X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • gretka Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Mimbla ja tez &&
    ja biore sie dzisiaj za ciastka- zdaje sie ze tez kanon +35: maslane , gwiazdki i kokosanki- na wiecej nie mam sily, ani czasu-a jutro jeszcze do do pracy, no i spakowac sie trzeba
    dobrze ze faceci wybyli na skoki to nie beda mi sie platac po kuchni

Mimbla, Sabina, moremi, Magdala, efcia, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

gretka
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki,

trudno mi uwierzyć, ale wzrosła beta o 134%, dzisiaj wynosi 103 (przedwczoraj 44...).

PRG dzisiaj 47,82

Jest nieźle, Mimblątko dalej walczy. No ale to jeszcze nie etap żeby odetchnąć, więc proszę kegle i kciuki dalej zaciskać.

jutro wizyta u mojego guinea-pig, w sumie nie wiem co mi będzie sprawdzał i jak, no ale się okaże. Kazał mi przyjechać. W sumie dobrze się składa- dam mu w prezencie świątecznym kalendarz na rok 2016 który zrobiłam z fotami mojego psa ;-).

malgos741, BISCA, gretka, Sabina, SolarPolar, Jastra, Elfik, ComeToMeBaby, moremi, Mega, kapturnica, Aasiula, ania.g, caffe, Reni, Magdala, efcia, peppapig, *aga*, Bozia3, Simba, anna maria, pierwiastka, Berenika, paszczakin, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla super .. nadal zaciskam wszystko co się da <3

Mimbla, efcia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaaaa !!!!!! Mimbla, wstepnie gratuluje i bardzo sie ciesze :-)

Mimbla, Mega, efcia, *aga*, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Aaaaaaaaaa !!!!!! Mimbla, wstepnie gratuluje i bardzo sie ciesze :-)

Biszka, sama jeszcze nie umiem się cieszyć że jest coś takiego - po 8 latach małżeństwa jestem chyba w ciąży. Hyhy. No, oby jak najdłużej to trwało, póki co jestem szczęśliwa :).
    I jeszcze trochę sama nie wierzę :). Mój mąż po raz pierwszy od bardzo dawna, też odetchnął jak przeliczyliśmy % wzrostu.. no, jest szansa że byłoby OK. Ze względu na niego, to bym bardzo chciała żeby to się nie skończyło kolejnym rozczarowaniem.

Długo na tym moim komputerowym krzesełku niestety nie umiem siedzieć bo mnie krzyż od paru dni mocno napie**&Ala i to już się staje nieznośne.

Szkoda że nie ma jeszcze Komety i Paszczaka :).

Tak w ogóle to najbardziej z całego forum lubię ten wątek ;-) i wiele bym dała odkleić się raz na zawsze od tematu in-vitro...i "Starań z pomocą medyczną" oraz "Czynnika Męskiego". Oby to wreszcie nastąpiło w Nowym Roku, kurka siwa.

Sabina, macduska, gretka, SolarPolar, moremi, ComeToMeBaby, Mega, kapturnica, beates, caffe, Reni, Magdala, efcia, BISCA, peppapig, *aga*, Bozia3, Simba, malgos741, pierwiastka, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, i tak nikogo nie ma, to idę się położyć i przemyśleć sobie parę rzeczy.

Sabina, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

d51054bc0b.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla super wieści. Wzruszyłam się. Bendziesz mamom. Doczekałas się w końcu :-

ComeToMeBaby, Mimbla, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla jakie super wieści :D cudnie :) niech Mimblatko dalej walczy i rośnie :)kciuki nadal trzymam &&&&&

Mimbla, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry.

Mimbla - świetna wiadomość! Leż, odpoczywaj i inkubuj Muminka.

Mimbla, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla, super wiadomosc!!!!! Wstepnie gratuluje i trzymam za Mimblatko &&&&
    Aaaaale super!!! :)

Sabina, Mimbla, efcia, *aga*, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Dzisiaj ostatnia piguła jejejeeeee :)
    oł jeeeeeaaaa :)

Aasiula, efcia, peppapig lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Hej dziewczynki,

trudno mi uwierzyć, ale wzrosła beta o 134%, dzisiaj wynosi 103 (przedwczoraj 44...).

PRG dzisiaj 47,82

Jest nieźle, Mimblątko dalej walczy. No ale to jeszcze nie etap żeby odetchnąć, więc proszę kegle i kciuki dalej zaciskać.
    tralala.gif
    jak ja się cieszę...... flircik.gif

Mimbla, efcia, BISCA, pierwiastka, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla, wiedziałam, wiedziałam, wiedziałam :-)
    Czułam to w kościach :-) teraz będzie tylko gorzej. To znaczy rzyganie, zgaga, kilogramy na plusie, psujące się zęby, bóle kręgosłupa itp. ;-)
    Cieszę się niesamowicie :-)

Na belly masz kalkulator przyrostu bety. Upraszcza to sprawę ;-)

Mega, kapturnica, Mimbla, beates, Sabina, ania.g, Magdala, efcia, BISCA, ComeToMeBaby, peppapig, Bozia3, Simba, malgos741, pierwiastka, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Biszka, sama jeszcze nie umiem się cieszyć że jest coś takiego - po 8 latach małżeństwa jestem chyba w ciąży. Hyhy. No, oby jak najdłużej to trwało, póki co jestem szczęśliwa :).
    I jeszcze trochę sama nie wierzę :). Mój mąż po raz pierwszy od bardzo dawna, też odetchnął jak przeliczyliśmy % wzrostu.. no, jest szansa że byłoby OK. Ze względu na niego, to bym bardzo chciała żeby to się nie skończyło kolejnym rozczarowaniem.

Długo na tym moim komputerowym krzesełku niestety nie umiem siedzieć bo mnie krzyż od paru dni mocno napie**&Ala i to już się staje nieznośne.

Szkoda że nie ma jeszcze Komety i Paszczaka :).

Tak w ogóle to najbardziej z całego forum lubię ten wątek ;-) i wiele bym dała odkleić się raz na zawsze od tematu in-vitro...i "Starań z pomocą medyczną" oraz "Czynnika Męskiego". Oby to wreszcie nastąpiło w Nowym Roku, kurka siwa.
    jestem! jestem! :)

wyobrażam sobie twoje emocje. bardzo się cieszę. należy ci się ta ciąża kurczę blade :) ciekawe co twój gin na to. niedługo będziesz robić kalendarze z Muminkiem :)

ja dopiero dotarłam bo rozkłada mnie to przeziębienie, kicham i psikam już na potęgę. eh, do bani.

właśnie się dowiedziałam, że we Wigilię na 6:30 jest msza za dziadka. OMG- toż to środek nocy! ;) heh.

Mega, Mimbla, Sabina, Simba, malgos741, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla poplakalam się z radości <3
    I dalej wszystko zaciskam. Fantastyczna informacja na niedzielę :)

U mnie choinka ubrana, zmieniłam pościel Młodej, u nas będę zmieniać wieczorem, pierniczki po obiedzie :)

Mimbla, Sabina, efcia, BISCA, Berenika lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla ja napisze tyle-wiedzialam ,ze przyrosnie piknie i wiem ,ze bedzie piknie rosło dalej :)
    Wy za duzo nie pieczecie czasem ? :P

Mega, Mimbla, Sabina, efcia, ComeToMeBaby, Bozia3 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.mlecznewsparcie.pl/2014/12/co-moze-w-swieta-jesc-mama-karmiaca-piersia/
    :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 18:59

efcia, Bozia3, Simba, moremi lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieciaka wysłałam do sklepu, można było na pokornie prezent zapakować ;)

Sabina, efcia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow , Mibla supuer wieści ! Naprawdę strasznie się cieszę.
    Teraz mogę powiedzieć, ze czułam ze tak będzie :)
    Wiesz, ja często czytają Twoje posty przypominałam sobie swoją"staraniową " drogę. Ten ciągły lęk, strach przed rozczarowaniem czy nawe brak nadziei ze kiedykolwiek się uda.
    A jednak !!! Super !!! Ale oczywiście kciuki nadal trzymam !
    Ps. U nas tez zaskoczyło z ostatnim mrozakiem :)

Sabina, Mega, efcia, BISCA, ComeToMeBaby, *aga*, Bozia3, malgos741, moremi, Mimbla, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 12702 12703 12704 12705 12706 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ