35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Coś Ty byłaś i mnie w domu?
My niedawno przywiezlismy dywany od czyszczenia. Ale nas laska skasowala!efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Kawa.
W centrum oczywiscie tlumy, ale najbardziej mnie wkurzaja puszczane wszedzie koledy.
Kupilam PRAWIE wszystko. Nawet sukienke na Sylwestra. Sama mi w rece wpadla. Zupelnie przyzwoita.Waska, dopasowana. Czarny taki jakby tiul, ale rozciagliwy na bezowo/cielistej bazie. Przed kolano, gorsetowa, bez ramiaczek (chociaz sa takie jaby biustonoszowe w zapasie do doczepienia) i kosztowala dwie dychy.
Acha. Nie sprzatam. Po pierwsze wyjezdzamy, po drugie nie mam jakiegos wielkiego syfu. Jak sie sprzata regularnie, mieszkanie male to co mam jeszcze sprzatac?
Piernik sie piecze. Zapach obledny.
Krycha ja sie staram naturalnie!
Spakowac wszystko do pudla..
Simba, Sabina, krycha.stara, Dziobak, efcia, pierwiastka, beates, moremi, BISCA, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
czerwona sukienka, duuuża
szkoda że tylko w katalogu bo ja nadal antybioty
dzień spędzony w pracy od 8.00 rano a jutro powtórkaale ostatnia w tym roku
ominęło mnie przez te robotę nie tylko słońce ale i połowa zajęć bo studenty na marszu na placu wolności a że ja muszę na posterunku siedzieć to ułożyłam swoją część pytań egzaminacyjnych, brawo ja! nienawidzę układać takich pytań
nie nadrabiam, nie sprzątam, nie kupuje choinki, piernika też nie kończę a nalewka nadal w słoju czeka i na polowanie na prezenty się też nie wybieram choć jeszcze kilku drobiazgów brakuje, padam na twarz, dobrze że jutro obiad u teściowej
święta też u teściów a potem u matki więc do lodówki też nic nie kupuję i mam tam niewiele więcej niż światło, ale po świętach to i światło może się nie zmieścić... też tak macie?
aha, i starania chyba odłożę na po tym świątecznym armagedonie, planujemy urlop na lutymoremi, krycha.stara, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b96e10593665.jpg
Aasiula, Dziobak, gretka, Sabina, efcia, ivf-ivf, pierwiastka, beates, macduska, Mega, moremi, ComeToMeBaby, Simba, krycha.stara, BISCA, peppapig, malgos741, anna maria, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kapta życzenia trafione w samo sedno
i nawzajem
Mój "armagedon świateczny" dopiero sie zacznie we wtorek, jak wejde do kuchni to wyjde z niej na Wigilie
Najważniejsze ze prezenty pokupione, choinka ubrana stoi, swieci i pachniekapturnica, Sabina, Simba, Aasiula, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kapta mąz dojechał juz?
Nasza podróz trwała pknad 15 godzin. Straszny ruch na drodze, mnóstwo korków. Pomijam juz fakt ze pełno szaleńców na drodze. Naprawde przeraza mnie brak wyobrazni niektórych kierowców.
Dziś dzień zabiegany. Powitanie z rodzicami, teściami i resztą rodzinki.
Teraz juz leze w łózku, udało mi się Was doczytać i pewnie zaraz zamknę oko.
Więc juz teraz mówię dobranoc !
Sabina, efcia, moremi, Simba, Aasiula, krycha.stara, BISCA, peppapig, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:W Holandii chyba premier nie wytrzymał i powiedział, że jak sie im nie podoba i nie chcą się dostosować, to mają wyp...... ć... przelewa sie Europie.
Może i powiedział a robi coś innego
Dziś do miasta obok mnie na park wakacyjny przyjechało tylko 1200 uchodźców
W większości syryjczykow i oczywiście są to mężczyźni w siłę wieku .
Na tym parku żeby nie było mieszkają tez Polacy pracujący w tej samej agencji co ja
Witam wieczorowa pora
Simba, Sabina, gretka, krycha.stara, BISCA, ComeToMeBaby, beates, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny