35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wstaw proszę zdjęcie swojego psiaka.
Jak ja uwielbiam psy...
Kurczę, jest mi tak potwornie przykro, bo rano obudziłam się zupełnie zrezygnowana z poczuciem, że objawy jakieś ewidentnie słabsze i pewnie przyrost będzie do niczego...Teraz mam wyrzuty sumienia za takie myśli, czuję się po prostu tak beznadziejnie że nie umiem się cieszyć. Jestem po prostu chu nie kandydat na matkę...
Boziu, niezłe z tą witaminą. Zawsze możesz zamówić przez internet konia do kompletu, wtedy dobrze będziesz wiedziała, co z nią zrobić)
gretka, efcia, ComeToMeBaby, Bozia3, Reni, pierwiastka, moremi, ania.g, Simba, Jastra, macduska, Sabina, beates, Mega, malgos741, BISCA, Berenika, Magdala, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Bry.
A my wczoraj wybraliśmy się na zakupy bez karty. Ja myślałam że ma ją Waciak a on, że ja.
Oczywiście w pierwszym sklepie zonk!
Dobrze że mamy kolegę z pracy w tym mieście to nas poratował.
Mimbla.
Uściski dla wszystkich!
ale go pokaralo przedostatnio- bo jak jechalismy razem- to na stacji chcial zaplacic karta- a tu zonk- a ja w tym czasie w wc- chlop warowal ze 2 min w stresie pod drzwiami- czy aby mam gotowke...( karta wazna byla do wrzesnia dodam)
efcia, ComeToMeBaby, Bozia3, moremi, macduska, Sabina, Mimbla, malgos741, Magdala, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
Mimbla wrote:Reni wstaw proszę zdjęcie swojego psiaka.
Jak ja uwielbiam psy...
Kurczę, jest mi tak potwornie przykro, bo rano obudziłam się zupełnie zrezygnowana z poczuciem, że objawy jakieś ewidentnie słabsze i pewnie przyrost będzie do niczego...Teraz mam wyrzuty sumienia za takie myśli, czuję się po prostu tak beznadziejnie że nie umiem się cieszyć. Jestem po prostu chu nie kandydat na matkę...
Boziu, niezłe z tą witaminą. Zawsze możesz zamówić przez internet konia do kompletu, wtedy dobrze będziesz wiedziała, co z nią zrobić)
efcia, ComeToMeBaby, Bozia3, Mimbla, pierwiastka, moremi, Sabina, Mega, malgos741, BISCA, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
Bozia dałas czadu
Mimbla rosnie nam nowy facet forumowy.Bedziesz miala cudnego synka , tak czuje:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 12:56
moremi, Mimbla, efcia, ania.g, Bozia3, Sabina, Magda*, Mega, malgos741, BISCA, Magdala, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:juz go widze "pod brzuskami"....
Mibla, super wieści, kciuki i kegle som &&&&&
no, to teraz spokojnie mogę wypić kawęMimbla, Bozia3, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:u mnie za dzieciaka to też na święta było zupełnie co innego "po gospodarsku"
w wigilię podział był taki: kobity do garów, chuopy do lasu po choinke, dzieciarnia do robienia ozdób, jak już wszystko było gotowe to kolacja wigilijna na białym obrusie bez dodatkowych "udziwnień" dekoracyjnych, potem opłatek z krowami, końmi i resztą inwentarza a potem kolędowanie przy krojeniu sałatki warzywnej żeby czas do pasterki szybciej zleciał
oj miło wspominam pomimo że prezenty mieliśmy tylko na mikołaja a w święta już niepierwiastka, Bozia3, efcia, Magdala lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Nie mogę uwierzyć ale beta jest 208,7 (wzrost o 100% z kawałkiem, dupy nie urywa ale jest dobrze).
Rzygać mi się chciało jak przyszło do otwierania pliku z Labu.. kurde, nie wiem jak wytrzymam w czwartek.
PRG 39,88 - spadł mi troszkę ale jest powyżej 20
gin kazał dorzucić Dupka 2xdziennie.Mimbla, malgos741 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Bozia, to na jaką Wy imprezę się wybieracie, że Twój chłop aż takie wzmacniacze musi zażyć?
iiiiiiihahahahahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 15:50
Bozia3, moremi, kapturnica, Sabina, pierwiastka, Mega, Berenika, Magdala, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
właśnie wysłałam sms do szefa:
"od jutra możesz mnie znaleźć w kuchni"
odpisał:
"miłego wypoczynku"
no na pewno bede odpoczywać - faceci
P.S chyba że to było sarkastyczne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 16:32
moremi, ComeToMeBaby, Sabina, pierwiastka, Mega, BISCA, Berenika, Magdala, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jakby tu powiedzieć, żeby wyszło jak jest....naprawdę bym się z Tobą na te dni nie zamieniła - dla mnie to schizofrenia lekka..
ale juz na takiego sylwestra, zaraz po świętach mogłabym myknąć...teraz jednak z chęcią pozostaję przy piernikach karpiu i prezentach...:)aha i choince - mam żywą - niestety już martwą chyba..
Kwestia gustu, a może sztywności?
No bo na pewno nie zazdrość.
Pozdrowienia Boziu!moremi, Berenika lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:właśnie wysłałam sms do szefa:
"od jutra możesz mnie znaleźć w kuchni"
odpisał:
"miłego wypoczynku"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 16:45
efcia, BISCA, satori lubią tę wiadomość