35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie chce mi się wstawać.
Wczoraj mój mąż mnie powalił swoją ignorancja, beztroska, głupotą?
Młody miał receptę od lekarza na układ pokarmowy. Mnie nie było w domu i Waciak odpowiedzialnie znalzał receptę, leki wykupił i podał dziecku.
Przyjechałam późno, mąż właśnie podawał kolejną dawkę. Patrzę a ten sypie granulki do pojemniczka i zalewa wodą. ????
Na opakowaniu jak byk stoi, że rozrabia się CAŁY lek do kreski a potem odmierza 10 ml. Ale to trzeba przeczytać instrukcję...
I jeszcze się kłócił, że to nic takiego!
Co mnie najbardziej wkurzyło. Bo mylić się może każdy.
A Kapta, a propo paczki do samego siebie. Mój wtedy jeszcze nie mąż natknał się w jakims mieście na akcję "Rzuć palenie razem z nami". Trzeba było wypełnić taką kartę zgłoszeia z deklaracją ile się dziennie paliło i, że się rzuca , podać swój adres i wysłać do redakcji jakiejś tam gazety. Jakieś nagrody były przewidziane zdaje się.
Waciak zrobił jak należało. Wypełnił, wysłał. Przyjeżdża za parę dni do domu...
A tu od progu kazanie.
Wysłał to zgłoszenie do samego siebie!
Tym sposobem mama dowiedziała się, że pali.
Sabina, moremi, gretka, Simba, kapturnica, Bozia3, Dziobak, Magdala, efcia, malgos741, Mimbla, iwcia77, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry wszystkim
Luna, przytulam i mimo wszystko wierze, ze wrocisz do nas :*
Mimbla, ty wiesz
Gretka, Kometa &&&&
Program na dzis: fryzjer i ostateczne ogarniecie domu.
Sie porobilo, nagle okazalo sie ze wigilia bedzie u mnie, wiec mala panika.
Ale co tam. Bedzie dobrze
Milego!Sabina, moremi, gretka, Luna76, Magdala, efcia, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry
Luna, przeczytalam wczoraj Twoją wiadomość. Mam nadzieję, że w Twoim przypadku zadziala jednak ten palec Bozi i wrócisz do nas w dwupaku.
Asiula! Tylko się nie forsuj. Obserwuje Cię.Simba, Sabina, gretka, kapturnica, BISCA, Bozia3, Luna76, Magdala, efcia, Mimbla, iwcia77, Aasiula, pierwiastka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Elfik wrote:oj, nie kuś, nie kuś bo skusisz..
wiesz, że ja nie jestem w żadnym zalegalizowanym związku i w jakimś niekatolickim kraju mogę Cię poślubić?
Razem już mamy czwórkę dzieci, to może zamieszkamy w kraju gdzie są benefity dla rodzin wielodzietnych...
no, cała ja - Ty o miłości a ja o pieniądzach..
też cię kocham
Wczoraj sie dowiedzialam, ze jak sie ma 7 dzieci w Belgii, to krol chrzestnym zostaje. Tylko niestety sknera kasy zadnej nie daje. Ale moze chociaz fotka co roku bedzie
Dzien dobry.
Jestem w pracy. W pracy. W sobote. Ale to juz ostatni dzien w tym roku!Sabina, BISCA, Bozia3, Dziobak, Magdala, efcia, moremi, Mimbla, iwcia77, Aasiula, beates lubią tę wiadomość
-
Dzien bry.
Mlody poszedl spac po 23ciej ale za to dzis spalismy do wpol do 9!!Boziusiu ja nie pamietam kiedy w lozku lezalam o tej porze .Normalnie dziecko moje pewnie ubiera skore aniołka bo ojczulek dzis przyjezdza.Bankowo chce pokazac ,że jest najgrzeczniejszy na swiecie
Od wczoraj ciamka dolna warge.Wciaga ja na dziąslo i cmoka a przy tym nadyma policzki.Wyglada wtedy jak chomik z zapasem na zimeSabina, Bozia3, krycha.stara, Magda*, peppapig, Magdala, Simba, efcia, moremi, Mimbla, iwcia77, Aasiula, beates, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Bry, co za tydzień, w robocie zapieprz jak diabli, wracam do domu i padam na twarz.... masakra, jeszcze tylko 3 dni przeżyć
Aaaaa i pisze do was z mojej nowej zabawkiten telefon jest boski
Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, macduska, Magdala, Simba, efcia, moremi, malgos741, iwcia77, Aasiula, beates, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Bry,
Luna, przykro mi. Ja tez mam nadzije, ze przewrotna natura Was zaskoczy
Simba, w sobote, w pracy ?!?!?! Na koguta rany ! Trzymaj sie
Kapta, historia o przesylce bardzo nas wczoraj rozbawila
U nas dzisiaj w planie obiad u tescia.
Udanej soboty kochany kurwidolkuBozia3, kapturnica, Luna76, macduska, Mega, gretka, Simba, Sabina, efcia, moremi, ania.g, Mimbla, iwcia77, Aasiula, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Higienistka melduje reisefieber! Zapodam se zaraz pół wiadra węgla i ruszam do pakowania.
Tadaaaaam!
Miłej soboty heksy kochane!krycha.stara, Magda*, macduska, Bozia3, Mega, BISCA, Magdala, ComeToMeBaby, Sabina, gretka, efcia, moremi, Mimbla, iwcia77, Aasiula, beates, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie bo mam chwilkę.
Luna kochana smutno mi a może sie jednak uda. Trzymaj się.
Oczywiście nie mam przeczytane ale jestem.
Lece przontać bo trza choinke wyciągnąć.
Dobrego dnia :-*Magdala, Magda*, Sabina, efcia, ania.g, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Witam z wypucowanego na blask domu. Bez sensu robota, bo wigilia u "mamusi", co ma jedna podstawowa zalete: wpadamy na gotowe! Pierogi, sledzie i inne karpie mi w tym roku nie straszne, bede mogla jesc i krytykowac, ze niedosolone, nie wkladajac w to wczesniej ani grama wysilku. Bosko
Personalnie do Komety:
Ja Cie tym razem nie rozumiem. Czemu na ochotnika pakujesz sie w paszcze lwa?! Jesli nie chcecie zwierzac sie Twoim tesciom z procedur rozrodczych, to na jaka rzeczy pamiatke do nich zagladacie na ta durna kawe?! Po co prowokujecie pytania?! Mimo podwojnej kawy nie jestem w stanie zrozumiec intencji...
Bo m nie bywa czestow domu i moze chcial odwiezdic rodzicow?
Bo przejechanie 1000 km tam i z powrotem tez kosztuje?mozna pozyczyc auto bo klinika bynajmniej nie w centrum???
Ufff nie trzeba mi juz kawy....
Nie kazdy zarabia w jurkach....Mega, Sabina, ComeToMeBaby, Bozia3, Dziobak, moremi, macduska, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
krycha.stara wrote:Gretka, na buka, a nie mozna rodzicom/tesciom wyjasnic celu wizyty, a nie takie tam sciemnianie i stresy, bo podali alkohol? Ja tu akurat nie o pieniadzach mysle... Nie wszystko sie wokol kasy kreci w zyciu!
nie kazdy tez ukrywa swoja bytnosc na forum.....
kazdy ma swoje powody, tyleSabina, ComeToMeBaby, Bozia3, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
gretka -
Dobry.
Niby wolne, ale musze do sklepow i do kuchni. Cos mne podkusilo z tymi wypiekami. Glownie to chce mame wyreczyc. Jutro keks, piernik i dwa rodzaje ciastek wyjezdzaja rano kurierem do pl. Do piernika jeszcze nie zagladalam. Stoi od dwoch tygodni przykryty scierka w lodowce. Moze tam splesnialy glut lezy..
Orzechowe gwiazdki udane. Trzeba przez folie walkowac i jest git.
I baaaardzo ciesze sie z bety Mimbli.
To ja czekam teraz na fale, ktore i mnie porwie.Simba, Mega, Sabina, ComeToMeBaby, efcia, Bozia3, Dziobak, moremi, ania.g, macduska, malgos741, Mimbla, iwcia77, BISCA, beates, pierwiastka lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
krycha.stara wrote:Moje pytanie bylo stricte do Komety i wolalabym jednak jej odpowiedz. Dziekuje.
zdaje sie co rusz ktos przypomina ze forum publiczne, wiec mozna sie wypowiadac
istnieja privy jak cosSabina, ComeToMeBaby, Dziobak, moremi, Mimbla, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
gretka -
krycha.stara wrote:Personalnie do Komety:
Ja Cie tym razem nie rozumiem. Czemu na ochotnika pakujesz sie w paszcze lwa?! Jesli nie chcecie zwierzac sie Twoim tesciom z procedur rozrodczych, to na jaka rzeczy pamiatke do nich zagladacie na ta durna kawe?! Po co prowokujecie pytania?! Mimo podwojnej kawy nie jestem w stanie zrozumiec intencji...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 11:29
krycha.stara, Sabina, kapturnica, efcia, moremi, malgos741, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość