35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Paszczak te Twoje gwiazdki są najlepsze na świecie. Walczę ze sobą, żeby ich nie zeżre. Zostało jeszcze 12
ComeToMeBaby, pierwiastka, Mimbla, Sabina, moremi, efcia, paszczakin, Dziobak, Berenika, Magdala, caffe, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Fajnie macie z tym spotkaniem. Ja to myślałam, że może zobaczę się z sekcją krakowsko - okołokrakowską a tak mnie rozłożyło
Kometa siostro, ja od dziś antybiotyk
Dobry wieczór ptysiemacduska, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mimba gratulacje super bety nich rośnie
Ja po robocie ... seans filmowy z moim szczęściemMimbla, Sabina, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dobry wieczor,
Na szybkiego : Mimbla!!!!!!!!
Odnosnie miejsca spotkania , podporzadkuje sie. Jak mozna nie za daleko od centrum
Jutro rano lecimy do Polski
DobranocComeToMeBaby, Mimbla, efcia, malgos741, Dziobak, Magda*, Sabina, beates, Aasiula, gretka, ania.g, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biszka mąż mi przekazał wlasnie-przyszły dwie piękne karteczki od Ciebie!Cudnie dziekuje:).tych winogron zazdroszczę..mniamm.
Święta spędzamy na międzynarodowych mistrzostwach w scrabble z malzem,jest napoj aloesowy i dużo słoików zjutro jedzeniem dostanę od mamy,to przezyjemy;).
Szczerze,ja niestety nie cierpię gotowania.Mąż upiekl ciasteczka maślane i tyko to będzie w ramach slodyczy (no i czekolada).Poza tym mam wielką ochotę na szpinak więc będziemy go dusic ze smietana- już nie mogę się doczekać..efcia, ComeToMeBaby, pierwiastka, Sabina, malgos741, Dziobak, Berenika, Magdala, caffe, moremi, BISCA, Aasiula, Bozia3, ania.g, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość