35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyfufu wrote:zasłużysz??? biedactwo
jeszcze jedno ci powiem ,tak zasłużyć bo w przeciwieństwie do ciebie mam uczucia i potrafię się przyznać do błędów
niestety nie umiesz czytac między wierszami ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 11:56
sandra80, macduska, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry,
Ostatni dzien w pracyi (kolejny) swiateczny obiad w pracy. Tym razem "zrzutka" na obiad. Kazy cos przygotowal albo kupil.
Choinka, szampan, dobre jedzenie, prezenty i swiateczna muzyka.
Niech zyje Boze Narodzenie !!!!!!!
Dziobak, super, ze supermoremi, Dziobak, Mega, efcia, ania.g, Bozia3, satori, malgos741, Aasiula, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Ewka dobrze,że Ciebie to nie dotyczy. Musisz mieć straszną rodzinę skoro aż tak nie lubisz wspólnych Świąt.
Ja tam kocham Święta i żaden Grinch mi ich nie zepsuje.
Gadaj sobie ile chcesz.
Merry kristmas i cicha noc
To co pieczemy dzisiaj?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
fufu wrote:magia świat , mozna sie nażrec cukru i maki bez wyrzutów sumienia bo przeciez tak wypada, przeciez po to sa swięta, ponadużywać słowa nawzajem, zobaczyc pare łzawych filmów i wyznac sobie miłość po flaszce wina, powiesić plastikowe kulki na martwym drzewie izaśpiewać kolede ciężko fałszując
a potem naskrobac o tym tasiemca na owu
magia świąt
Ja nigdy nie mówiłam, że uwielbiam święta, od pewnego czasu nie lubię, ale jak byłam dzieckiem to kochałam je, nie mogłam się ich doczekać. Pamiętam je z rodzinnego domu jako czas wyjątkowy, ich zapach i smak. Od paru lat jest to czas dla mnie bardzo trudny, ale chcę żeby moje dziecko też miało takie wspomnienia świąt jak ja z rodzinnego domu. Bo w ostatecznym rozrachunku liczą się tylko wspomnienia. Także trzeba się przełamać i zrobić coś nie dla siebie, ale dla swoich bliskich.moremi, efcia, krycha.stara, BISCA, Aasiula, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfufu wrote:taaa? myslisz że jak sie tu ukajasz to cie nie obgadaja za fejsbukowym zakatku? a bo pierwszy raz? jakich błędów? to tylko internet mozesz robic co chcesz Bereniko, naprawde uwierz w siebie
acha wierzę w siebie i w innych tu piszących,inaczej bym tu nie wróciła
i wcale sie nie kajam ...bez przesadyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 12:28
BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
fufu wrote:ja robie dla bliskich co tylko moge ale musze w to wierzyć
nie bede powielac wzorców moich babek, nie bede głosic teorii ze bez kościoła sie idzie do piekła a świeta to pzreciez kościół, jaki sens maja swieta bez kościoła? to pzreciez pierwszy powód i korzen tego całego zamieszania, urodziny Wybawiciela? mam dziecku powiedziec że swieta polegaja na wieszaniu bombek i jedzeniu cukierków? pzreeciez to idiotyzm...kocham wszystko co autentyczne i szczere
no jeśli nie wierzysz w Boga, to rzeczywiście bez sensu, ale żyj i daj żyć innymkrycha.stara, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
fufu wrote:sandra ogarnij sie, kto tu na forum tak naprawde wierzy w rzeczy niematerialne?
i co maja jakies cholerne pierniki i choinki wspólnego z Bogiem?
pisałam o potwornej hipokryzji i braku refleksji ale juz nie bede , szkoda zdrowia , poczytaj sobie Panią Domu albo Jak Upiec Perfekcyjnego Piernika
ludzie sa beznadziejni
a ty posłuchaj Behemotha, spal kota i niech Cię ogarnie magia świątBerenika, Reni, macduska, moremi, Mega, efcia, satori, malgos741, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
fufu wrote:lubie KAZDY wspolny nasz czas, swieta czy nie to bez znaczenia
naprawde uwazasz że mój mąz i Tomus są straszni? i ze potzrebuje swiąt żeby miec z nimi lepsiejszy czas?
świeta to jest jakas zasłona dymna dla oczadziałych, okazja dla tych co wypzredaja tysiace niepotrzebnych bzdur, tony żarcia, mnóstwo martwych drzew ...kto tak naparawde tutaj wierzy w Chrystusa na tyle żeby obchodzic jego urodziny?
Ogólne gadasz jak potłuczonaale w jednym się z Tobą zgodzę, nie rozumiem po co osoby np. z mojego otoczenia deklarujący głośno, że są ateiści obchodzą święta... tz. świętują ubieranie choinki
Witam:-)moremi, kapturnica, Bozia3, satori, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Ogólne gadasz jak potłuczona
ale w jednym się z Tobą zgodzę, nie rozumiem po co osoby np. z mojego otoczenia deklarujący głośno, że są ateiści obchodzą święta... tz. świętują ubieranie choinki
Witam:-) -
Doczytałam, fufu czy Ty się pojawiasz na forum, żeby zadymę za każdym razem rozkręcać.... uszanuj po prostu fakt, że ktoś ma inne zdanie niż Ty. W strasznie pogardliwy sposób wypowiadasz się o innych, tylkk dlatego, że myślą inaczej.
zapominajka, moremi, kapturnica, efcia, Mega, malgos741, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Doczytałam, fufu czy Ty się pojawiasz na forum, żeby zadymę za każdym razem rozkręcać.... uszanuj po prostu fakt, że ktoś ma inne zdanie niż Ty. W strasznie pogardliwy sposób wypowiadasz się o innych, tylkk dlatego, że myślą inaczej.
tutaj nie ma krzty myślenia, jest powielanie wzorców i zabawa kosztem urodzin Jezusa w którego i tak nikt nie wierzy