35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
fufu wrote:to nie jest tylko moja prawda, prawda jest jedna i dotyczy wszystkich, i wcale nie lezy posrodku tylko leży tam gdzie leży, kazdy człowiek powinien sie starac ją odnaleść
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:owszem, zauważyłam, że twoją obsesją jest mój wzrost.
jeśli wzrost fufu jest jedyną rzeczą którą się może pochwalić, to współczuję jej z całego serduszka
poza tym fufu nie słyszałaś nigdy, że małe jest do kochania, a duże do wieszania firanek, o albo do ubierania wysokiej, żywej choineczki?Mega, BISCA, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:prześwietnie, żeś taka rozwinięta duchowo i starasz się i nas ubogacić. Jakoś nie zauważyłam, aby ktoś tu miał ochotę dywagować z tobą na temat świąt, uduchowienia i prawdy. Zmień forum albo tematykę.
i wtedy te świeta są prawdziwe -
Jestem wkurzona, jestem w RR i trójce klasowej, zbieraliśmy kasę na paczki dla dzieci, 2 osoby deklarowały pomoc przy zakupach i pakowaniu. Finalnie jak zwykle musiałam wszystko sama zrobić, jak zwykle. Na pochyłe drzewo wszystkie kozy skaczą
Sabina, macduska, kapturnica, Mimbla, Mega, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
fufu wrote:od tego są świeta żeby sobie podywagować
i wtedy te świeta są prawdziwe
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/95befa36b12d.jpgmoremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Jestem wkurzona, jestem w RR i trójce klasowej, zbieraliśmy kasę na paczki dla dzieci, 2 osoby deklarowały pomoc przy zakupach i pakowaniu. Finalnie jak zwykle musiałam wszystko sama zrobić, jak zwykle. Na pochyłe drzewo wszystkie kozy skaczą
ivf-ivf lubi tę wiadomość