35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ivf-ivf wrote:Ogólne gadasz jak potłuczona
ale w jednym się z Tobą zgodzę, nie rozumiem po co osoby np. z mojego otoczenia deklarujący głośno, że są ateiści obchodzą święta... tz. świętują ubieranie choinki
Witam:-) -
Ivf ona co roku gada to samo
I co roku ubiera choinkę
Jeśli chodzi o hipokryzje to ona wygrywa
Szkoda strzępić sobie językivf-ivf, macduska, Sabina, moremi, kapturnica, Mega, satori, malgos741, BISCA, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Ewka dobrze,że Ciebie to nie dotyczy. Musisz mieć straszną rodzinę skoro aż tak nie lubisz wspólnych Świąt.
Ja tam kocham Święta i żaden Grinch mi ich nie zepsuje.
Gadaj sobie ile chcesz.
Merry kristmas i cicha noc
To co pieczemy dzisiaj?Reni, moremi, efcia, Mega, satori, BISCA lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:I znowu Cię z forum wyproszą
taki będzie efekty tych Twoich tyrad. Nie rozumiem Cię.
-
ty Hera pomyliłaś forumy. Znajdź sobie wąteczki typu: nienawidzę świąt, depresja- psychologia- jak przetrwać święta, fałszywi wyznawcy Chrystusa, albo zakłamanie podczas świąt. A najlepiej wyjdź sobie z ciała podczas świąt to się przeniesiesz do innego świata- może będzie ci tam lepiej. I opisz to na polanie, czy gdzie tam.
sandra80, moremi, kapturnica, Mimbla, Mega, satori, BISCA, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Ivf ona co roku gada to samo
I co roku ubiera choinkę
Jeśli chodzi o hipokryzje to ona wygrywa
Szkoda strzępić sobie język
w zeszłym roku tez nie bylo
ale jezeli bym miała to sztuczną, drzewo nie po to tak długo rosnie zeby na nim bombki powiesic i wyrzucic na smietnik, drzewo też żyje -
ComeToMeBaby wrote:ty Hera pomyliłaś forumy. Znajdź sobie wąteczki typu: nienawidzę świąt, depresja- psychologia- jak przetrwać święta, fałszywi wyznawcy Chrystusa, albo zakłamanie podczas świąt. A najlepiej wyjdź sobie z ciała podczas świąt to się przeniesiesz do innego świata- może będzie ci tam lepiej. I opisz to na polanie, czy gdzie tam.
-
fufu wrote:moga wypraszac ile chca , jezeli chociaż do jednej osoby cokolwiek dotrze to juz moje tyrady beda miały sens...w pzreciwienstwie do wszystkich jałowych miliona postów fasoleczek ever
-
nick nieaktualnyBerenika wrote:Wacia witaj,mam nadzieję ze teraz zasłużę na przyjaciółkę
jak się czuje twój syn ,bo czytałam ze badania robiliście,wiecie już co mu dolega ??
Diagnozujemy nadal. Tyle wiemy, że nie wymaga szybkiej interwencji.
I witaj.Berenika, moremi, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Na temat, to ten portal Lisa?
jeśli tak, to nawet linka nie odpalam
no mam na gościa alergię
Kometa, to było moje zdanie, nie chcę awantury wywołać.ivf-ivf lubi tę wiadomość
-
fufu wrote:czy ja ci pisze żebys sie zapisała na forum fanów szczudeł?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
fufu wrote:psycho fanki? ze napisze pare słow prawdy? lepiej udawac ze wszystko jest najs usmiechac sie i lepić piernika?
ja tak nie chce , chce życ nie wegetować, istota człowieka jest umysł nie żoładek, mysle więc jestem
nie chcesz tak to tu nie zaglądaj, masz inny pomysł na życie i nie tolerujesz świąt w takim wydaniu to twoja sprawa. idź sobie je obchodzić lub nie jak sobie życzysz i nie wciskaj nam że twoja prawda jest najprawdziwsza. Idź się dotlenić.Berenika, ivf-ivf, moremi, kapturnica, efcia, Mega, satori, Natka_79, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
fufu wrote:psycho fanki? ze napisze pare słow prawdy? lepiej udawac ze wszystko jest najs usmiechac sie i lepić piernika?
ja tak nie chce , chce życ nie wegetować, istota człowieka jest umysł nie żoładek, mysle więc jestem
No właśnie... Ty tak nie chcesz. Ty. A inni mogą inaczej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 12:53
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość