35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Niestety4tego musi juz jechac
Ale liczymy na to,ze 4tygodnie pozniej bedzie na2tygodnie
Spa to ja zalicze szykujac przyjecie dla ponad20 osob .Rece napewno odmocze i wymocze
no to niech Cię mąż po tym spa domowym chociaż dobsze wymasujeefcia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
i chciałam jeszcze się "pochwalić" - położna przyniosła mi biustonosz do karmienia. taki z tych ładniejszych, usztywniany. miałam zmierzyć, ale jak zobaczyłam, że to 65F, to mi trochę mina zrzedła. ja? 65F?
jest idealny
to znaczy, że nie jestem już tereską?ivf-ivf, Mimbla, efcia, macduska, ComeToMeBaby, satori, kapturnica, Reni, Sabina, Magda*, beates, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:i chciałam jeszcze się "pochwalić" - położna przyniosła mi biustonosz do karmienia. taki z tych ładniejszych, usztywniany. miałam zmierzyć, ale jak zobaczyłam, że to 65F, to mi trochę mina zrzedła. ja? 65F?
jest idealny
to znaczy, że nie jestem już tereską?
Jesteś cycatkąMimbla, moremi, Sabina, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:i chciałam jeszcze się "pochwalić" - położna przyniosła mi biustonosz do karmienia. taki z tych ładniejszych, usztywniany. miałam zmierzyć, ale jak zobaczyłam, że to 65F, to mi trochę mina zrzedła. ja? 65F?
jest idealny
to znaczy, że nie jestem już tereską?
uuuuu F?
no to zacnie kapitanie "duża pierś"moremi, Mimbla, satori, Sabina, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:....
To z tym optymistycznym akcentem oddalam sie z kolędą na ustach kończyć piernik z przepisu Efci
Efcia, wystarczy jak od dzisiaj postoi?
wystarczy, ja dzisiaj wieczorem dopiero bede przekladać kremem
a jak nie wystarczy, to bedzie na po swietachmoremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Kilka dni nie wchodzilam na forum i pelno privow dostałam. Sorry, że nie odpisałam od razu.
Ale jedna info mam Wam przekazać.
Ola_35 urodzila SN 7.12 dziewczynkę Kingę 2800g i 52cm. Mają się dobrzemoremi, efcia, Dziobak, ComeToMeBaby, anna maria, satori, kapturnica, ania.g, malgos741, Aasiula, Natka_79, Sabina, Berenika, beates, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Hej!
Kilka dni nie wchodzilam na forum i pelno privow dostałam. Sorry, że nie odpisałam od razu.
Ola_35 urodzila SN 7.12 dziewczynkę Kingę 2800g i 52cm. Mają się dobrze
a na kiedy miała termin?
Ola gratulacje -
dorbie wrote:Hej!
Ola_35 urodzila SN 7.12 dziewczynkę Kingę 2800g i 52cm. Mają się dobrzeprzekaż jej gratulacje
Szczuplutka ta maleńka. Ale i Ola do grubasów nie należyefcia, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Widzę, że jest dyskusja o wyższości świat Bożego Narodzenia nad świętami Wielkiej Nocy.
A ja wam powiem, że moje swieta w tym roku są zajebiste, chociaż się jeszcze nie zaczely. Śniadanie, basen, opalanie, lanczyk, pokój posprzatany, sajlent najt leci przy posiłkach.Normarnie czuje magię tych świat!
I za cholerę mi nie przeszkadza, że nie ma śniegu ( która będzie miała w tym roku na święta?) czy że nie zjem pierogów. Wypije sobie za to winko Teneryfy,zjem ichnich przysmaków i popatrzę sobie na kolyszace się palmy. Dam radę tak czy owak i raczej będę zadowolona.
Bo czy nie najważniejsze to jest mieć najbliższych przy sobie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 15:24
moremi, efcia, ivf-ivf, macduska, ComeToMeBaby, krycha.stara, satori, malgos741, Bozia3, kapturnica, ania.g, Sabina, Mega, Magda*, Mimbla, Berenika, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Widzę, że jest dyskusja o wyższości świat Bożego Narodzenia nad świętami Wielkiej Nocy.
A ja wam powiem, że moje swieta w tym roku są zajebiste, chociaż się jeszcze nie zaczely. Śniadanie, basen, opalanie, lanczyk, pokój posprzatany, sajlent najt leci przy posiłkach.Normarnie czuje magię tych świat!
I za cholerę mi nie przeszkadza, że nie ma śniegu ( która będzie miała w tym roku na święta?) czy że nie zjem pierogów. Wypije sobie za to winko Teneryfy,zjem ichnich przysmaków i popatrzę sobie na kolyszace się palmy. Dam radę tak czy owak i raczej będę zadowolona.
Bo czy nie najważniejsze to jest mieć najbliższych przy sobie?
Dziobak, a wiesz, że od słońca się zmarchy robiąa tak na poważnie to bawcie sie dobrze
efcia, kapturnica, Dziobak, Magda*, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:muszę poszukać tych Gwiazdorów:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/99eb22f35e58.jpgkrycha.stara, ivf-ivf, ComeToMeBaby, efcia, ania.g, Sabina, Mimbla, Berenika, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ale jednego.
a takich mogę kupić co najmniej kilka
hhahahaa
ComeToMeBaby, malgos741, Sabina, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zakładam, że to i tak bez sensu, ale mam potrzebę napisania poniższego postu.
Hera/Ewo/Renato ja Cię widzę i odbieram tak:
fufu wrote:nie przesadzaj z tym myśleniem
tutaj nie ma krzty myślenia, jest powielanie wzorców i zabawa kosztem urodzin Jezusa w którego i tak nikt nie wierzy
Manipulacja. Ocenianie. „Kto powiela wzorce ten nie myśli i nie wierzy.”
fufu wrote:moga wypraszac ile chca , jezeli chociaż do jednej osoby cokolwiek dotrze to juz moje tyrady beda miały sens...w pzreciwienstwie do wszystkich jałowych miliona postów fasoleczek ever
Racjonalizowanie. „Robię to dla innych, nawet się poświęcam. Ależ ja jestem fantastyczna”
fufu wrote:psycho fanki? ze napisze pare słow prawdy? lepiej udawac ze wszystko jest najs usmiechac sie i lepić piernika?
ja tak nie chce , chce życ nie wegetować, istota człowieka jest umysł nie żoładek, mysle więc jestem
Usprawiedliwianie. Obwinianie. „Wszyscy jesteście fałszywi, tylko ja mówię prawdę i Was wyzwolę”
fufu wrote:to nie jest tylko moja prawda, prawda jest jedna i dotyczy wszystkich, i wcale nie lezy posrodku tylko leży tam gdzie leży, kazdy człowiek powinien sie starac ją odnaleść
Intelektualizowanie. „Teraz powiem oczywistą oczywistość a Wy malutcy ludzie podziwiajcie”
fufu wrote:wiem może troche pzresadzam ale czasami nie moge patrzec na te dzikie tłumy na zakupach...chodzi o to zeby życ swiadomie , nie byc xerokopiarką
I kolejne usprawiedliwianie. „Bywam niekulturalna, ale to dla Waszego dobra, kiedyś mi za to podziękujecie”
fufu wrote:jade zaraz na egzamin to bedziecie mialy spokoj
I na koniec klasyka czyli zmiana tematu i odwracanie uwagi ale UWAGA „Ja decyduję o tym czy macie spokój czy nie”
To jest system iluzji i zaprzeczania. Tak to się fachowo nazywa.
Bardzo ładny. I bardzo rozbudowany.
Ale czy kogoś w ogóle obchodzi Twoje zdanie?
Bo mnie na przykład to co masz do powiedzenia na jakikolwiek temat absolutnie nie interesuje. Nie masz żadnego wpływu na to co myślę, czuję i robię oraz w co wierzę. Jesteś w tej kwestii totalnie bezsilna. I nie potrzebuję żebyś mnie uświadamiała lub ratowała tudzież wskazywała jak powinnam myśleć i co powinnam czuć lub robić. I pisz o sobie, tak na poważnie zajmij się sobą i tylko sobą oraz tymi, którzy są dla Ciebie naprawdę ważni. A ja jestem już dorosła i dam sobie radę sama.moremi, ComeToMeBaby, Reni, kapturnica, macduska, ania.g, Sabina, ivf-ivf, dorbie, Dziobak, efcia, Natka_79, Mega, Mimbla, malgos741, Berenika, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry wieczór!
Ja dzisiaj na zakupach. Potem kino i Gwiezdne wojny.
Anna Maria - cieszę się, że się podobała.
Mam już upieczony piernik Morki, pierniczki, na pieczenie czeka ciasto na ciasteczka kruche i amoniaczki.
Piernik Caffe czeka na przełożenie. A że wyszło sześć blatów to cześć będzie z kremem orzechowy a część kremem z kasy manny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 16:44
moremi, Sabina, dorbie, efcia, caffe, Berenika, satori lubią tę wiadomość