moja niedoszła teściowa urodziła w wieku 47 lat
28 lat później kiedy odwiedzałam ich w domu z racji randek z synkiem nadal była wulkanem energii o bystrym umyśle i gibkim ciele i też doktorowa
bardzo mi ją przypominasz z tą niespożytą energią więc nie wierze ani krzty w teksty że będziesz za stara na kolejne dziecko
Kurde, fajnie, ale nie dla mnie. Ja bym nie chciała jako prawie 60 latka na zebrania do podstawowki biegać i tłumaczyć, ze jestem matką, a nie babciąi tak wiem, są 60 latki co wyglądają jak 40 latki
moremi, iwcia77, Aasiula, dorbie, pierwiastka, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Morek, ja mam tez kilka z HM. S sajz. Tylko, ze po nowym roku, chlop bedzie jechal do PL, to wysle paczke.
i Morkowi wyslac ta w paski - Wiadomo
http://www2.hm.com/it_it/productpage.0257388011.htmlmoremi, Aasiula, dorbie lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Morek, ja mam tez kilka z HM. S sajz. Tylko, ze po nowym roku, chlop bedzie jechal do PL, to wysle paczke.
iwcia77, Dziobak lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:A Ty chyba jeszcze karmisz?
iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Wujek mojego m zostal poraz kolejny ojcem jak mial 65 lat
,jak kupowal swojemu 3 letniemu synkowi buty to pani w sklepie powiedziala ale dziadek o ciebie dba buty Ci kupuje ,wujek wkurwiony i obrazony ,no ale co zrobic
ivf-ivf wrote:Kurde, fajnie, ale nie dla mnie. Ja bym nie chciała jako prawie 60 latka na zebrania do podstawowki biegać i tłumaczyć, ze jestem matką, a nie babciąi tak wiem, są 60 latki co wyglądają jak 40 latki
iwcia77, ivf-ivf, moremi, Magda*, Bozia3, dorbie, pierwiastka, Sabina, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Wujek mojego m zostal poraz kolejny ojcem jak mial 65 lat
,jak kupowal swojemu 3 letniemu synkowi buty to pani w sklepie powiedziala ale dziadek o ciebie dba buty Ci kupuje ,wujek wkurwiony i obrazony ,no ale co zrobic
Aniu, no właśniemój dziadek jak mnie w wózku woził, to mówili, ze ma ładną córkę
ale został dziadkiem w wieku 45 lat
anna maria, moremi, Magda*, iwcia77, dorbie, pierwiastka, Sabina, Simba, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
Luna przepraszam za polubienie posta.przykro mi
Dziobak bardzo podziwiam jaka wykonujesz pracę.musisz być bardzo cierpliwa i silna.
wzrostu mam 175 około..Coz, obym kiedyś dobrnela do etapu rozkminiania ciazowych ciuchów na wymiar;).
byle do niedzieli, na razie.Bardzo podoba mi się nazwa HappyMum;)...
Swoja droga, w ciąży docelowo chciałabym utrzymać rozmiar 38, bo ja mam drobne kości i z każdym nadprogramowym kg czuję się bardzo źle.moremi, Dziobak, Bozia3, iwcia77, gretka, pierwiastka, kapturnica, BISCA, efcia, beates lubią tę wiadomość
-
Ja zostalm babcia w wieku 39 lativf-ivf wrote:Aniu, no właśnie
mój dziadek jak mnie w wózku woził, to mówili, ze ma ładną córkę
ale został dziadkiem w wieku 45 lat
moremi, Magda*, Bozia3, iwcia77, dorbie, pierwiastka, Sabina, Mega, Simba, BISCA, efcia, beates lubią tę wiadomość