35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mam już amoniaczki (mama podziałała), piernik morki - bo z caffe nie zdążyłam, ciasto miodowe. W środę robię sernik, uszka i pierogi...macduska wrote:Bry wieczór!
Ja dzisiaj na zakupach. Potem kino i Gwiezdne wojny.
Anna Maria - cieszę się, że się podobała.
Mam już upieczony piernik Morki, pierniczki, na pieczenie czeka ciasto na ciasteczka kruche i amoniaczki.
Piernik Caffe czeka na przełożenie. A że wyszło sześć blatów to cześć będzie z kremem orzechowy a część kremem z kasy manny.
Reni, moremi, Sabina, ivf-ivf, efcia, caffe, Berenika, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW ktorym tygodniu ciazy urodzona?dorbie wrote:Hej!
Kilka dni nie wchodzilam na forum i pelno privow dostałam. Sorry, że nie odpisałam od razu.
Ale jedna info mam Wam przekazać.
Ola_35 urodzila SN 7.12 dziewczynkę Kingę 2800g i 52cm. Mają się dobrze
Szkoda ze ola sie tu nie odzywa
I patrzta,wylamala sie,dziewczynke urodzila
Oczywiscie gratulacje
Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz,ja tez mam ze swietami troche na bakier,Heratyczka wrote:zdałam
moderator, ty głupi bąku
A piec lubie dla swojej wlasnej satysfakcji
Przewaznie jest to chleb na zakwasie a czasem cos ekstra,ostatnio to ekstra to bylo na zajaczka tzn wielkanoc
Ostatnio piekarnik mi siadl,ale zamowilam nowy,powinien byc lada dzien,
I znow bede mogla jesc normalny chleb zamiast "gabki" ktora ostatnio sie racze
BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
w jakiej temperaturze pieczesz chleb i czy ma chrupiącą skórkę?Magda* wrote:Wiesz,ja tez mam ze swietami troche na bakier,
A piec lubie dla swojej wlasnej satysfakcji
Przewaznie jest to chleb na zakwasie a czasem cos ekstra,ostatnio to ekstra to bylo na zajaczka tzn wielkanoc
Ostatnio piekarnik mi siadl,ale zamowilam nowy,powinien byc lada dzien,
I znow bede mogla jesc normalny chleb zamiast "gabki" ktora ostatnio sie racze
Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
herratyczka wrote:a kogo dzis obrazilam?
oprócz tego starego nudnego bąka moderatora którego nie stac na bilet do kina zamiast tego musi śledzić ludzi na forach hahahahahahahahahahaha
get a grip moderator! istnieje realny swiat wyobraz sobie!
Ale konto masz znowu nowe herratyczko
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Wiesz co, bo ja gdzieś czytałam, że piecze się w wyższych temperaturach. Pamiętam to dokładnie, bo nie miałam takiej temp. na skali mojego piekarnika. Chodzi mi cały czas o taki tradycyjny chleb na zakwasie.herratyczka wrote:ja pieke pierwsze 10 min 170 a potem na godzine 200
Pamiętam jak moja babcia piekła w tradycyjnym piecu... jeju, co to był za zapach
Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH






