35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Dzisiaj wystawilam juz bigos , jeju jak pachnie w domu
Mniamgretka, Aasiula, efcia, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, beates, malgos741, Mega, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A ja spakowalam karton i zasiadamy do filmu.
W kuchni armagedon. Zawijac pierniki w papier musialam juz na podlodze z braku wolnych powierzchni.
Jak przechodze obok w drodze do lazienki to zamykam oczy.krycha.stara, Aasiula, Bozia3, Sabina, efcia, ComeToMeBaby, moremi, pierwiastka, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry wieczór. Śpiom wszystkie? Nic nie czytalam przyznaje sie bez bicia... Choinka stoi z lampkami, troche sprzątniete. No i jakbym troche poczuła świeta?
Tak sobie myślę, ze każdy mowi, ze pieniadze nie dają szcześcia. Wrr..mam liste to co chciałabym kupić rodzince pod choinkę i jednak musze ją okroić...{ okroje chyba rodzine}
Życzę wszystkim, żeby nic nikomu nie brakowało na świeta( i nie tylko) coby sie życzenia spełniły te dzieciowe głownie ale i różne inne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 09:28
moremi, pierwiastka, Aasiula, ania.g, Sabina, malgos741, BISCA, Mega, Mimbla, ComeToMeBaby, Magdala, efcia, Bozia3, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dzień bry, pierwsza
kawa dziś na mnie nie robi wrażenia bo za oknem ciemna noc a ja za pół godziny do roboty i to w niedzielędobrze że ostatni raz w tym roku
z kulinariów ograniczyłam się do upieczenia bułek na piwie bo kupnych jakoś nie lubie
miłego dnia babyAasiula, Sabina, Mimbla, efcia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Dzien dobry
Dzisiaj ostatnia piguła jejejeeeeeBedziemy ubierać choinkę i piec pierniczki
Wspieram wszystkie potrzebujące
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 07:33
moremi, ania.g, gretka, Sabina, malgos741, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, Magdala, efcia, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
wszystko mnie boli.. od roboty.. skończyłam wczoraj po 18tej i jeszcze pojechałam skręcać kuchnię u mamy .. byłam do dziewiątej.. jak dojechalam do domu to padłam... dziś ciąg dalszy pod tematem kuchni ale dziś finito...
Sabina, moremi, Aasiula, beates, Magdala, efcia, peppapig, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Asiula do boju.. niech się marzenie ziści
Mimbla czekamy na wieści ..Sabina, Mimbla, Aasiula, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnygretka wrote:Sabinka nastepny okragly post
Witam niedzielnie, my już po śniadaniu
Mimbla myślami jestem z Wami
Asiula cieszę sięwracasz do gry
Małgoś postaraj się trochę zwolnić krok i odpocząć, co?
My dziś jedziemy na zakupy. Niech to. Nie lubię, ale jak nie ma meza cały tydzień to zostaje niedziela. Jedziemy z taką lista, ze już się bojęMega, gretka, Mimbla, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Fakt autentyczny
My dziś jedziemy na zakupy. Niech to. Nie lubię, ale jak nie ma meza cały tydzień to zostaje niedziela. Jedziemy z taką lista, ze już się boję
Do Wigilii nie dam rady...efcia lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Dzien dobry,
Mimbla, z niecierpliwascia czekam na (podwojony) wynik bety
Asiula, fajnie, ze koniec czekania. Akcja !
Kapta, korzystaj z meza
Dziobak, szczesliwej drogi i udanego wypoczynku. Daj znac, jaka pogoda. Zastanawiam sie czy tam jest rzeczywiscie na tyle cieplo, ze by korzystac z basenu i plazy
Udanej niedzieli babolegretka, Mimbla, Sabina, moremi, Aasiula, Magdala, efcia, peppapig, Dziobak, pierwiastka, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Fakt autentyczny
My dziś jedziemy na zakupy. Niech to. Nie lubię, ale jak nie ma meza cały tydzień to zostaje niedziela. Jedziemy z taką lista, ze już się boję
Witam niedzielne, mąż urzędu je w kuchni, robi śniadanie
Dzisiaj w planach ubieranie choinki i pierniczki, bo wczoraj nie dałam rady
Mimbla z niecierpliwością czekam na infoMimbla, Sabina, moremi, Aasiula, Magdala, efcia, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość