35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:Normalnie to bym pociagnela temat, ale jeden dym juz dzis z moim udzialem byl
Jak tak dalej pojdzie, to forum spale! Albo mnie spala na stosie
krycha.stara, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Dawno nie bylo o uchodzcach, co?
Dzis jakas grupka Syryjczykow protestowala, poniewaz jedzenie w azylu im nie smakuje, a dzieci dostaly ospy wietrznej. I jak sie w ogole ich traktuje w tym kraju?
Obawiam sie, ze jeszcze troche a nerwy puszcza nawet tym spokojnym i milym Norwegom, bo ludzie juz maja dosc.
Ja nie wiem, czy dostane miejsce dla Adasia w przedszkolu, bo uchodzcy maja pierszenstwo.
Ide po kawe.
W Holandii chyba premier nie wytrzymał i powiedział, że jak sie im nie podoba i nie chcą się dostosować, to mają wyp...... ć... przelewa sie Europie.krycha.stara, Dziobak, kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, Sabina, efcia, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:ale po punkcji sie zaczelo i wlasnie po punkcji gorzej sie czulam niz teraz
Ja w tej chwili odebrałam telefon z kliniki. Pierwsze pytanie było jak się czuję. No ale to nie ważne, miał mi mówić o komórkach! Na 14 oocytów 3 były puste, jeden niedojrzały. Zostało 10, z czego jeden był nieprawidłowy, więc 9 mamy zapłodnionych. Chyba nic nie pokręciłam. W każdym razie mamy 9. W środę lub czwartek telefon będzie co z nich się uda wyhodować i do mrożenia idą wszystkie.krycha.stara, gretka, Dziobak, moremi, ania.g, malgos741, Sabina, Mimbla, efcia, iwcia77, SolarPolar, Mega, Simba, Aasiula, pierwiastka, beates, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:nie mam nic z tego dzialu, tylko fragmin na rozrzedzenie krwi, a no i koncze dzis antybiotyk - zeby nie bylo zapalenia po punkcji
-
krycha.stara wrote:Nie prowokuj, budz rodzine, bo Wam samolot ucieknie
Samolot jest jutro rano o 9, ale na lotnisko mamy 3 godziny drogi. Bedzie wczesna pobudka...krycha.stara, moremi, ComeToMeBaby, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Brawo Ty! Jak sie pieszczotliwie mowi na mrozone komety?
inna inszość, że Komety jakby z definicji są mrożone
krycha.stara, moremi, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co? Źle powiedziałam. Teraz doszło do mnie co embriolog powiedział. Nie że trzy były puste (bo nie użył tego słowa), tylko że one coś nie tak miały z otoczką więc się nie nadawały. Ja się bardziej skupiłam na tych 9ciu i sobie sama dopowiedziałam, że tamte puste były, a nie były. Szkoda, że zadzwonił akurat jak notatek nie miałam jak robić, najwyżej dopytam jak zadzwonią drugi raz.
W każdym razie 9 wyjściowych to też nieźle, trzymam za nie kciuki, aby się teraz ładnie dzieliły
Kurka, pierwszy raz trzymam kciuki sama za siebiekrycha.stara, malgos741, Magda*, Mimbla, efcia, iwcia77, Mega, Bozia3, Simba, Aasiula, pierwiastka, beates, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Nad jeden czy dwa jeszcze myślimy. Ale skłaniamy się raczej ku jednemu. Jeszcze jesteśmy takie chorągiewki na wietrze. Zobaczymy z czego będziemy mogli wybierać. Najważniejsze to ile się wyhoduje i ile da radę przetrwać zamrażanie.
Na razie wszystkie będą zamrożone. Będą czekać aż mi progesteron spadniemamy trochę czasu do decyzji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 13:13
krycha.stara, moremi, Mimbla, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Tak se czytam i nasz watek sie nieco invitrowy zrobil. Czy ktos tu jeszcze walczy naturalnie w ogole? Nie doszukiwac sie w tym zlosliwosci, taka refleksja to miala byc raczej...
malgos741, gretka, Mimbla, efcia, iwcia77, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-
Hello dziewczyny.. nadaję Z roboty już 4 panie zrobione.. jeszcze trzy zostały
..do 18tej powinnam się wyrobić...
ComeToMeBaby, Magda*, Mimbla, efcia, iwcia77, Dziobak, Aasiula, Sabina, pierwiastka, beates lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Kometa super wieści...
ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Hello dziewczyny.. nadaję Z roboty już 4 panie zrobione.. jeszcze trzy zostały
..do 18tej powinnam się wyrobić...
moremi, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
A my sprzątamy... sprzatamy. .. sprzatamy... ja już wymiekam, a tu jeszcze pierniczki miałam piec i choinkę ubierać. ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 15:57
Sabina, efcia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:A my sprzątamy... sprzatamy. .. sprzatamy... ja już wymiekam, a tu jeszcze pierniczki miałam piec i choinkę ubierać. ..
My niedawno przywiezlismy dywany od czyszczenia. Ale nas laska skasowala!efcia, Mega lubią tę wiadomość