35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzbry co by tu dzisiaj...może coś sobie upieke; -)
Mam 3 dni wolnego
Dopiero w Wigilię idę do pracyefcia, moremi, Aasiula, Mimbla, Sabina, BISCA, Mega, Bozia3, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry.
A ja na Wigilię usmażę pączki hehehehe fszyscy będą zaskoczeni
Drożdżowe? - drożdżowe. Ze śliwkami? - z powidłami śliwkowymi. Czyli wszystko gra i buczy, a że w formie pączków to ciasto drożdżowe, to jak kto będzie miał problem to niech nie jeefcia, macduska, moremi, Aasiula, Sabina, Mega, ania.g, Bozia3, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ale zamiast karpia
?
caffe wrote:Bry.
A ja na Wigilię usmażę pączki hehehehe fszyscy będą zaskoczeni
Drożdżowe? - drożdżowe. Ze śliwkami? - z powidłami śliwkowymi. Czyli wszystko gra i buczy, a że w formie pączków to ciasto drożdżowe, to jak kto będzie miał problem to niech nie jeComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Caffe mowisz paczki? czemu nie ostatnio widzialam przepis na pączki ale z miesnym nadzieniem -moze byc dobre
mi dobry wychodzi, więc nie zamierzam się denerwować i usmażę pączki. Skoro okres świąteczny/karnawałowy kończy się pączkami, to dlaczego go w taki sam sposób nie rozpocząć?
moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja tak w ogóle nie przepadam za tymi świętami i jakoś wcale w nastroju swiątecznym nie jestem. Mam trochę na głowie i mnie nic nie cieszy z tego typu rzeczy.
Poza tym, jakoś zawsze przed swiętami zdarzało się coś złego i mam "odrzut" od tej atmosfery.Magda*, Mimbla, fufu, Dziobak, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja tak w ogóle nie przepadam za tymi świętami i jakoś wcale w nastroju swiątecznym nie jestem. Mam trochę na głowie i mnie nic nie cieszy z tego typu rzeczy.
Poza tym, jakoś zawsze przed swiętami zdarzało się coś złego i mam "odrzut" od tej atmosfery.Magda*, Mimbla, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Pani masz nosa do tropienia córek marnotrawnych. Ja mam dziś i jutro wolne. Już mam sporo na święta zrobione. Dziś miodowiec i pierogi z kapustą i grzybami smażone a i konczenie bigosu. Także ten fascynujący dzień przede mną. Już czuję magię świąt
A i dżem dobryBISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
bry :
cześć Berenika
wczoraj mieliśmy gości -ciotki i babki z rodziny. pomagała mi mama i została na noc, bo dzisiaj miała na rano do lekarza. postanowiliśmy to wykorzystać i skoczyliśmy do kina. młody oczywiście pokazał się z jak najlepszej strony - przespał całą imprezę (też bym tak zrobiła na jego miejscu), a później spał na zmianie babci i aż do rana nie marudził, tylko spał z jedną przerwą na jedzenie. po prostu anioł. ale ja wiem, że to na pokazBerenika, kapturnica, efcia, ania.g, satori, beates, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ewka dobrze,że Ciebie to nie dotyczy. Musisz mieć straszną rodzinę skoro aż tak nie lubisz wspólnych Świąt.
Ja tam kocham Święta i żaden Grinch mi ich nie zepsuje.
Gadaj sobie ile chcesz.
Merry kristmas i cicha noc
To co pieczemy dzisiaj?Berenika, BISCA, ComeToMeBaby, macduska, Sabina, paszczakin, moremi, kapturnica, Mega, efcia, Bozia3, satori, Aasiula, Natka_79, gosia7122, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny