35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nawet nie nastawiałam się na kp czy mm. U nas położne od razu mówiły, że nic na siłę i że psychika tez potrafi nas zaskoczyć, bo im bardziej się na coś nastawiasz, tym gorzej może wyjść.
W szpitalu jedna dziewczyna wyszła karmiąc mm, bo zwyczajnie nie miała pokarmu. Zdarza się i tyle.
Nie Ty pierwsza i nie ostatniaSimba, kapturnica, iwcia77, dorbie, ania.g, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Teraz juz nie, chyba jako jedyna lecę na mm.
U mnie zamiast sie nakręcać to laktacja sie zmniejszała. Takze po tych wszystkich nerwach, moim załamaniu ze nic w tych cyckach nie ma (no pod koniec to uciagnelam 30 z obu piersi), przeszłam na mm i lecimy z butla. Ja tam jeszcze mam wyrzuty sumienia, ale tez wiem ze z J było identycznie. Polozna stwierdziła ze pewnie z hormonami cos u mnie nie tak skoro to powtórka sytuacji i mam sie nie dołować bo nie ja jedyna mam taki problem. A tak sie cieszyłam jak F fajnie sie przystawiał i nic z tego nie wyszło...iwcia77, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Nie podskoczysz kochaniutka
155 cm
dorbie, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziś wyjątkowo wcześniej w domku
..
Fala idzie...iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyPojawiły się w HM bluzki do karmienia w kolorze róż pudrowy i szary jasny melanż w czarne paski i był mój rozmiar, także zadowolona jestem. W końcu nie granat
A druga sobie kupiłam na allegro http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5654980934&ref=last-visited
Elfik
No i zrobiłam sobie prezent pod choinkęiwcia77, Dziobak, moremi, BISCA, malgos741, Mimbla, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Pojawiły się w HM bluzki do karmienia w kolorze róż pudrowy i szary jasny melanż w czarne paski i był mój rozmiar, także zadowolona jestem. W końcu nie granat
A druga sobie kupiłam na allegro http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5654980934&ref=last-visited
Elfik
No i zrobiłam sobie prezent pod choinkęa ze mam ich troszke to nie kupowalam zbyt wiele bluzek specjalnych do karmienia
dorbie, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ja to nosilam koszule rozpinane
a ze mam ich troszke to nie kupowalam zbyt wiele bluzek specjalnych do karmienia
iwcia77, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Ja lubię takie dopasowane Tshirty, miałam 1szt dokupiłam 3szt, to mi wystarczy. Koszulowych nie lubie, bo nie lubie prasowac. Jak pójde do pracy, to będę mleko ściagać, to nie będę się rozbierać w pracy. I tak jeszcze nie wiem, gdzie będę mogła ściagnąc mleko, jakiś wolny gabinet się znajdzie pewnie, ale to marzec, jeszcze troszkę.
i to wlasnie granatowy i w marynarskie paski
- kcesz?
moremi lubi tę wiadomość
-
No i po wszystkim...zaczęłam plamić i brzuch ćmi, ech, życie
Jak to kiedyś tu pisałyśmy - trzeba się skupić na innych aspektach życia...
Mimbla, trzymam za przyrost bety.
Będę trzymać też za pozostałe z Was.
Pozdrowienia dziewczyny.Mimbla, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:No ja nadal nie rozumiem jak mogla to zrobic
mogła nie odbierać to wróciłaby do nadawcydo Ciebie haha
iwcia77, malgos741, ComeToMeBaby, Simba, moremi, kapturnica, Bozia3, gretka, Mega, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Teraz mi mówisz? ja już sobie kupiłam
dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:bo ja myslalm , ze mam je tutaj i szukalam dzis jak pakowalam walizke a po tel do mamy okazalo sie , ze sa w gdansku..- gdybym wiedziala wczesniej to razem z lezaczkiem bym ci je dala
i jak masz na zbyciu, to ja chetnie
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Luna76 wrote:No i po wszystkim...zaczęłam plamić i brzuch ćmi, ech, życie
Jak to kiedyś tu pisałyśmy - trzeba się skupić na innych aspektach życia...
Mimbla, trzymam za przyrost bety.
Będę trzymać też za pozostałe z Was.
Pozdrowienia dziewczyny.ochłoń i wracaj do gry.
dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mysza wiem coś o tym.. tylko u mnie bez kłótni.
Współczuję. .
mój jutro zacznie ogarniać bo ja w robocie do 18 tej...01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017