35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy tez ubraliśmy choinkę
Na jutro zostawiliśmy drugą
Byliśmy dziś na zakupach, bo Młoda wyrosła z jesiennego obuwia a na zimowe wciąz za ciepło. Ale wyjazd zakończony sukcesemNo i bombek dokupiliśmy i nowe światełka na choinkę - zielone
W każdym razie pierwszy i ostatni raz byłam na zakupach w ostatnią niedzielę przed świętamimy pojechaliśmy dość wcześnie, jak wychodziliśmy z Kauflandu to dopiero zaczynał się cyrk, ludzi tyle, że przejść się nie dało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 20:29
Aasiula, macduska, efcia, Bozia3, moremi, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
MIMBLA MIMBLA MIMBLA!!!!
Usmiech mi z facjaty nie schodzi
Tak trzymac! Kibicuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mega, Sabina, ania.g, BISCA, Reni, malgos741, macduska, efcia, Bozia3, Berenika, moremi, Mimbla, satori, krycha.stara, beates, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ello, tu Dziobak z dalekiego kraju.
Podróż znieslismy nad podziw dobrze, Adaś przespal prawie połowę, druga połowę przeszalal z nową koleżanka lat 4,5, która z rodzicami siedziała za nami w samolocie.
Dolecielismy, wypadamy z samolotu, a tu gorac...
Hotel bardzo ładny, apartament duży i wygodny. Adaś szalał już dziś w basenie, brodzik z podgrzewaną woda jest idealny na jego wymiary. 60 cm, więc swobodnie chodzi sobie po dnie. Opalanie pełna gębą. Żarcie dobre bardzo, chociaż te ichnie ol inkluzif drinki czy piwa to slabizna. Wiadro by chyba trzeba wypic, żeby poczuć.
Za to jest świątecznie na maxa, wszędzie kwitną gwiazdy betlejemskie, jest wielgachna choinka i szopka w holu.
Ale, żeby nie było, że jest tak zajebiscie... Chłop miał zapakować do swojej walizki moja kosmetyczke, bo ja już nie miałam miejsca. No i zapomniał ofkorsik. Nie mam nic. Kremu, szczoteczki do zębów, mydła, szamponu, leków, null totalny, ziroł. Chłop skruszony jutro pogina do sklepu i kupuje wszystko.
ComeToMeBaby, macduska, Sabina, ania.g, anna maria, malgos741, Aasiula, efcia, Mega, pierwiastka, Bozia3, moremi, kapturnica, ivf-ivf, Mimbla, Berenika, BISCA, satori, krycha.stara, gosia7122, beates, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Hello wreszcie w chacie...
Weekend pracowity .. ale pochwalę się kuchnia mamy gotowa, jeszcze tylko musi jeszcze nie które gary pomyc i sobie poukładać w szafkach bo nie chciałam jej wkładać do nich bo było się nie polapala. Majster który robił jej remont kuchni miał przyjść w sobotę i powiesić szafki oraz zamontować zlewozmywak nie zjawił się i nawet nie zadzwonił. Zalatwilam kolegę, który wszystko zrobił a do mnie należało skręcenie szuflad, założenie drzwiczek do wszystkich szafek i przymocowane blatów.. skończyłam o 18stej. . Tam temu nie daruję. . Łapy bolą ale uśmiech mojej mamy bezcenny...Sabina, anna maria, efcia, Mega, pierwiastka, Bozia3, moremi, Mimbla, satori, beates, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sabina, ania.g, poopoo, Mega, malgos741, Berenika, moremi, kapturnica, ivf-ivf, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Milba beta rosnie to sie rozumie ,bedzie dziecko
Mimble majom Mimblontka. Ewentualnie Muminki, ale to chyba z nieprawego łożaanna maria, Mega, moremi, Mimbla, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dziobak
-
nick nieaktualnyTo się nawet ciut zgadza, Dziobak ma taką wagę
Dobrej nocy wiedzmy. Skończyłam ciasta do przedszkola. Idę w końcu spać. Dziobak pobaluj i za mnie
Do jutramacduska, malgos741, moremi, Bozia3, anna maria, efcia, Dziobak, Mimbla, krycha.stara lubią tę wiadomość