35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimbla mordo Ty moja cudowna wiadomość
Ogromnie się cieszę
Piękne święta będziecie mieliMega, Sabina, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, *aga*, Bozia3, Simba, pierwiastka, Berenika, moremi, Mimbla, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mimbla super wiadomość...gratuluje najlepszego prezentu na święta
....wszystkie inne przy Twoim wymiękają
Szał pierniczków trwa tylko nie u mnie. Na święta wyjeżdżamy w okolice gór stołowych...uwielbiam te rejony...mogłabym tam zamieszkać. Oczywiście oprócz prezentów jakieś ciasto do rodzinki zabiorę bo nie umiem na krzywego jechać
Żołądek mi szwankuje ciągle mi nie dobrze....mam nadzieję że po alkoholu świątecznym przejdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 18:08
Mimbla, Mega, BISCA, ania.g, efcia, Simba, pierwiastka, moremi, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Mimbla nawet nie wiesz jak mnie ucieszyła twoja beta
Witam wieczorne
Wy tylko o gotowaniu i pieczeniu
A ja w tym roku nie robie nic
Prze..... takie święta z dala od bliskich , w obcym kraju i w dodatku samotneMimbla, peppapig, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Szybko choruj bo święta idom:-!
.
tak czytam jak latacie w przedświątecznym ukropie a ja... nie robię nic
odpoczywamy. dziś mieliśmy nalot rodzinny i sami robiliśmy rundkę po rodzinie pod Krakowem. No tak mnie rozłożyło, że zastrajkowałam i mąż mi tylko donosi herbaty z cytryną. Chcę się wykurować tym bardziej, ze w drugie święto jedziemy do młodej. Ona 5 miesięcy ma dopiero więc nie chciałabym jej zawieźć zarazków. A najlepszy numer jest taki, że pakując się do Krakowa zapomnieliśmy rossmannowskiej kostki dla niej w prezencie. Uświadomiłam to sobie po punkcji. A m mówi: to wejdziemy do rossmanna tutaj i kupimy jeszcze raz, a tamtą zostawimy "sobie".
BISCA, Sabina, efcia, moremi, Mimbla, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ubraliśmy choinkę... Sprzątam ostatecznie kuchnię, całe mieszkanie mieliśmy wczoraj zalane, bo pralka jednak padła na zawsze...W środę przyjedzie nowa.
Mimbla szczerze i bardzo bardzo się cieszę ☺Sabina, efcia, Simba, Aasiula, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Witam,
Mimbla -super!
Ubraliśmy choinkę, po czym Wojtek zaczął ją skutecznie rozbierać, w związku z tym wszystkie ozdoby wiszą powyżej 1 m. Jest nowocześnie i oryginalnie.ComeToMeBaby, ania.g, Sabina, efcia, Simba, Mega, Aasiula, poopoo, pierwiastka, Bozia3, moremi, Mimbla, satori, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Witam,
Mimbla -super!
Ubraliśmy choinkę, po czym Wojtek zaczął ją skutecznie rozbierać, w związku z tym wszystkie ozdoby wiszą powyżej 1 m. Jest nowocześnie i oryginalnie.Sabina, efcia, Simba, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4