35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny
Ostatnio mało mnie tu, ale zamieszanie straszne.
Siora w szpitalu od piątku, wczoraj miała mieć usg żeby zdecydować czy już małą wyciągać, czy nie. No i przełożyli badanie na dziś, żeby była lepsza skala porównawcza. Ordynator powiedział że jeśli by przybierała około 100 na tydzień, to on by poczekał z cesarką, z kolei jej lekarz nie chce czekać i chciał cesarkę w środę. No co lekarz to opinia...
Wczoraj kupiliśmy choinkę, ubraliśmy ją i już trochę czuję te święta. Ale tylko trochę. Deszczowo, wietrznie, ponuro, śniegu brak, słońca brak....
Miłego dnia i wpieram i kciukam za potrzebujące.
Mimbla&&&&&ania.g, Aasiula, beates, Mimbla, gretka, ComeToMeBaby, moremi, satori, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOk, jest decyzja, jutro cesarka.
Dobrze, że choć w wigilia w szpitalu, to będzie już z małą, będzie jej łatwiejOby tylko wszystko było rozwinięte dobrze &&&&
Sabina, ania.g, Dziobak, ComeToMeBaby, moremi, satori, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJastra kciuki za siostrę i siostrzenice &&&&
Mimbla pamiętam i kciukam &&
Witam
Ja w robocie
Nawet.się nie spoznilam
Miłego dniamalgos741, Aasiula, Jastra, anna maria, Mimbla, efcia, pierwiastka, moremi, satori, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Mimbla, ja cały czas trzymam kciuki za Wszystkie Twoje bety,a potem za całą resztę i tak masz mnie na głowie do końca ciąży
Wstałam o 5, zgaga mnie wykańcza i cała reszta. Ciąża jedna za drugą to duże obciążenie psychiczne. Ja mam już po kokardę. O ponarzekałam sobie a co
Zaraz atakuje rossmanna bo jakieś są promocje przedświąteczne. A potem zamierzam siedzieć z książką na kanapie
Miłego dnia.Sabina, Aasiula, Jastra, anna maria, Dziobak, Mimbla, BISCA, gretka, efcia, ComeToMeBaby, pierwiastka, moremi, satori, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Witam z rana
u nas wieje ...
Jaskra kciuki za obie Panie
Mimbla trzymam za przyrastanie
Ania ponarzekaj a co Tobie się należy
ania.g, Sabina, Jastra, anna maria, Mimbla, BISCA, efcia, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Dzień dobry
Mimbla, ja cały czas trzymam kciuki za Wszystkie Twoje bety,a potem za całą resztę i tak masz mnie na głowie do końca ciąży
Wstałam o 5, zgaga mnie wykańcza i cała reszta. Ciąża jedna za drugą to duże obciążenie psychiczne. Ja mam już po kokardę. O ponarzekałam sobie a co
Zaraz atakuje rossmanna bo jakieś są promocje przedświąteczne. A potem zamierzam siedzieć z książką na kanapie
Miłego dnia.
Akurat Ty z tych co rzadko kiedy coś marudzaAasiula, ania.g, malgos741, BISCA, efcia, kapturnica, moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się.Miłego dnia.
ania.g. współczuję zgagi ,ja mam zgagę i refluks bez ciąży ,także wiem jaki to dyskomfort
jednak dziś robię ciastka kruche,wczoraj nie zdążyłam ...ehh
Kciuki za potrzebujące
Magdala polecam taki plaster przykleić na bolesne miejsce ,daje czadu rozgrzewa na maxa ,łagodzi ból ale tylko ten http://www.aptekagemini.pl/fastplast-plaster-rozgrzewajacy.html jest tani i b.dobry,można długo trzymać na skórze a potem przerwa i kolejny można przylepić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 09:35
Sabina, ania.g, BISCA, pierwiastka, efcia, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Google mówi, że dziś pierwszy dzień zimy! To ja lecę na Basen! Muahahaha!
Ale wcześniej do hm po czapkę z daszkiem, bo nos mam czerwony jak u żula spod budki z piwem.
Miłego dnia babiny! Nie zaharowujcie się tam przed tymi świętami ( jesssu, jaką jestem wredna) Buziaki!
Sabina, ivf-ivf, Mimbla, Jastra, BISCA, efcia, pierwiastka, moremi, satori, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:dzień słoneczny wszystkim
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf5271adf4f0.jpg
skąd ja to znam
Bry
dzisiaj ostatni dzień w robocie, a nie, wróóóóć - zmieniam miejsce z biura na kuchniepierwiastka, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:To już chyba po raz drugi? Współczuję. Chyba powinniście trafic do dobrego lekarza, żeby to zdiagnozować.
mojego tak łamie minimum raz do roku
objeżdziliśmy lekarzy i kazdy ręce rozkłada, na rezonansie nic nie wyszło, wiec myśle ze ten kregarz ma racje, najważniejsze ze nastawianie-łamanie mu pomaga
Magdala jakbyscie zdecydowali sie na kręgarza to pamiętaj zeby wybrać dobrego i polecanego, ten do którego chodzi mój mąż jest też lekarzem ogólnym, wiec mamy do niego zaufaniepierwiastka, Sabina, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nie mam nic do powiedzenia- nie piekę, nie gotuję, nie chadzam po sklepach. W ogóle nic nie robię...
to się tylko przywitam
bry.ivf-ivf, efcia, moremi, satori, Simba, malgos741, Magdala, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
to ja tez bry
nadrobilam dopiero co- ale duzo przerywnikow moderacji
Ja mam jeszcze troche zalatwien- a jestem po maratonie- wczoraj 12 godz pracyi no 13 jazdy - marze zeby wsio bylo gotowe i moglabym sie s wpokoju polozyc...
i jeszcze jak na zklosc cos wczoraj tapnelo w moim kregoslupie- a tak bylo dobrze ostatnio, nic mi sie nie poprzesuwalo, a tu masz...
takze Magdala lacze sie w bolu z Twoim m
Kometa zdrowiejesz? dzwonili z kliniki? jak sytuacja?ComeToMeBaby, Sabina, efcia, moremi, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
ja pierdziu....sama nie wierzę w to, co zrobiłam...
ponieważ pokończyły sie wszystkie suplementy dla A. - to zrobiłam nowe zamówienie na allegro - wszystko co ważne - koenzym q10, l-karnityna, witamina c itd..w bardzo dużych dawkach - tych amerykańskich - bo ja osobiście tylko w takie wierzę suplementowanie - żadne tam dupiane salfaziny itp...
w każdym razie..potrzebna jest tez wit. E w dawce 500 -dostępna zwykle tylko na receptę. Znalazłam w dawce 1000 i kupiłam bez wahania...teraz idzie do mnie paczka...a ja doczytałam właśnie - że kupiłam....witamine E i selen dla...konia- dobrze działa na te rozpłodowe oraz do budowania mięsni...i co teraz? hahaha:
http://allegro.pl/vitamin-e-1000-gold-label-witamina-e-selen-500-g-i5105113070.htmlefcia, pierwiastka, ComeToMeBaby, Sabina, macduska, moremi, satori, Mimbla, kapturnica, Magda*, Dziobak, paszczakin, Aasiula, Mega, malgos741, BISCA, Magdala, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry
Prezenty wszystkie kupione,zapakowane.
Uwielbiam pakować prezenty
Pies wytrymować, wykąpany. Zaraz strzyżenie. Na koniec może machne pierniczki buahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 12:01
Bozia3, Sabina, efcia, ComeToMeBaby, moremi, Mimbla, kapturnica, ania.g, Dziobak, Aasiula, malgos741, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
W dniu dzisiejszym internety wygrywa Bozia
Bozia3, gretka, pierwiastka, ComeToMeBaby, Sabina, efcia, moremi, satori, Mimbla, kapturnica, ania.g, Simba, Magda*, Dziobak, paszczakin, Aasiula, Mega, malgos741, BISCA, Berenika, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja pierdziu....sama nie wierzę w to, co zrobiłam...
ponieważ pokończyły sie wszystkie suplementy dla A. - to zrobiłam nowe zamówienie na allegro - wszystko co ważne - koenzym q10, l-karnityna, witamina c itd..w bardzo dużych dawkach - tych amerykańskich - bo ja osobiście tylko w takie wierzę suplementowanie - żadne tam dupiane salfaziny itp...
w każdym razie..potrzebna jest tez wit. E w dawce 500 -dostępna zwykle tylko na receptę. Znalazłam w dawce 1000 i kupiłam bez wahania...teraz idzie do mnie paczka...a ja doczytałam właśnie - że kupiłam....witamine E i selen dla...konia- dobrze działa na te rozpłodowe oraz do budowania mięsni...i co teraz? hahaha:
http://allegro.pl/vitamin-e-1000-gold-label-witamina-e-selen-500-g-i5105113070.html
Bozia jak dla konia i rozpłodowe to raczej wszystko sie zgadza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 12:04
pierwiastka, gretka, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, satori, Bozia3, Simba, Magda*, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość