X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fufu wrote:
    zasłużysz??? biedactwo

jeszcze jedno ci powiem ,tak zasłużyć bo w przeciwieństwie do ciebie mam uczucia i potrafię się przyznać do błędów :)

niestety nie umiesz czytac między wierszami ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 11:56

sandra80, macduska, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry,

Ostatni dzien w pracy :) i (kolejny) swiateczny obiad w pracy. Tym razem "zrzutka" na obiad. Kazy cos przygotowal albo kupil.
    Choinka, szampan, dobre jedzenie, prezenty i swiateczna muzyka.

Niech zyje Boze Narodzenie !!!!!!!

Dziobak, super, ze super :)

moremi, Dziobak, Mega, efcia, ania.g, Bozia3, satori, malgos741, Aasiula, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berenika, sorry, nie kojarze Cie.
    À le witaj :)

Berenika, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • fufu Znajoma

Wysłany: 21 grudnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 21 grudnia 2015, 18:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Berenika, sorry, nie kojarze Cie.
    À le witaj :)
    Bisca jak pisała Reni kiedyś Samira (to najdłużej,od początku jak na forum jestem),potem Arwena :)

efcia, krycha.stara, BISCA, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ewka dobrze,że Ciebie to nie dotyczy. Musisz mieć straszną rodzinę skoro aż tak nie lubisz wspólnych Świąt.

Ja tam kocham Święta i żaden Grinch mi ich nie zepsuje.
    Gadaj sobie ile chcesz.
    Merry kristmas i cicha noc

To co pieczemy dzisiaj?
    lofciam to <3

iwcia77 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • fufu Znajoma

Wysłany: 21 grudnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fufu wrote:
    magia świat , mozna sie nażrec cukru i maki bez wyrzutów sumienia bo przeciez tak wypada, przeciez po to sa swięta, ponadużywać słowa nawzajem, zobaczyc pare łzawych filmów i wyznac sobie miłość po flaszce wina, powiesić plastikowe kulki na martwym drzewie izaśpiewać kolede ciężko fałszując
    a potem naskrobac o tym tasiemca na owu
    magia świąt

Ja nigdy nie mówiłam, że uwielbiam święta, od pewnego czasu nie lubię, ale jak byłam dzieckiem to kochałam je, nie mogłam się ich doczekać. Pamiętam je z rodzinnego domu jako czas wyjątkowy, ich zapach i smak. Od paru lat jest to czas dla mnie bardzo trudny, ale chcę żeby moje dziecko też miało takie wspomnienia świąt jak ja z rodzinnego domu. Bo w ostatecznym rozrachunku liczą się tylko wspomnienia. Także trzeba się przełamać i zrobić coś nie dla siebie, ale dla swoich bliskich.

moremi, efcia, krycha.stara, BISCA, Aasiula, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fufu wrote:
    taaa? myslisz że jak sie tu ukajasz to cie nie obgadaja za fejsbukowym zakatku? a bo pierwszy raz? jakich błędów? to tylko internet mozesz robic co chcesz Bereniko, naprawde uwierz w siebie
    a to już sumienie tych osób co to zrobią ...

acha wierzę w siebie i w innych tu piszących,inaczej bym tu nie wróciła :)

i wcale sie nie kajam ...bez przesady

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 12:28

BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• fufu Znajoma

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś

Bozia3 lubi tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fufu wrote:
    ja robie dla bliskich co tylko moge ale musze w to wierzyć
    nie bede powielac wzorców moich babek, nie bede głosic teorii ze bez kościoła sie idzie do piekła a świeta to pzreciez kościół, jaki sens maja swieta bez kościoła? to pzreciez pierwszy powód i korzen tego całego zamieszania, urodziny Wybawiciela? mam dziecku powiedziec że swieta polegaja na wieszaniu bombek i jedzeniu cukierków? pzreeciez to idiotyzm...kocham wszystko co autentyczne i szczere

no jeśli nie wierzysz w Boga, to rzeczywiście bez sensu, ale żyj i daj żyć innym

krycha.stara, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • fufu Znajoma

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś

• fufu Znajoma

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fufu wrote:
    sandra ogarnij sie, kto tu na forum tak naprawde wierzy w rzeczy niematerialne?
    i co maja jakies cholerne pierniki i choinki wspólnego z Bogiem?
    pisałam o potwornej hipokryzji i braku refleksji ale juz nie bede , szkoda zdrowia , poczytaj sobie Panią Domu albo Jak Upiec Perfekcyjnego Piernika

ludzie sa beznadziejni

a ty posłuchaj Behemotha, spal kota i niech Cię ogarnie magia świąt

Berenika, Reni, macduska, moremi, Mega, efcia, satori, malgos741, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fufu wrote:
    lubie KAZDY wspolny nasz czas, swieta czy nie to bez znaczenia
    naprawde uwazasz że mój mąz i Tomus są straszni? i ze potzrebuje swiąt żeby miec z nimi lepsiejszy czas?
    świeta to jest jakas zasłona dymna dla oczadziałych, okazja dla tych co wypzredaja tysiace niepotrzebnych bzdur, tony żarcia, mnóstwo martwych drzew ...kto tak naparawde tutaj wierzy w Chrystusa na tyle żeby obchodzic jego urodziny?

Ogólne gadasz jak potłuczona :-) ale w jednym się z Tobą zgodzę, nie rozumiem po co osoby np. z mojego otoczenia deklarujący głośno, że są ateiści obchodzą święta... tz. świętują ubieranie choinki :-)

Witam:-)

moremi, kapturnica, Bozia3, satori, krycha.stara lubią tę wiadomość

• fufu Znajoma

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    a ty posłuchaj Behemotha, spal kota i niech Cię ogarnie magia świąt
    wystarczy mi magia rzeczywistego swiata
    taki jaki jest

• fufu Znajoma

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Ogólne gadasz jak potłuczona :-) ale w jednym się z Tobą zgodzę, nie rozumiem po co osoby np. z mojego otoczenia deklarujący głośno, że są ateiści obchodzą święta... tz. świętują ubieranie choinki :-)

Witam:-)
    nie , nie gadam jak potłuczona, mówie o tym o czym nikt nie chce słyszec, nie jestem idiotką zeby gadac jak potłuczona a zdrowego rozsądku mi nigdy nie brakowało...wiec wypraszam sobie takie kalumnie

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytałam, fufu czy Ty się pojawiasz na forum, żeby zadymę za każdym razem rozkręcać.... uszanuj po prostu fakt, że ktoś ma inne zdanie niż Ty. W strasznie pogardliwy sposób wypowiadasz się o innych, tylkk dlatego, że myślą inaczej.

zapominajka, moremi, kapturnica, efcia, Mega, malgos741, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I znowu Cię z forum wyproszą :-) taki będzie efekty tych Twoich tyrad. Nie rozumiem Cię.

kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• fufu Znajoma

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Doczytałam, fufu czy Ty się pojawiasz na forum, żeby zadymę za każdym razem rozkręcać.... uszanuj po prostu fakt, że ktoś ma inne zdanie niż Ty. W strasznie pogardliwy sposób wypowiadasz się o innych, tylkk dlatego, że myślą inaczej.
    nie przesadzaj z tym myśleniem
    tutaj nie ma krzty myślenia, jest powielanie wzorców i zabawa kosztem urodzin Jezusa w którego i tak nikt nie wierzy

‹‹ 12707 12708 12709 12710 12711 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ