X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbluniu cieszę się bardzo z bety i trzymam kciuki za następny dobry wynik! Będzie mi ciężko posługiwać się sztućcami ale co tam! :-)

Aasiula, Sabina, efcia, Mimbla, iwcia77, pierwiastka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chce mi się wstawać.

Wczoraj mój mąż mnie powalił swoją ignorancja, beztroska, głupotą?

Młody miał receptę od lekarza na układ pokarmowy. Mnie nie było w domu i Waciak odpowiedzialnie znalzał receptę, leki wykupił i podał dziecku.
    Przyjechałam późno, mąż właśnie podawał kolejną dawkę. Patrzę a ten sypie granulki do pojemniczka i zalewa wodą. ????
    Na opakowaniu jak byk stoi, że rozrabia się CAŁY lek do kreski a potem odmierza 10 ml. Ale to trzeba przeczytać instrukcję...

I jeszcze się kłócił, że to nic takiego!
    Co mnie najbardziej wkurzyło. Bo mylić się może każdy.

A Kapta, a propo paczki do samego siebie. Mój wtedy jeszcze nie mąż natknał się w jakims mieście na akcję "Rzuć palenie razem z nami". Trzeba było wypełnić taką kartę zgłoszeia z deklaracją ile się dziennie paliło i, że się rzuca , podać swój adres i wysłać do redakcji jakiejś tam gazety. Jakieś nagrody były przewidziane zdaje się.

Waciak zrobił jak należało. Wypełnił, wysłał. Przyjeżdża za parę dni do domu...
    A tu od progu kazanie.
    Wysłał to zgłoszenie do samego siebie!

Tym sposobem mama dowiedziała się, że pali. :-)

Sabina, moremi, gretka, Simba, kapturnica, Bozia3, Dziobak, Magdala, efcia, malgos741, Mimbla, iwcia77, beates lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry wszystkim :)

Luna, przytulam i mimo wszystko wierze, ze wrocisz do nas :*
    Mimbla, ty wiesz <3
    Gretka, Kometa &&&&

Program na dzis: fryzjer i ostateczne ogarniecie domu.
    Sie porobilo, nagle okazalo sie ze wigilia bedzie u mnie, wiec mala panika.
    Ale co tam. Bedzie dobrze :)

Milego!

Sabina, moremi, gretka, Luna76, Magdala, efcia, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Luna, przeczytalam wczoraj Twoją wiadomość. Mam nadzieję, że w Twoim przypadku zadziala jednak ten palec Bozi i wrócisz do nas w dwupaku.

Asiula! Tylko się nie forsuj. Obserwuje Cię.

Simba, Sabina, gretka, kapturnica, BISCA, Bozia3, Luna76, Magdala, efcia, Mimbla, iwcia77, Aasiula, pierwiastka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    oj, nie kuś, nie kuś bo skusisz..;)

wiesz, że ja nie jestem w żadnym zalegalizowanym związku i w jakimś niekatolickim kraju mogę Cię poślubić?

Razem już mamy czwórkę dzieci, to może zamieszkamy w kraju gdzie są benefity dla rodzin wielodzietnych...

no, cała ja - Ty o miłości a ja o pieniądzach..

też cię kocham <3
    Wchodze w to - jakkolwiek to brzmi.
    Wczoraj sie dowiedzialam, ze jak sie ma 7 dzieci w Belgii, to krol chrzestnym zostaje. Tylko niestety sknera kasy zadnej nie daje. Ale moze chociaz fotka co roku bedzie ;)

Dzien dobry.
    Jestem w pracy. W pracy. W sobote. Ale to juz ostatni dzien w tym roku! :P

Sabina, BISCA, Bozia3, Dziobak, Magdala, efcia, moremi, Mimbla, iwcia77, Aasiula, beates lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrze na twixowy suwak i uwierzyc nie moge O.o

kapturnica, BISCA, Bozia3, Sabina, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry.
    Mlody poszedl spac po 23ciej ale za to dzis spalismy do wpol do 9!!Boziusiu ja nie pamietam kiedy w lozku lezalam o tej porze .Normalnie dziecko moje pewnie ubiera skore aniołka bo ojczulek dzis przyjezdza.Bankowo chce pokazac ,że jest najgrzeczniejszy na swiecie ;)
    Od wczoraj ciamka dolna warge.Wciaga ja na dziąslo i cmoka a przy tym nadyma policzki.Wyglada wtedy jak chomik z zapasem na zime :D

Sabina, Bozia3, krycha.stara, Magda*, peppapig, Magdala, Simba, efcia, moremi, Mimbla, iwcia77, Aasiula, beates, pierwiastka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, co za tydzień, w robocie zapieprz jak diabli, wracam do domu i padam na twarz.... masakra, jeszcze tylko 3 dni przeżyć
    Aaaaa i pisze do was z mojej nowej zabawki ;) ten telefon jest boski

Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, macduska, Magdala, Simba, efcia, moremi, malgos741, iwcia77, Aasiula, beates, pierwiastka lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Patrze na twixowy suwak i uwierzyc nie moge O.o
    No za pare dni bedziesz miala rocznice i roczniaków ;)

Mega, Simba, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry,

Luna, przykro mi. Ja tez mam nadzije, ze przewrotna natura Was zaskoczy <3

Simba, w sobote, w pracy ?!?!?! Na koguta rany ! Trzymaj sie ;)

Kapta, historia o przesylce bardzo nas wczoraj rozbawila ;)

U nas dzisiaj w planie obiad u tescia.

Udanej soboty kochany kurwidolku

Bozia3, kapturnica, Luna76, macduska, Mega, gretka, Simba, Sabina, efcia, moremi, ania.g, Mimbla, iwcia77, Aasiula, pierwiastka lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna <3
    Powodzenia!

Luna76, Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Higienistka melduje reisefieber! Zapodam se zaraz pół wiadra węgla i ruszam do pakowania.
    Tadaaaaam!
    Miłej soboty heksy kochane!

krycha.stara, Magda*, macduska, Bozia3, Mega, BISCA, Magdala, ComeToMeBaby, Sabina, gretka, efcia, moremi, Mimbla, iwcia77, Aasiula, beates, pierwiastka lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla super wiadomości, trzymam kciuki za wzrost

Mimbla lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna nie składaj broni

ania.g, Mimbla lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie bo mam chwilkę.
    Luna kochana smutno mi a może sie jednak uda. Trzymaj się.
    Oczywiście nie mam przeczytane ale jestem.
    Lece przontać bo trza choinke wyciągnąć.
    Dobrego dnia :-*

Magdala, Magda*, Sabina, efcia, ania.g, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Witam z wypucowanego na blask domu. Bez sensu robota, bo wigilia u "mamusi", co ma jedna podstawowa zalete: wpadamy na gotowe! Pierogi, sledzie i inne karpie mi w tym roku nie straszne, bede mogla jesc i krytykowac, ze niedosolone, nie wkladajac w to wczesniej ani grama wysilku. Bosko :-)
    Personalnie do Komety:
    Ja Cie tym razem nie rozumiem. Czemu na ochotnika pakujesz sie w paszcze lwa?! Jesli nie chcecie zwierzac sie Twoim tesciom z procedur rozrodczych, to na jaka rzeczy pamiatke do nich zagladacie na ta durna kawe?! Po co prowokujecie pytania?! Mimo podwojnej kawy nie jestem w stanie zrozumiec intencji...
    bo nocleg gratis? bo mozna te srodki wydac na naprawe samochodu?
    Bo m nie bywa czestow domu i moze chcial odwiezdic rodzicow?
    Bo przejechanie 1000 km tam i z powrotem tez kosztuje?mozna pozyczyc auto bo klinika bynajmniej nie w centrum???

Ufff nie trzeba mi juz kawy....
    Nie kazdy zarabia w jurkach....

Mega, Sabina, ComeToMeBaby, Bozia3, Dziobak, moremi, macduska, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

gretka
  • gretka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Gretka, na buka, a nie mozna rodzicom/tesciom wyjasnic celu wizyty, a nie takie tam sciemnianie i stresy, bo podali alkohol? Ja tu akurat nie o pieniadzach mysle... Nie wszystko sie wokol kasy kreci w zyciu!
    kazdy ma prawo odmowic, nie zawsze sie ma ochote na %, a to ze ktos natarczywy to inna bajka...

nie kazdy tez ukrywa swoja bytnosc na forum.....
    kazdy ma swoje powody, tyle

Sabina, ComeToMeBaby, Bozia3, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

gretka
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry.

Niby wolne, ale musze do sklepow i do kuchni. Cos mne podkusilo z tymi wypiekami. Glownie to chce mame wyreczyc. Jutro keks, piernik i dwa rodzaje ciastek wyjezdzaja rano kurierem do pl. Do piernika jeszcze nie zagladalam. Stoi od dwoch tygodni przykryty scierka w lodowce. Moze tam splesnialy glut lezy.. O.o
    Orzechowe gwiazdki udane. Trzeba przez folie walkowac i jest git.

I baaaardzo ciesze sie z bety Mimbli.
    To ja czekam teraz na fale, ktore i mnie porwie. :-)

Simba, Mega, Sabina, ComeToMeBaby, efcia, Bozia3, Dziobak, moremi, ania.g, macduska, malgos741, Mimbla, iwcia77, BISCA, beates, pierwiastka lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • gretka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Moje pytanie bylo stricte do Komety i wolalabym jednak jej odpowiedz. Dziekuje.
    zapewne sie doczekasz
    zdaje sie co rusz ktos przypomina ze forum publiczne, wiec mozna sie wypowiadac
    istnieja privy jak cos

Sabina, ComeToMeBaby, Dziobak, moremi, Mimbla, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

gretka
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Personalnie do Komety:
    Ja Cie tym razem nie rozumiem. Czemu na ochotnika pakujesz sie w paszcze lwa?! Jesli nie chcecie zwierzac sie Twoim tesciom z procedur rozrodczych, to na jaka rzeczy pamiatke do nich zagladacie na ta durna kawe?! Po co prowokujecie pytania?! Mimo podwojnej kawy nie jestem w stanie zrozumiec intencji...
    Żeby zostawić kupę bagaży z trasy. A potem i siebie. Wlec się z tymi bagażami (ciężkimi), gdy mamy 1,5 godziny do wizyty, a ktoś nas może odebrać z dworca samochodem i zawieźć do mieszkania i potem uzyczyć samochodu, wydało nam się mniej atrakcyjną opcją. Postawiliśmy na taktyczną wygodę. A pytania? Luzik. Do miasta pojechaliśmy i tyle.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 11:29

krycha.stara, Sabina, kapturnica, efcia, moremi, malgos741, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
‹‹ 12697 12698 12699 12700 12701 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ